Jockstrap

Tältä sivulta löydät kuumat jockstrap-alushousut miehille. Käytä niitä kinkyyn illanviettoon kumppanisi kanssa, villiin ilonpitoon kaupungin yöelämässä tai mukavana alusasuna sporttisissa aktiviteeteissa. Valikoimastamme löydät monia upeita vaihtoehtoja, jotka sopivat mainiosti yhteen myös muiden seksikkäiden miesten alusvaatteiden kanssa.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Nahka (2)
Neopreeni (1)
Nylon (5)
Polyamidi (8)
Polyesteri (6)
Polyuretaani (5)
Polyuretaani (2)
Tuotemerkki
COLT (2)
MaleBasics (3)
Mancage (1)
Mister B (5)
MM Jocks (3)
Ouch! (1)
Passion (2)
SvenJoyment (16)
Svenjoyment (15)
Näytä kaikki 29 tuotetta

Jockstrap - sporttinen ja seksikäs miesten alusvaate

Urheilukentiltä fetissibileisiin

Miesten jockstrap on alun perin suojaavaksi urheiluvarusteeksi suunniteltu alusasu muun muassa pyöräilijöille, nyrkkeilijöille ja jääkiekkoilijoille. Se koostuu tavallisesti penistä ja kiveksiä suojaavasta ja kohottavasta kuppimaisesta etuosasta ja lanteiden sekä takareisien ympäri kulkevista remmeistä, jotka pitävät koko komeuden tukevasti paikoillaan ja jättävät pakarat paljaiksi. Miesten pukuhuoneista jockstrap on kulkeutunut myös fetissiharrastajien piireihin (ja hyvästä syystä!), joten nykyisin sitä on saatavilla myös esimerkiksi kuuman nahkaisina versioina tai tuhmalla, intiimialueet paljastavalla vetoketjulla varustettuna.

Mutta jockstrapia ei kannata turhaan säästellä vain fetissibileitä varten, eikä sinun tarvitse olla fetissiharrastaja innostuaksesi näistä miehekkäistä alushousuista. Voit pukea ne päälle treffi-illan tuhmaksi yllätykseksi kumppaniasi varten tai vaikka aivan tavallisena päivänä vaatteiden alle. Löydät valikoimastamme mukavista materiaaleista valmistettuja ja hyvin istuvia malleja, joita voit pitää helposti yllä myös arkena. Voit olla varma että seksikkään sporttinen asuvalintasi saa katseet kääntymään, oli kyseessä sitten onnekas kumppanisi tai kokonainen seksiklubin yleisö. 

Jockstrap korostaa parhaita puoliasi miehekkään yksinkertaisesti

On sanomattakin selvää, mitkä ominaisuudet tekevät jockstrapista niin vastustamattoman vaatekappaleen, mutta ei siitä ole haittaakaan jos kuitenkin vielä mainitsemme ne tässä. Klassisen mallin etuosa on leikattu ja ommeltu muotoon tavalla, joka korostaa ja kohottaa miehen etumusta, tuntumatta kuitenkaan epämukavalta päällä. Se tukee varustustasi kunnolla ja varmistaa kalleuksillesi mahdollisimman seksikkään ja imartelevan esillepanon. 

Lantiolle asettuva joustonauha on useimmiten leveä ja takaa hyvän istuvuuden. Takaosan remmit tukevat, kehystävät ja kohottavat pakaroitasi ja jättävät ne keskeltä viettelevästi paljaiksi. Siksi miesten jockstrap onkin mainio valinta sekä helteellä että kun haluat pukeutua nautinnollisia anaalileikkejä varten. Lisäksi avoin leikkaus tarjoaa kumppanillesi herkullista silmänruokaa.

Yksinkertaisen seksikkään ja miehekkään muotoilun lisäksi tämä sporttinen alusasu johtaa ajatukset urheiluun. Kun yllätät kumppanisi jockstrap päälläsi, hän saattaa hyvinkin innostua kokeilemaan intensiivisiä ja tuhmia kontaktilajeja kanssasi.

Miesten jockstrap ja muut seksikkäät asut miehille

Miehille ei todellakaan ole liikaa seksikkäitä alusasuja, joten miesten jockstrap on ehdottomasti tervetullut asuste jokaisen herran vaatekaappiin. Miesten seksikkäät alusvaatteet kasvattavatkin suosiotaan vuosi vuodelta, eikä kyse ole suinkaan ohimenevästä trendistä. Teemme parhaamme, että kaikki voivat tuntea olonsa seksikkääksi ja halutuksi juuri omalla tavallaan, joten löydät virtuaalisilta hyllyiltämme toinen toistaan kuumempia, maskuliinisia ja houkuttelevia miehille suunnattuja asuja. 

Erilaisten seksikkäiden alushousujen lisäksi löydät valikoimastamme muun muassa kehosi muotoja korostavia ihonmyötäisiä aluspaitoja, jotka sopivat mainiosti yhteen miehekkään jockstrapin kanssa. Jos nahka, PVC ja lateksi vetävät sinua puoleensa, kannattaa tutustua myös tummaan miesten fetissiasujen valikoimaan.

Jos kaipaat lisätietoja koskien yksittäisen alusvaatteen kokoa tai materiaalia, klikkaa tuotekuvaukseen. Löydät näiden tietojen lisäksi myös pesuohjeet ja mittataulukon itsellesi oikean koon löytämiseksi. Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien seksikkäitä alusasuja tai seksileluja, voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi