Geishakuulat – kuinka valitsen sopivat?

Geishakuulat – lantionpohjan lihasten harjoituskuulat

Oletko ostamassa uusia geishakuulia, mutta valinnan tekeminen on vaikeaa? Oletko huolissasi, että valitset liian pienet tai liian painavat kuulat? Ymmärrämme huolesi hyvin, sillä markkinoilla on tarjolla paljon erilaisia kuulia, joista valita.

Kuulat eroavat toisistaan painon, koon, muodon, materiaalin ja pinnan sileyden perusteella, ja voi olla vaikeaa tietää mitä oikein valita. Kaikenlaisten kuulien käyttöä helpottaa joka tapauksessa liukuvoide, jonka avulla on helpompaa laittaa kuulat paikoilleen.

Aloittelija? Kokenut? Nuori vai vanha?

Kaikki naiset ovat erilaisia. Jotkut eivät ole koskaan tehneet lantionpohjan lihasten harjoituksia, mutta heillä on silti vahvat lihakset lantionpohjassa. Toiset tekevät harjoituksia usein, mutta eivät silti vahvistu. Siksi kuulien valinnasta on vaikea sanoa mitään täysin yleistävää, olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija, nuori tai vanha jne.

Kuinka voi tietää pitääkö valita halkaisijaltaan 2,9 senttimetrin kuulat vai 3,6 senttimetrin? Ja kuinka voi tietää, pitäisikö valita 28 gramman kuulat vai 65 gramman kuulat? Tähän ei ole suoraa vastausta, sillä kaikki naiset ovat erilaisia. Tärkeintä on, että ne vaikuttavat positiivisesti lihaksiston voimistumiseen. Ja vaikutus niillä on lähes aina, valitsit sitten mitä tahansa. Vaikka sinusta tuntuisi, etteivät lihaksesi ole voimistuneet erityisesti harjoitusten aikana – ehkä et tunne niin, mutta harjoitellessasi kuulien kanssa käytät aina lihaksiston voimia, ja se vahvistaa niitä vaikket huomaisikaan suurta eroa nopeasti. Joten täysin väärässä et valintasi kanssa voi koskaan olla.

Tässä on muutama faktaa geishakuulista, joista sinulle voi olla hyötyä kuulajahdissasi.

Mitä painavammat kuulat, sen vaativammat

Kun valitset geishakuulia, on painon huomioon ottaminen tärkeää. Mitä painavampia kuulat ovat, sitä vaikeampaa on ne pitää sisällä. Painavammat kuulat vaativat enemmän töitä lantionpohjan lihaksilta, joten jos olet aloittelija harjoituksissa tai lantionpohjan lihaksesi ovat muuten todella heikot, älä valitse kuulia sieltä painavimmasta päästä.

Mitä pienemmät kuulat, sen vaativammat

Saatat ajatella, että pienemmät kuulat olisivat hyvät harjoittelun aloittamiseen, koska pienempiä on helppo pitää sisällä. Tosiasiassa mitä pienempi halkaisija kuulilla on, sen vaikeampaa niitä on pitää emättimessä sisällä ja sitä enemmän töitä ne tuottavat lantionpohjan lihaksille. Siksi, mikäli olet aloittelija kuulien kanssa, voivat kuulat suuremmalla halkaisijalla olla sinulle paremmat.  Jos sinusta tuntuu, että kuulat ärsyttävät sinua ja haluat vain ottaa ne pois, ne ovat liian suuret. Kaikille ei sovi isoilla kuulilla harjoittelu, ja näin saattaa olla, mikäli kuulat tuntuvat ärsyttäviltä.

Mitä tasaisempi pinta, sen vaativammat

Kuulien pinnalla on myös väliä, kun valitset geishakuulia. Niin materiaalilla kuin itse pinnan muodolla: pinta voi olla uritettu, nystyröity tai täysin sileä. Yleensä kuulat on valmistettu muovista tai teräksestä, jotka ovat sileämpiä kuin silikoni, ja ovat näin vaikeampia pitää sisällä. Kuulilat, joiden pinta on epätasainen, kuten esimerkiksi Fun Factoryn Smartballs Teneo Duo kuulat, ovat helpompia pitää sisällä, kuin sileät kuulat. Nuorilla naisilla on yleensä vahvemmat lantionpohjan lihakset kuin vanhoilla.

Vaikka suurin osa nuorista naisista ei harjoita lantionpohjan lihaksiaan, on heillä luonnostaan vahvemmat lihakset kuin vähän vanhemmilla naisilla. Nuori nainen ei ole ollut yhtä kauan seksuaalisesti aktiivinen, kuin vanhempi nainen, eikä ole synnyttänyt yhtä monta lasta kuin vanhemmat naiset karkeasti yleistäen ovat. Siksi nuoren naisen ei yleensä tarvitse valita käyttöönsä suurimpia ja kevyimpiä kuulia, vaikka vasta aloittaisikin lantionpohjan lihasten harjoittamisen.

Ruotsalainen valmistaja LELO on tuonut markkinoille lantionpohjan lihasten harjoitteluun tarkoitetut geishakuulat, jotka on suunniteltu alle 30-vuotiaille naisille, jotka eivät ole synnyttäneet. Näiden kuulien nimi on Lelo Luna Mini. Ne ovat saman painoiset, kuin LELOn perinteiset Lelo Luna kuulat, mutta niiden halkaisija on pienempi. 

Jos olet jo harjoittanut lantionpohjan lihaksiasi, mutta ilman geishakuulia

Jotkut verkkokauppamme geishakuulista on suunniteltu erityisesti aloittelijoille ja vähän harjoitelleille naisille. Jos olet kuitenkin jo harjoittanut lantionpohjan lihaksiasi, mutta ilman kuulia, voit hypätä valinnassasi aloittelija-kuulien yli ja niiden sijaan ostaa vähän vaativampaa lihasvahvuutta tarvitsevat kuulat. Vaikka et olisi tottunut käyttämään kuulia, on muunlainen harjoittelu vahvistanut lantionpohjaasi.

Yksi kuula, kaksi kuulaa vai kokonainen lantionpohjan harjoitussetti?

Valittavana eivät kuitenkaan ole vain paino, materiaali ja halkaisija, kun etsit itsellesi geishakuulia. Sinun pitää myös päättää haluatko yhden kuulan, kaksi kuulaa vai kenties kokonaisen setin kuulia eri kokoisina ja muotisina.Jotkut geishakuula pakkaukset sisältävät vain yhden kuulan. Yhtä kuulaa käyttäessä kuulaa ei aseteta niin ylös, ja siksi yhden kuulan käyttö sopiikin hyvin aloittelijoille, tai naisille, jotka eivät halua asettaa kuulia niin syvälle.

Suurin osa geishakuula seteistä sisältää kaksi kuulaa. On myös settejä, joissa kuulia on enemmän, kuten esimerkiksi Lelo Luna setit, joissa on neljä kuulaa joita voi vaihdella mukana tulevaan vyöhön painon mukaan miten.Verkkokaupassamme on myös setti geishakuulia - Je Joue Ami – jossa on 3 erilaista kuulaa. Nämä kolme kuulaa ovat erilaisia niin painoltaan kuin ulkomuodoltaankin, ja sopivat hyvin juuri sinulle, joka et oikein tiedä kuinka vahva olet tai haluat vaihtelevaa harjoitusta.

Geishakuulat Sinful.fi-verkkokaupassa rankattuna painon mukaan

Alla näet katsauksen osaan geishakuulista, joita Sinful.fi-verkkokaupassa on tarjolla tällä hetkellä. Olemme listanneet ne painon mukaan (alkaen kevyimmästä), mutta otathan huomioon myös, että kuulien fyysisellä koollakin on väliä niiden valinnassa. Osa seteistä sisältää enemmän kuin kaksi tai yhden kuulan. Listasta näet hyvin kuinka erilaisia kuulia on tarjolla.

HUOM: Huomaathan, että Je Joue Ami, joka on sijoitettu listalle, on setti, joka sisältää kolme erimuotoista ja eri painoista kuulaa.

 lelo luna mini

 

Lelo Luna Mini (4 kuulaa, joita voi yhdistellä)
Paino: 2 kuulaa á 28 g ja 2 kuulaa á 37 g.     
Halkaisija: 2,9 cm.
Materiaali: ABS muovi (kuulat) ja silikoni (vyö).
Lue lisää täältä>>

 

 

 

 

 

 

lelo luna 

strong> 

Lelo Luna  (4 kuulaa, joita voi yhdistellä)
Paino: 2 kuulaa á 28 g ja 2 kuulaa á 37 g.
Halkaisija: 3,6 cm.
Materiaali: ABS muovi (kuulat) ja silikoni (vyö).
Lue lisää täältä>>

 

 

 

 

 

 

ben wa balls 

 

Ben Wa Balls
Paino:  36 g.
Halkaisija: 2,5 cm.
Materiaali: Lasi (kuulat) ja silikoni (vyö).
Lue lisää täältä>>

 

 

 

 

 

 

 

teneo uno

 

Teneo Uno Smartballs
Paino: 40 g.
Halkaisija r: 3,6 cm. 
Materiaali: Silikoni.
Lue lisää täältä>>

 

je joue ami


 

Je Joue Ami
Paino: 47, 78 ja 106 g.
Halkaisija: 3,7, 3,2 ja 2,7 cm.
Materiaali: Silikoni ja muovi.
Lue lisää täältä>>

 

 Vibe therapy fascinate


 

Vibe Therapy Fascinate
Paino:  78 g.
Halkaisija: 3,3 cm.
Materiaali: Muovi ja silikoni.
Lue lisää täältä>>

 

smartballs teneo duo 

 

 

Smartballs Teneo Duo
Duo Paino: 80 g.
Halkaisija: 3,6 cm.
Materiaali: Silikoni.
Lue lisää täältä>>

 

joyballs secret 


 

Joyballs Secret
Paino: 86 g.
Halkaisija: 3,7 cm.
Materiaali: Silikoni.
Lue lisää täältä>>

 

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (1)
B-Vibe (1)
b-Vibe (1)
baseks (8)
Nexus (5)
Nexus (3)
Rocks Off (2)
Romp (1)
Satisfyer (2)
Sinful (4)
Svakom (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 26 tuotetta
Olet nähnyt 26 yhteensä 26 tuotteesta
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi