Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kaksi kättä täynnä kukkasia kukilla koristellun pöydän päälläKaksi kättä täynnä kukkasia kukilla koristellun pöydän päällä
Seksuaalinen hyvinvointi
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:26/04/2022

Onko seksileluista myös apuvälineiksi?

Seksilelut tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia.

Ne voivat esimerkiksi auttaa sinua tutustumaan omaan kehoosi perusteellisemmin ja tehdä orgasmeistasi entistäkin järisyttävämpiä.

Kuulostaa hyvältä, vai mitä?

Perinteisen viihdekäytön lisäksi seksilelut voivat toimia myös niin kutsuttuina seksin apuvälineinä silloin, kun seksielämässä on haasteita ja matka nautintoon ei kuljekaan suorinta tietä.

Tässä blogikirjoituksessa tutustumme tarkemmin vaginan omistajille sopiviin tuotteisiin ja apuvälineisiin.

Älä epäröi hakea apua

Ennen perusteellisemman selonteon aloittamista haluaisin kuitenkin esittää pienen pyynnön.

Jos jokin estää seksielämääsi puhkeamasta täyteen kukoistukseen, on erittäin tärkeää, että selvität asian lääkärisi kanssa.

Älä koskaan epäröi hakea apua, sillä sitä on taatusti saatavilla – oli tarvetta sitten gynekologille tai psykologille.

Yksi asia on varmaa: et takuulla ole ongelmasi kanssa yksin. Alakerta voi välillä olla uskomattoman nirso ja konstikas värkki, ja joskus neuvojen pyytäminen tuntuu kiusalliselta.

Mutta sinä ansaitset kaiken saatavilla olevan avun!

Jokaisella on nimittäin oikeus hyvään seksielämään – oli vaginasi erityisen vaativa tapaus tai ei.

Seksileluja ja kukkia

Paikoilla, valmiina odota, en ole vielä kostunut!

Tätä blogia ei voi kirjoittaa mainitsematta liukuvoidetta. Liukuvoiteesta on viime aikoina tullut samanlainen yöpöydän laatikossa (tai kunniapaikalla yöpöydän päällä) pidettävä vakiovaruste kuin käsivoidekin.

Ja siinä missä käsivoide pitää kätesi pehmoisina, vaginasi saa liukuvoiteesta juuri sopivasti tarvitsemaansa lisäkosteutta.

Monilla liukuvoiteilla on hoitavia ominaisuuksia, mutta se ei ole syy sille, miksi nämä pienet tuubit, putkilot ja purkit ovat tässä postauksessa ykköspaikalla.

Kostuminen (tai kostumatta jääminen) voi askarruttaa mieltä joskus paljonkin. Välillä saatat tuntea olevasi liiankin märkä. Toisinaan taas et kostu tarpeeksi, vaikka olisit kuinka kiihottunut. Oli asia niin tai näin, sinussa ei ole mitään vikaa: molemmat tilanteet ovat täysin normaaleja.

Kuivaan vaginaan ei tee mieli työntää mitään, sillä se voi tuntua epämiellyttävältä tai kivuliaalta. Liukuvoide on yksinkertainen keino muuttaa kokemus mukavammaksi – jopa nautinnolliseksi!

Liukuvoide täydentää emättimen luonnollista kosteutta, ja sitä voi käyttää niin itsetyydytyksessä kuin esileikin ja penetraation aikana.

Liukuvoide ja kukkia

Geishakuulat: yksi, kaksi, kolme, supista!

Lirahtaako sinulta joskus tilkkanen trampoliinijumpassa tai enemmänkin aivastaessasi? Vai haluaisitko muuten vain saada enemmän irti seksistä? Silloin sinun kannattaa sijoittaa kunnon geishakuulaan.

Lantionpohjan lihasten harjoittaminen jää helposti väliin, jos harjoituksia yrittää tehdä ilman apuvälineitä. Geishakuulat ovat hyviä ja luotettavia treenikumppaneita.

Supistat varmaan parhaillaan, vai mitä?

Kukkia ja geishakuulia

Terve ja treenattu lantionpohja ehkäisee ärsyttäviä vaivoja, kuten inkontinenssia eli virtsankarkailua. Ja mahtavana sivuvaikutuksena harjoittelu myös lisää emättimen herkkyyttä! Geishakuulilla harjoittelu vahvistaa yhteyttä omiin sukuelimiisi ja parantaa mahdollisuuksiasi kokea erittäin voimakkaita orgasmeja.Lantionpohjan lihakset ovat pieniä ja jäävät turhan usein vaille niiden ansaitsemaa huomiota. Jos jaksat hoivata niitä hellästi ja treenata niitä ahkerasti, saat palkintona monia nautinnollisia hetkiä.

Kukkia ja geishakuulia

Vaginismi

Vaginismi – suomeksi emätinkouristus – on tila, jossa lantionpohjan lihakset jännittyvät voimakkaasti ja tahattomasti, kun emättimeen yritetään työntää jotain. Joskus kouristus voi olla niin raju, että kivuton yhdyntä on mahdottomuus.

Emätinkouristuksesta kärsivä ei välttämättä voi asettaa emättimeen mitään, ei edes tamponia kuukautisten aikana.

Jos epäilet, että ongelmasi johtuvat vaginismista, oikea osoite on lääkärin vastaanotto.

Jos ohitit vahingossa "Älä epäröi hakea apua" -kappaleen, palaa takaisin ja lue se huolella. Juuri emätinkouristuksen kaltaisten ongelmien takia korostamme avun hakemisen tärkeyttä.

Apua on syytä pyytää myös siinä tapauksessa, että vaivasi on dyspareunia eli kivulias yhdyntä. Dyspareunia voi ilmetä kipuna emättimessä ennen penetraatiota, sen aikana ja sen jälkeen. Seksin ei koskaan pitäisi sattua (paitsi jos saat kiksisi juuri kivusta, mutta silloin puhutaan jo aivan toisenlaisista tuntemuksista).

Emättimen laajentaminen dilataattorilla

Kun keskustelet lääkärisi tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa sopivasta hoidosta, ratkaisuksi voidaan ehdottaa emättimen laajennussettiä.

Dilataattorisetin avulla voit totuttaa vaginasi pikkuhiljaa vierailijoihin. Hoito aloitetaan pienimmällä laajentajalla, ja suurempiin kokoihin siirrytään vasta sitten, kun kehosi on siihen valmis.

Voit aina tarkistaa lääkäriltäsi, miten hoidon kanssa tulisi edetä.

Muista käyttää hyvää vesipohjaista liukuvoidetta, jotta dilataattorin asettaminen sujuisi mahdollisimman helposti ja hellävaraisesti.

Kun kehosi on tottunut kookkaampiin laajentimiin, voit alkaa hiljalleen totutella myös yhdyntään.

Laajennushoito ei valitettavasti ole nopea ratkaisu. Hoidon toteuttaminen vaatii paljon kärsivällisyyttä, koska et voi edetä rivakammassa tahdissa kuin mihin kehosi ja mielesi ehtii sopeutua.

Pelkät dilataattorit ovat harvoin sellaisenaan riittävä ratkaisu. Kivut voivat tavalla tai toisella vaikuttaa sinuun myös henkisesti, joten sinun tulisi aina kohdella ajatuksiasi ja tunteitasi samanlaisella hellyydellä ja rakkaudella kuin vaginaasikin.

Dilataattoreita ja kukkia

Käytä käsiäsi

Kaikki eivät halua käyttää dilataattoreita emättimen laajentamiseen. Koko ajan isompaan kokoon siirtyminen voi esimerkiksi saada sinut ajattelemaan hoitoa eräänlaisena kilpailuna, jolloin maaliin pääsemisestä tulee tärkeämpää kuin kehon sopeutumisesta ja alat huomaamattasi edetä liian nopeasti.

Tällaisessa tapauksessa voit yhtä hyvin käyttää omia sormiasi. Ne ovat (toivon mukaan) jo tuttuja vaginallesi, ja omissa käsissäsi tunnet olosi varmasti mukavaksi.

Periaate on sama kuin dilataattorihoidossa: aloita pienimmällä sormellasi ja vaihda asteittain suurempaan, sitten kahteen tai useampaankin.

I Feel it in My Fingers, I Feel it in My Toes

Onko sinulla vaikeuksia saavuttaa orgasmia?

Jos tunnet pääseväsi lähelle, muttet ihan loppuun asti, ratkaisusi voi olla magic wand -hieromasauva. “Taikasauvat” ovat markkinoiden tehokkaimpia vibraattoreita ja käteviä apureita silloin, kun kaipaat tuntuvaa lisästimulaatiota.

Jos et ole ennen kokeillut vibraattoria, on hyvä pitää pikkuhousut jalassa ensimmäisellä kerralla. Kankaan läpi sauvan värinä tuntuu aavistuksen vaimeammalta ja voit totutella rauhassa tavallista tehokkaampaan stimulaatioon. Kun olet valmis ihokosketukseen, älä unohda käyttää liukuvoidetta!

Magic wandissa on kookas pää, joka värisee kuin vimmattu ja kiihottaa klitoriksen jokaista 8 000 hermopäätettä. Kaikki tarvittavat säätimet eri värinäasetuksia varten löytyvät sauvan pitkästä varresta.

Jotkut kokevat hyvän ja mukavan asennon löytämisen vaikeaksi (tästä lisää tuonnempana – jatka vain lukemista!). Magic wandit ovat isoja ja pitkiä, joten ne ylettyvät helposti erogeenisille alueillesi ilman että sinun tarvitsee juurikaan liikkua.

Jos innostuit taikasauvojen tarjoamista mahdollisuuksista, lue Magic wand – ultimaattinen opas.

Magic wand -hieromasauva ja kukkia

Vaihtoehto värinälle

Jos ravisuttavat ja varpaita kipristyttävät värähtelyt eivät houkuttele, tarjolla on myös monenlaisia muita stimulaatiotyyppejä.

Yksi esimerkki on paineaaltokiihotin, joka hyväilee herkimpiä paikkojasi värinöiden sijasta paineaalloilla. Klitoriskiihotin toimii hyvin eri tavalla kuin perinteinen vibraattori ja tarjoaa äärimmäisen intensiivisiä tuntemuksia. Klitoriksen epäsuora stimuloiminen voi avata oven ennenkokemattomiin nautintoihin.

Klitoriskiihotin ja paljon pieniä kukkia

Apua, en yletä!

Seksilelujen käyttö ei aina ole niin yksioikoista, ja siihen voi olla monta syytä. Jos olet esimerkiksi liikuntarajoitteinen, sinun voi olla hankala päästä käsiksi vulvaasi. Tietyt sairaudet voivat myös vaikuttaa käden puristusvoimaan, etkä siksi ehkä saa riittävän hyvää otetta apuvälineestäsi.

Markkinoilla on onneksi valtava valikoima seksileluja eri toiminnoilla ja ominaisuuksilla, ja niiden joukosta löytyy melko varmasti juuri sinun tarpeitasi vastaava ratkaisu.

Jos sinulla on erityisiä toiveita tai haasteita, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri oikean tuotteen.

Voit myös jatkaa lukemista ja tutustua muutamaan tuotteeseen, joista voi olla apua.

Seksileluja ja paljon pieniä kukkia

Juuri sieltä!

Onko sinulla vaikeuksia yltää oikeaan kohtaan tai löytää oikea kulma?

Siinä tapauksessa jo mainitsemamme magic wand voi olla hyvä valinta. Sauvassa on pitkä varsi, joten sen herkullisesti värisevä pää on helppo suunnata suoraan kohteeseensa ilman että sinun tarvitsee venytellä tai kurkotella käsiäsi kovin paljon.

Pitkävartisia vibraattoreita on useita erilaisia, ja niitä voidaan käyttää sekä ulkoiseen että sisäiseen stimulaatioon.

Jos ylettyminen ei ole ongelma, mutta et löydä sopivaa kulmaa tai sinulla on vaikeuksia pitää kiinni vibraattoristasi, saatavilla on myös tämän ongelman ratkaisevia sauvoja, kuten esimerkiksi Fun Factoryn Miss Bi Tuplavibraattori.

Tässä tuplavibraattorissa on ergonominen kahva, jossa on tilaa yhdelle tai kahdelle sormelle. Sen ansiosta vibraattorista on helpompi pitää kiinni, eikä sauvan käyttö vaadi yhtä paljon voimaa kuin perinteisen vibraattorin piteleminen.

Tuplavibraattorin upea ulkonäkö ja tehokkuus ovat hyviä lisäbonuksia!

Kolme kuvaa kädestä, joka pitelee violettia vibraattoria

Nauti ilman käsiä

Jos et halua käyttää käsiäsi lainkaan, markkinoilla on myös paljon hands–free-nautiskeluun sopivia tuotteita.

Imukupillinen dildo voidaan kiinnittää useimpiin tasaisiin pintoihin, kuten kylpyhuoneen laattoihin, lattialle tai tuoliin.

Kun dildo on tukevasti paikallaan, voit määrätä itse haluamasi asennon ja haluamasi tahdin. Sinun ei tarvitse pitää kiinni mistään eikä liikuttaa käsiäsi lainkaan, jos siltä tuntuu.

Voit myös helposti päivittää suosikkidildosi, jos tarvitset tujakampaa stimulaatiota. Sujauta esimerkiksi varren ympärille värisevä penisrengas, joka kutittelee ihanasti klitorista. Tee-se-itse-tekniikalla saat tuunattua itsellesi ikioman rabbit-vibraattorin kaikilla imukuppidildon eduilla!

Psst! Onko sinulla vaikeuksia saada imukuppidildo pysymään kiinni alustassa? Levitä hieman vesipohjaista liukuvoidetta imukupin pohjaan, valitse sileäpintainen kiinnitysalusta ja paina imukuppi kunnolla kiinni pintaan.

Viisi erilaista dildoa ja paljon pieniä kukkia

Lisää värinöitä, kiitos!

Pysytään handsfree-kategoriassa, mutta keskitytään seuraavaksi värinäominaisuuksiin. Kuulostaa mielenkiintoiselta, vai mitä?

Kauko-ohjattavat seksilelut ovat loistava ratkaisu. Voit valita emättimeen asetettavan, värisevän kiihotinkuulan, klitorista hyväilevän alushousuvibraattorin tai kokonaisvaltaisesti kiihottavan Vibepadin.

Kauko-ohjattavan Vibepadin voi asettaa tuolille (tai pyörätuolin istuimelle), jonka jälkeen sinun tarvitsee vain istahtaa alas ja antautua nautinnolliselle hieronnalle.

Violetti Vibepad ja paljon pieniä kukkia

Koska olet sen arvoinen!

L'Oreal Paris sanoi sen ytimekkäästi: “Because you’re worth it”. Sinä todellakin olet sen arvoinen, ja oli tiesi nautintoihin sitten suora ja tasainen autobaana tai kiemurteleva vuoristopolku, lopussa häämöttävä määränpää on vaivan väärti.

Ota yhteyttä lääkäriisi, ystäviisi, äitiisi tai Sinfulin osaaviin asiakasneuvojiin, jos tarvitset apua tai hyviä vinkkejä.

Nautinnollisia hetkiä!

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful