TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Maku­liukuvoiteet

Seksi on parhaimmillaan herkullista! Makuliukuvoiteet sopivat mainiosti osaksi kiihottavaa ja entistä hauskempaa suuseksiä. Löydä suosikkisi valikoimamme makuliukuvoiteista. Miten olisi mansikan tai banaanin makuinen kokemus ensi kerralla? Tai ehkä vadelma tai vanilja?

Myydyimmät tuotteet

Makuliukuvoiteet tekevät seksistä hauskempaa

Mikä on lempimakusi?

Ajatella, jos olisi mahdollista yhdistää kaksi maailman parasta asiaa - seksi ja jälkiruoka. Makuliukuvoiteen käyttö lienee helpoin tapa saavuttaa tämä tavoite, ellei sitten heittäydy täysillä ruoalla leikkimisen villiin maailmaan. Makuliukuvoide taitaa kuitenkin olla se suositeltavin vaihtoehto jo ihan siksi, ettei sillä saa aikaan samanlaista sotkua kuin vaikkapa kermavaahdolla - ja sitä paitsi se ei muutu leikkien aikana yhtään niin ällöttäväksi kuin maitotuotteet lämpimällä iholla.

Makuliukuvoiteista löytyy runsaasti erilaisia makuvaihtoehtoja joita kokeilla, joten nautitpa sitten makeasta tai raikkaasta, löydät varmasti itsellesi sopivimman liukkarin valikoimastamme. Monien suosikki on mansikka, joka on aina varma valinta, mutta löytyypä markkinoilta ihan aitojen klassikkojälkiruokien makujakin, kuten esim. creme brulee ja tiramisu. Voiko suuseksi enää herkullisempaa olla?

Nauttikaa makeammista elämyksistä

Makuliukuvoiteen käyttäminen seksin aikana tekee kokemuksesta takuulla makeamman, mutta on siitä muutakin iloa. Makuliukkari nimittäin tarjoaa teille kaikki tavallisen vesipohjaisen liukuvoiteen edut, vain varustettuna nautinnollisella makulisällä. Sen avulla voitte viedä leikkinne aivan uudelle tasolle. Valikoimasta löytyy myös maustettuja luomuliukuvoiteita, jos haluaa panostaa mahdollisimman luonnolliseen vaihtoehtoon.

Kunhan hygienia on kunnossa, useimmat meistä nauttivat kumppanimme mausta suuseksin aikana, tai ainakaan emme pane sitä pahaksemme. Toisinaan suuseksin vastaanottava osapuoli saattaa kuitenkin jännittää sitä, miltä mahdollisesti maistuu kumppaninsa mielestä. Jännittyneelle kumppanille nautinnon tuottaminen on käytännössä mahdotonta, sillä etenkin kliimaksin saavuttaminen on todella paljon kiinni rentoutumisesta. Joskus onkin mainio ajatus tarttua makuliukuvoiteeseen ihan vain kumppanin mieltä rauhoittaakseen. Vaan onpa siitä apua myös siihen, jos oikeasti ei vain pidä suuseksin mausta, mutta haluaisi silti antaa kumppanin nauttia sen vastaanottamisesta.

Piristäkää leikkejä makuliukuvoiteella

Makuliukuvoidetta voi toki käyttää myös muille vartalon alueille kuin niille kaikista intiimeimmille. Kokeilkaa sivellä sitä muille erogeenisille alueille kuten vaikkapa nänneille ja seuratkaa suulla perässä. Voitte myös kokeilla maustettua hierontaöljyä, jonka avulla eroottisesta vartalohieronnasta saa esiin aivan uusia ulottuvuuksia. Mikä sen ihanampaa kuin kumppanin vartalon muuttaminen herkulliseksi makunautinnoksi, jota ei malta jättää rauhaan.

Vesipohjaisia makuliukkareita voi käyttää myös seksilelujen kanssa, joten päästäkää mielikuvitus laukkaamaan ja löytäkää yhä uusia tapoja maustaa yhteisiä nautintoja. Vaihtelu pitää seksin mielenkiintoisena, jolloin sitä tekee mieli harrastaa entistäkin enemmän. Jos kaipaatte apua teille sopivimpien tuotteiden löytämiseen, olette aina tervetulleita ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa autamme teitä mielellämme.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful