Näin valitset oikeanlaisen anustapin

Kun valitset anustappia, joka sopii sinulle, on tärkeää miettiä minkä kokoisesta lelusta pidät, minkä muotoinen sen tulisi olla ja mistä materiaalista toivot sen olevan valmistettu. Lue lisää ominaisuuksista alta:

Muoto

Markkinoilta löytyy monen muotoista ja näköistä anustappia, mutta suurin osa niistä on suippoja ja terävähköjä kärjestään, sillä sellainen muoto on helppo asettaa sisälle anukseen. Useimmiten tapin pohjassa on ulkoneva jalka, niin kutsuttu ”stoppari”, joka tekee tapin ohjailusta helpompaa ja pitää huolta siitä, ettei se vahingossa luiskahda kokonaan sisälle.

Muista aina käyttää hyvää liukuvoidetta, kun käytät anaaliseksileluja ja laita voidetta mielellään niin lelulle kuin itseesi, sillä vartalosi ei luonnostaan tuota liukastetta anaalialueelle. Aloita leikki hellästi ja rentoudu kunnolla ennekuin aloitat, niin teet kokemuksestasi paremman.

Koko

Jos kokeilet anaaliseksileluja ensimmäistä kertaa, on hyvä valita aloittelijoille sopiva, kooltaan vaatimattomampi tappi. Voit aina vaihtaa suurempaan leluun kuten anaalidildoon tai anaalivibraattoriin, kun olet siihen valmis.  Jos haluat vähitellen totutella isompaan ja täydempään stimulaatioon, voit ostaa anustappisetin, jossa on tappeja erikokoisina, esim. Liquorice Dip. 

Materiaali

Joustava materiaali, esim. silikoni, antaa sinulle pehmeän ja herkullisen kokemuksen, ja sopii erityisesti aloittelijoille sekä vähemmän kokeneille leikkijöille. Silikoni on hyvä materiaali myös siksi, että se on helppo puhdistaa ja se lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi.

Kovempi materiaali kuten ABS muovi, lasi tai teräs mahdollistaa tarkemman stimulaation. Lasi- ja terästapit voi myös viilentää tai lämmittää erilaista kiihottavaa kokemusta varten. Suosittelemme, että kokeilet niiden lämpötilaa kainaloosi enne käyttöä.Jos toivot lisästimulaatiota, voit myös valita anustapin, jonka sisällä on sisäänrakennetut geishakuulat, jotka pyörivät, kun liikut.

Haluatko lisää opastusta täydellisen anustapin valintaan?

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on käyttöä lisävinkeille anustappia valitessasi. Opastamme oikeanlaisen lelun valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme sinulle juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
B Swish (1)
b-Vibe (3)
baseks (10)
CalExotics (3)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Fun Factory (3)
Kiotos (1)
Mister B (1)
Nexus (1)
NMC (1)
Satisfyer (1)
Sinful (25)
Tantus (1)
Vixen Creations (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 60 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 60 tuotteesta
Näytä lisää
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi