Levitystangot

Ota kumppanisi vartalo ja nautinto hallintaasi levitystangon avulla. Levitystangot mahdollistavat kumppanisi käsien tai jalkojen kiinnittämisen levälleen, jolloin voit tehdä hänelle mitä haluat. Ne sopivat hyvin osaksi kinkyä dominanssileikkiä, jossa rajana on vain mielikuvitus ja sopimanne säännöt.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Alumiini (2)
Metalli (6)
Nahka (2)
Nylon (2)
PU (1)
Ruostumaton teräs (2)
Teräs (2)
Pituus
Tuotemerkki
Fetish Fantasy Series (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Kiotos (1)
Master Series (2)
Obaie (2)
Rimba (3)
Sex & Mischief (1)
Sportsheets (3)
Strict Leather (1)
Zado (1)
Näytä kaikki 17 tuotetta

Levitystanko pitää raajat levällään, jotta voit tehdä mitä haluat

Levitystanko on oiva lisä kinkyihin dominanssileikkeihin

Monille ajatus dominanssileikeistä voi tuntua ensi alkuun pelottavalta. Tasavertaisuuteen pyrkivässä ihmissuhteessa voi kummastuttaa idea seksielämästä, jossa toisella vaikuttaisi olevan enemmän määräysvaltaa kuin toisella. Valta-asemien tulkitseminen dominanssileikeissä ei kuitenkaan ole ihan yksioikoinen asia, eikä niiden leikkimisen tarvitse olla uhkaava ajatus. Päin vastoin, kaikessa BDSM-seksissä säännöt päätetään osallistujien kesken ja viimeinen sana - eli turvasana - on aina alistuvan osapuolen hallinnassa. Voitte itse päättää miten pitkälle haluatte mennä, eikä leikeissä tarvitse olla mitään sellaisia elementtejä, joita ette niihin halua.

Yksi hyvä aloituspiste kinkyihin dominanssileikkeihin on levitystangon käyttö. Sen avulla dominoiva osapuoli voi pitää alistuvan kumppaninsa kädet, jalat tai kaikki raajat levitettyinä, mikä antaa hänelle vapaan pääsyn intiimialueille ja muille vartalon alueille. Silloin alistuvan kumppanin nautinto on täysin dominoivan osapuolen hallinnassa. Tavallista levitystankoa voi käyttää monenlaisissa asennoissa niin maaten, istuen, seisten kuin vaikka nelinkontin. Avuttomuuden tunnetta voi tehostaa entisestään sitomalla subin silmät leikin ajaksi, jolloin jokainen kosketus ja liike on yllätys.

Millainen spreader bar kannattaisi valita?

Levitystanko tai englantilaisittain spreader bar on seksilelu, josta on saatavilla monenlaisia versioita, jotka voivat poiketa tosistaan suurestikin. Yksinkertaisimmillaan se on tanko, jonka molempiin päihin voi kiinnittää kahleet. Joissain malleissa tankoja on useampia, tai yhteen tankoon voi kiinnittää useammat kahleet. Saatavilla on myös seisovia malleja tai seinään kiinnitettäviä ristejä, joiden jokaisessa päässä on kahle. Spreader bar on näyttävä tunnelmanluoja ja sen avulla kumppanin raajoja on helppo hallita, mikä auttaa niin domia kuin subiakin sopivan mielentilan saavuttamisessa leikkejä varten. Erilaisia levitystankoja näkee usein myös BDSM-klubeilla.

Kun molemmat osapuolet ovat samaa mieltä siitä, että levitystankoa voidaan käyttää dominanssileikissä, on dominoivan osapuolen vastuulla päättää, miten se otetaan leikkiin mukaan. Riittääkö, että se pitää subin raajat aloillaan, vai halutaanko, että sillä on myös muita ominaisuuksia? Hardcore-leikkeihin on tarjolla sellaisiakin malleja, joissa subi kiinnitetään hänet penetroivan dildon päälle jalat levitettyinä. Levitystangon voi myös yhdistää erilaisten muiden seksilelujen käyttöön, esimerkiksi kaulapantaan tai body harness -valjaisiin.

Dominanssi on fyysistä ja psyykkistä

Dominanssileikeissä erilaiset aistikokemukset ovat iso osa leikkiä, mutta yleensä dominoiva osapuoli saa lisäksi mielihyvää tilanteen hallitsemisesta ja alistuva osapuoli siitä, että häntä hallitaan. Leikkiin voi liittyä monenlaisia fyysisiä tuntemuksia nautinnosta kipuun, kihelmöintiin ja kutitteluun, kylmään ja kuumaan, ilmavirran tuntuun, jne. Nämä riippuvat kuitenkin täysin omista mielihaluistanne ja etukäteen sopimistanne rajoista, joita tulee aina kunnioittaa. Eli vaikka domi onkin virallisesti tilanteen hallitseva osapuoli, subi voi missä tahansa vaiheessa puhaltaa leikin poikki käyttämällä etukäteen sovittua turvasanaa tai -elettä.

Dominanssileikkeihin voi liittyä monenlaista rooleilla leikkimistä, joka ei kuitenkaan välttämättä ulotu makuuhuoneen ulkopuolelle. BDSM-leikkejä harrastavat todella monenlaiset ihmiset aivan yhtä moninaisista syistä, joten kenestäkään ei voi ulkoapäin päätellä hänen seksuaalisia mieltymyksiään. Monille BDSM tuo sellaista tyydytystä mitä ei muusta seksistä saa, vaikka siitä nauttisikin. Levitystangot ja muu rekvisiitta (esim. BDSM-kaulapanta, joka osaltaan konkretisoi leikkijöiden väliset valtasuhteet) tuo leikkeihin uusia ulottuvuuksia ja kiihottavaa vaihtelua, ja auttaa toisaalta antamaan ideoita leikkijöille.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi