Anaalihelmet & Anaalikuulat

Anaalihelmet (jotka tunnetaan myös nimillä anaalikuulat, anaaliketjut ja anaalipallot) tarjoavat mahdollisuuden tutustua anaalistimulaatioon omassa, sopivassa tahdissa. Anaalihelmet muodostavat ikään kuin helminauhan pieniä "kuulia", joista voi asettaa sisään niin monta kuin haluaa, jolloin stimulaation määrä on helposti hallittavissa. Siksi anaalihelmet ja -kuulat ovat erityisen sopivia aloittelijoille.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Sisään asetettava pituus
Halkaisija
Ominaisuudet
Kauko-ohjattava (3)
Ladattava (4)
Matkalukko (1)
Paristokäyttöinen (4)
Splashproof (2)
Valjaskäyttöön sopiva (1)
Vesitiivis (7)
Vibrating (8)
Materiaali
PVC (3)
Silikoni (20)
TPR (1)
Tuotemerkki
Amaysin (2)
Anal Fantasy Collection (3)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
b-Vibe (1)
baseks (2)
Doc Johnson (2)
Dream Toys (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Joydivision (3)
Malesation (2)
Nexus (2)
Romp (1)
Satisfyer (1)
Tantus (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 24 tuotetta

Anaalikuulat ja anaalihelmet stimuloivat ihanasti

Mitä ovat anaalikuulat?

Anaalihelmet (tai anaalipallot, anaalikuulat, jne.) ovat usein nauhassa tai muuten vain toisissaan kiinni olevia kuulia, jotka on tarkoitettu anaalikäyttöön. Kuulien koko ja määrä vaihtelee tuotteesta riippuen. Anaalihelmet asetetaan paikalleen monesti yhdynnän tai itsetyydytyksen ajaksi, ja juuri kliimaksin kynnyksellä ne vedetään hitaasti ulos, mikä tehostaa orgasmia ja tuntuu fantastiselta. Anaalihelmiä voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Ne ovat erinomainen valinta aloittelijalle helppokäyttöisyytensä vuoksi. Saatavilla on myös monenlaisia malleja, joten voit valita joustavat, jäykät, pitkät tai lyhyet ketjut.

Ihmisten mieltymysten kohteet vaihtelevat suuresti, mutta anaalistimulaatio on nautinnon muoto, joka on kenen tahansa ulottuvilla. Jotkut pitävät pitkistä helmistä, joissa on pieniä kuulia, kun taas toiset nauttivat täyttävämmästä stimulaatiosta ja haluavat siksi suurempia kuulia. Anaalihelmet on helppo asettaa paikoillaan liukuvoiteen avulla, ja samat tuotteet käyvät niin miehille kuin naisillekin. Joissain malleissa on myös vibraattori, jolloin pääset nauttimaan ihanasta värinästä.

Hygienia ennen kaikkea

Anaalileluja käyttäessä on tärkeää, että hygieniasta on huolehdittu. Siksi suosittelemme anaalipesua ennen käyttöä sekä helmien huolellista puhdistamista käytön jälkeen. Silloin ne pysyvät käyttökelpoisina pitempään eikä niiden pinnalle kehity bakteereita. Kuten kaikkia muitakin seksileluja, anaalihelmiä on tarjolla eri tasoisille käyttäjille ja erilaisiin tarpeisiin.

Monet ensikertalaiset hankkivat ensiksi aloittelijasetin, joissa on esim. anaalikuulat, pieni anustappi tai anaalidildo, anaalisormi ja eturauhasstimulaattori. Setin avulla pääsee kokeilemaan useampia stimulaatiomuotoja, jolloin on helpompaa löytää omat mieltymykset. Ihmisten anatomia on yksilölllistä, joten sopivan stimulaation löytyminen ei aina ole ihan yksinkertaista.

Edistyneemmille suunnatuissa helmissä on pituutta ja paksuutta sekä toisinaan myös värinää. Joissain malleissa on sekä tappi että helmet, jolloin tuotetta kääntämällä pääsee nauttimaan erilaisesta stimulaatiosta. Jos et ole varma, miten anaaliseksileluja käytetään, voit lukea sivustoltamme löytyvän oppaan aiheesta. Meiltä löytyy opas myös anuksen puhdistamiseen ennen anaalileikkejä, josta voi hyvinkin olla apua.

Suosituimmat anaalihelmet

Suosituimpien anaalihelmien joukossa on ainakin Fun Factory -tuotemerkin Bendy Beads, joka on pehmeä ja joustava ketju, jossa on pieniä helmiä. Se on helppokäyttöinen kiitos muotoilunsa ja ergonomisen kädensijansa, joka toimii myöskin stopperina ja pitää helmet turvallisesti paikallaan käytön aikana. Bendy Beads -helmissä on viisi erikokoista, stimuloivaa kuulaa, joiden avulla voit aloittaa kevyesti ja siirtyä pikkuhiljaa voimakkaampaan stimulaatioon.

Myös Sinfulin omat anaalihelmet ovat saavuttaneet suosiota, sillä ne ovat kooltaan erinomainen valinta aloittelijan anaalileluksi. Helppokäyttöiset silikonihelmet tuntuvat miellyttäviltä käytössä ja ne on helppo pitää puhtaana. Voit myös valita pitemmän helminauhan kokeneemmalle käyttäjälle, esimerkiksi Anal Fantasyltä löytyy väriseviä versioita kokeneille nautiskelijoille. Pehmeiden helmien lisäksi valikoimastamme löytyy myös tukevasta ABS-muovista valmistettuja helmiä, jotka saavat aikaan voimakkaampaa stimulaatiota. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimitamme anaalihelmet huomaamattomasti pakattuina.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi