TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Fetissiasut Miehille

Tältä sivulta löydät seksikkäät fetissiasut miehille, jotka nauttivat kinkystä tyylistä. Käytä asuja osana kuumaa illanviettoa kotona tai jos luvassa on kinkyt bileet yökerhossa. Valikoimastamme löytyy eri materiaaleista valmistettuja asuja ja asusteita moneen eri lähtöön, joten valitse sinulle sopivin fetissiasu ja nauti vartalostasi aivan uusilla tavoilla.

Fetissiasut miehille, joilla on tyylitajua ja uskallusta

Valmistaudu kinkyyn menoon

Tälle sivulle päätyminen tarkoittaa toivottavasti sitä, että olet valmis heittäytymään ja pukemaan päällesi jotain, joka korostaa vartalosi parhaita puolia ja tuo esiin kinkyn puolesi. Nyt on aika heittää tylsät, kauhtuneet bokserishortsit nurkkaan ja valita niiden sijaan jotain vartalonmyötäistä, läpikuultavaa, paljastavaa ja ehkä kiiltäväpintaistakin. Jotain, joka korostaa pakaroiden seksikästä muotoa ja kehystää etupuolen varustuksen vetämään katseen vääjäämättömästi puoleensa. Jotain, joka saa kumppanisi sydämen jättämään lyönnin tai kaksi välistä ihan silkasta ihastuneesta yllättyneisyydestä. Tältä sivulta löydät valikoimamme fetissiasut miehille, jotka ymmärtävät seksikkään tunnelman luomisen päälle.

Fetissiasut miehille poikkeavat sekä materiaaleiltaan että tyylillisesti tyypillisestä miesten pukeutumisesta vieläkin enemmän kuin naisille suunnitellut vastaavat, koska miesten yleisesti hyväksytty pukeutuminen on monin tavoin kapeampaa kuin naisten. Älä anna sen kuitenkaan estää sinua nauttimasta kinkyistä asuista, vaan uskaltaudu irrottelemaan! Kinkyt asut voivat tuoda sinusta esille aivan uuden puolen, joka lisää itsevarmuuttasi ja saa sinut tuntemaan itsesi aivan erityisen seksikkääksi.

Fetissiasut miehille joka lähtöön

Fetissiasut miehille voivat olla todella jännittävä lisä vaatevarastoosi juurikin siksi, että niiden avulla voit tutustua ja myös esitellä muille uusia puolia persoonastasi. Asuja ei ole suinkaan suunniteltu ainoastaan miehille, jotka nauttivat hardcore-fetisseistä, vaan kenelle tahansa, joka haluaa nauttia vartalostaan täysillä. Strategisiin paikkoihin ommellut vetoketjut ja esim. jockstrapien paljastavuus toki tekevät asuista erittäin käteviä myös seksileikeissä, mutta monia miesten fetissiasuja voi pitää päällä yökerhossa tai vaikka festareilla. Jos olet menossa fetissibileisiin tai haluat vain järjestää seksikkään yllätyksen kumppanillesi kotona, asuksi voi toki valita jotain astetta paljastavampaa.

Jos haluat pelata varman päälle ja valita jotain sellaista, josta kumppanisi varmasti pitää, voitte tutustua valikoimaan yhdessä. Se on hyvä tapa avata keskusteluyhteys omista ja kumppanin mieltymyksistä, jolloin voitte löytää ne yhteiset fantasiat, joita lähteä toteuttamaan, ja kenties myös sellaisia, joita on vain yhdellä teistä, mutta joita toinen on halukas silti kokeilemaan.

Toteuta fantasiat

Fetissiasut miehille sisältävät erilaisia tyylejä ja materiaaleja, joista valita. Joidenkin fetissit kohdistuvat nimenomaan tiettyihin materiaaleihin ja siihen, miltä ne näyttävät ja tuntuvat päällä, joten jos esim. PVC, lateksi tai nahka ovat sinun juttusi, valikoimamme asuista löytyy varmasti jotain sopivaa. Jos taas haluat keskittyä käyttömukavuuteen, mutta näyttää silti astetta seksikkäämmältä, joustava jockstrap voi olla hyvä valinta. Se paljastaa pakarasi kehystäen ne viettelevästi. Vartaloa myötäilevään alaosaan voi yhdistää tyyliin sopivan yläosan, joka voi olla esim. mesh-materiaalista valmistettu läpikuultava T-paita tai aina seksikäs verkkopaita.

Tai kenties haluat pukeutua pelkistä remmeistä koostuviin valjaita muistuttaviin asuihin, jotka jättävät intiimialueesi paljaiksi katseita ja kosketuksia varten. Valitse miesten fetissiasuista ne, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi kaikista itsevarmimmaksi, sillä juuri siinä on seksikkään pukeutumisen taika. Loppujen lopuksi kyse ei ole lainkaan siitä, mitä päälläsi on, vaan siitä, mitä asu herättää sinussa. Kanna asusi ylpeydellä ja nauti siitä, miltä se sinusta tuntuu. Ja tietenkin kumppanisi reaktiosta kirsikkana kakun päällä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful