Näin käytätte anaaliseksileluasi

Kun olet valinnut itsellesi anaaliseksilelun, joka sopii juuri sinulle, on hyvä puhdistaa oma takapuolesi, jotta olet puhdas ja valmis anaalistimulaatioon. Katso oppaamme: ”Näin käytät anaalisuihkua”.

Kun olet puhdas, levitä liukuvoidetta niin anukseesi kuin seksilelunkin päälle, jotta sen sisään asettaminen on mukavampaa. On erittäin tärkeää käyttää paljon liukuvoidetta anaalileikkien yhteydessä, sillä vartalo ei luonnostaan tuota liukkautta anukseen. Voit myös käyttää rentouttavaa suihketta, jotta takapuolesi lihakset ovat rennommat leikkiä varten.

Aloita asennossa, jossa sinun on helppo rentoutua. Voit esimerkiksi olla kontillasi, kyykistää tai maata selälläsi jalat toisista erillään koukussa. Pidä kiinni anaaliseksilelusi juuresta kärki kohti peräaukkoasi ja pienessä kulmassa vatsaasi kohden ja paina lelun kärki kevyesti peräaukollesi. Kun olet tottunut tähän tunteeseen, voit hitaasti hivuttaa lelua sisällesi enemmän.

Jotkut pitävät siitä, että anaaliseksilelua liikutellaan sisällä (esimerkiksi edestakaisin), mutta jotkut taas pitävät seksilelun pitämisestä täysin paikallaan tai sen jättämisestä rauhaan heidän sisälleen. Kokeile itse, mistä pidät. Voit myös yhdistää anaalistimulaation emätinyhdyntään tai muunlaiseen stimulaatioon.

Kun olet valmis leikin kanssa, on erittäin tärkeää, että puhdistat lelusi perusteellisesti. Näin varmistat, että lelu on hygieeninen ja valmis seuraavaa käyttökertaa varten.

Voit puhdistaa lelun esimerkiksi lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella. 

Onko sinulla tarvetta lisäavulle?

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan vinkkien ja neuvojen kanssa, jotta saat parhaimman mahdollisen kokemuksen seksilelusi kanssa. Ota yhteyttä meihin sähköpostilla: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Amaysin (1)
B Swish (1)
baseks (3)
Dorcel (1)
pjur (1)
Satisfyer (1)
Sinful (3)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 13 tuotetta
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi