TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
obaie Anaalisuihkusetti var 1

obaie Anaalisuihkusetti

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

24,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Valmistaudu anaalileikkeihin puhdistamalla peppusi perin pohjin obaien anaalisuihkulla. Tämä anaalisuihkusetti sopii anuksen huuhtelemiseen ennen seksiä.

Jos epämiellyttävien yllätysten pelko pidättelee sinua, perusteellinen puhdistus voi auttaa sinua rentoutumaan valmistautuessasi nautinnollisiin anaalikokeiluihin. Anaalihelmillä varustettu huuhteluputki tekee puhdistuksesta tavallista nautinnollisempaa, kun taas kartion muotoinen putki liukuu sisään sujuvammin.

Täytä pumppu vedellä ja kiinnitä siihen jompikumpi settiin kuuluvista huuhteluputkista. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta helpottaaksesi kärjen asettamista paikalleen ja purista vettä varovasti sisään. Istuudu sitten WC-istuimelle ja anna painovoiman tehdä työnsä.

Huuhteluputket voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella, mutta tarvittaessa voit myös upottaa ne hetkeksi kiehuvaan veteen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful