TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Suukapulat

Toteuta omasi ja kumppanisi kokeilunhalu suukapulalla. Valikoimastamme löydät useita erilaisia suupalloja ja suukapuloita. Valikoima sisältää eri materiaaleista valmistettuja tuotteita, ja ne sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Suukapula - kun vaikeneminen on kultaa

Mikä se gag oikein on?

Rakastatko sinäkin kiihottavaa ja kinkyä dominointileikkiä, jossa voit alistaa seksikumppaniasi ja hallita hänen nautintoaan täysin? Sitten varmaan jo tiedätkin mitä englanninkielen sana "gag" tarkoittaa. Ja jos et, niin sitten on aika saada se selville, sillä suukapulat ja suupallot ovat yksiä parhaista ja hauskimmista tarvikkeista fetissileikkeihin. Gag on siis suukapula, joka pingotetaan suun eteen ja kiinnitetään useimmiten pään taakse tai niskaan. Joissain suukapuloissa on pallo, joka asettuu pitämään suun auki. Niitä kutsutaan myös suupalloiksi (gag ball, gagball tai ball gag).

Suukapulan tai suupallon ollessa paikallaan ei sidottu voi sanoa tai tehdä suullaan mitään ennen kuin se otetaan pois. Suukapuloita ja suupalloja käytetään usein alistusleikeissä yhdessä muiden sidontavälineiden kanssa. Monet syttyvät bondagesta juurikin, koska siinä joko luovutaan kontrollista täysin tai otetaan se kokonaan haltuun. Suukapulan tai suupallon ollessa suun peittona ei voi puhua, ja samalla menettää yhden aisteistaan. Lisäksi menettää sylkensä hallinnan, mikä johtaa kuolaamiseen, ja tämä on valtava kiihoke monille.

Kaikenlaiset erilaiset suukapulat ja suupallot

Riippumatta kokemustasostasi, sinulle löytyy kyllä sopiva suukapula tai suupallo. Markkinoilta löytyy valtava määrä sekä aloittelijaystävällisiä että mahdollisimman kinkyjä suukapuloita hardcore-käyttäjille. Suukapulan intensiteetin voi siis valita sopimaan omaan kokemustasoon. Jos olet kokeilemassa bondagea ensimmäistä kertaa, kannattaa valita pehmeämpi suupallo, jossa on ilmareikiä, jolloin hengittäminen helpottuu. Jos taas olet käyttänyt suukapuloita ja suupalloja ennenkin, voit valita esim. pumpattavan suupallon tai dildosuukapulan, jonka avulla saat kinkymmän ja täyttävämmän kokemuksen.

Suukapuloita on saatavilla monenmuotoisia, -värisiä ja -kokoisia. Suosituin malli on suupallo eli ball gag. Se täyttää suun kokonaan, jolloin sitä ei voi sulkea. Valikoimastamme löydät myös suukapuloita, joissa on rengas. Ne eivät täytä suuta kokonaan, mutta pakottavat suun kuitenkin auki, jolloin sille voi keksiä muuta käyttöä. Valikoimasta löytyy myös dildosuukapuloita, jotka pallon tapaan täyttävät suun, mutta pallon sijasta dildolla. Yhteistä kaikille suukapuloille on se, että käyttäjä ei voi puhua kapulan ollessa paikallaan, joten hänen valtiaansa tai valtiattarensa voi käskyttää häntä miten haluaa ilman vastaväitteitä.

Gagball, gag ball vai ball gag?

Aina välillä asiakaspalveluumme tulee kyselyitä koskien erilaisia suukapuloita, sillä nimipolitiikka netissä voi hyvinkin hämmentää. Gag, gag ball, gagball, ball gag, suukapula, suupallo... Gagball, gag ball, ball gag ja suupallo tarkoittavat kaikki samaa, ja periaattessa ne ovat myös kaikki suukapuloita, vaikkakaan kaikissa suukapuloissa ei ole palloa. Kuten sanottu, valinnanvaraa piisaa, ja joskus sitä voi olla liikaakin. Jos pää menee pyörälle kaikkien näiden suukapuloiden kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa olemme aina valmiita löytämään vastaukset visaisiin kysymyksiin. Löydämme takuulla sinulle parhaiten sopivan suukapulan tai suupallon ennen kuin huomaatkaan.

Valikoimamme suukapulat ja suupallot ovat kaikki laadukkaita, joten valitsit niistä minkä tahansa, olet varmasti ostokseesi tyytyväinen. Sinful.fi:ssä meillä on tehokas ja asiantunteva ostotiimi, jotka valitsevat kaikki kauppamme tuotteet huolella. Siksi voimme aina olla varmoja siitä, että kaikki myymämme seksilelut ja -tarvikkeet täyttävät niille asetetut laatuvaatimukset. Pidämme arvossa korkeaa laatua, tyylikästä muotoilua ja toimivaa käytettävyyttä, sillä mitä laadukkaampia tuotteita käytät, sitä parempi on kokemuksesi. Se pätee myös suukapuloihin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful