TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hyvä hinta
iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja var 1

iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

98,00 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Lihasharjoitukset ovat paras tapa harjoittaa lantionpohjaasi, mutta jos lihaksesi ovat heikentyneet, voi olla vaikeaa harjoittaa niitä kunnolla. Silloin iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittajasta voi olla aivan erityisen suurta apua. Se lähettää kevyttä sähköstimulaatiota emätinelektrodin kautta. Elektrodin kautta tulevat sähköimpulssit stimuloivat lihaksia supistumaan ja rentoutumaan aivan kuten Kegel-harjoituksia tehdessä.

Lantionpohjan harjoittajan avulla saat parannettua lihashallintaasi. Vahva lantionpohja ehkäisee virtsankarkailua ja usein toistuvaa virtsaamisen tarvetta sekä lisää seksuaalista halua.

Lantionpohjan harjoittajaa suositellaan käytettäväksi 20 minuuttia päivässä. Sen käyttö on täysin turvallista etkä voi vahingossa käyttää sitä väärin. Saat selkeitä tuloksia 3-5 kk:n sisällä, kun käytät iTouch Sure -harjoittajaa säännöllisesti.

Elektrodi on valmistettu polystyreenistä ja ruostumattomasta teräksestä. Se ei sisällä lateksia. Irrota se kontrolliyksiköstä puhdistuksen ajaksi, minkä jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja saippualla.

iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja on helppokäyttöinen, mutta ennen kuin aloitat sen käytön, tulee sinun tutustua käyttöohjeeseen huolellisesti. Näin käytät harjoittajaa: - Ota iTouch Sure pois pakkauksesta ja aseta mukana tulevat paristot paikoilleen. - Yhdistä johdot kontrolliyksikön ja elektrodin välille. - Vie elektrodi emättimeen. - Käynnistä kontrolliyksikkö, valitse haluttu ohjelma ja lisää vähitellen tehoa kunnes tunnet lihassupistukset, mutta ne eivät tunnu epämukavilta. - Ohjelman päätyttyä kontrolliyksikkö sammuu automaattisesti ja voit ottaa elektrodin pois emättimestä.

Huomioithan:

Tuote sisältää nikkeliä. Lantionpohjan harjoittajaa ei saa käyttää, jos olet raskaana tai sinulla on sydämentahdistin, epilepsia tai diagnosoitu kohdunkaulansyöpä. Ei saa käyttää myöskään ensimmäisen 12 viikon aikana leikkauksesta. iTouchia voi käyttää yhdessä hormonikierukan kanssa, mutta jos sinulla on kuparikierukka, sen käyttö ei ole suositeltavaa, sillä kierukan metalli voi johtaa sähkövirran pidemmälle kuin on tarkoitus.

Huomioithan myös, että tämän tuotteen mukana tuleva käyttöohje on tanskankielinen, mutta tuotekuvauksen englanninkieliset videot auttava käyttöönotossa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful