TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Suuseksisuojat

Voinemme olla yhtä mieltä siitä, että suuseksi on ihanaa, mutta jotta se olisi myös turvallista, kannattaa hankkia suuseksisuoja. Sen avulla suojaat tehokkaasti niin itsesi kuin kumppanisikin, jolloin voitte nauttia toisistanne täysin siemauksin. Osta laadukkaat suuseksisuojat Sinful.fi:stä.

Suuseksisuoja turvaa niin saajan kuin antajankin

Huolehdi omasta ja kumppanisi terveydestä

Kaksi suurinta estettä suuseksisuojan käytölle ovat tietämättömyys (mikä se edes on?) ja pelko tunnelman latistumisesta. Ensimmäinen on helppo ratkaista, sillä nimi käytännössä kertoo jo kaiken tarvittavan. Suuseksisuoja on käytännössä ihan sama asia kuin kondomi, mutta yhdynnän sijaan sitä käytetään sekä saajan että antajan suojaamiseksi suuseksin aikana. Kyseessä voi olla suuseksin antaminen naiselle, jolloin useimmiten lateksista valmistetulla suojalla peitetään emättimen alue, tai vaihtoehtoisesti sitä voi käyttää suojaamaan anuksen aluetta nk. rimmingin aikana, eli anusta nuollessa. Suoja estää seksitautien tarttumisen, mutta lisäksi se vähentää sotkun syntymistä sekä vaginaalisen oraaliseksin että rimmingin aikana. Toisaalta sen käyttö voi madaltaa kynnystä ylipäänsä kokeilla suuseksiä, koska kummankaan osapuolen ei tarvitse ottaa paineita siitä, onko hygienia tarpeeksi hyvällä tasolla. Tietenkään ei ole tarkoitus korvata hyvää hygieniaa apuvälineellä, mutta harva jaksaa suihkutella joka kerta juuri ennen seksin harrastamista.

Entä sitten se mahdollinen tunnelman latistuminen? Suuseksisuojan käyttö on yhtä suuri osoitus itsensä ja kumppaninsa kunnioittamisesta kuin kondominkin käyttö. Aina kun otat nuolemislapun esille, on se merkki siitä, että haluat keskittyä kumppanisi nautintoon ja suojella samalla teitä molempia mahdollisilta haittavaikutuksilta. On vaikea kuvitella mitään sen romanttisempaa tai rakastavampaa tekoa.

Näin sitä käytetään

Tavallisimmin suuseksisuojat on valmistettu lateksista, eli aivan samasta materiaalista kuin kondomitkin. Ne ovat kertakäyttöisiä, ohuita levyjä, jotka ovat niin kookkaita, että niillä voi peittää koko intiimialueen ilman pelkoa lipsahduksista. Niitä on saatavilla niin tuoksultaan ja maultaan neutraaleina kuin maustettuinakin. Hätätilanteessa kondomistakin voi leikata itselleen suojan, mutta parhaimman kokemuksen saat juuri käyttötarkoitukseen suunnitellulla tuotteella. Suuseksisuojat on valmistettu kestäviksi, joten niitä voi venyttää maltillisesti, mutta ne ovat myös tarpeeksi ohuita, jotta suutuntuma säilyy ja kokemus on nautinnollinen teille molemmille.

Käyttö ei voisi olla helpompaa. Suojakalvo levitetään intiimialueen päälle, ja sitten nuolemaan aivan tavalliseen tapaan. Myös sormien käyttö onnistuu suojaa käytettäessä, kunhan pitää huolen siitä, etteivät kynnet revi siihen reikiä. Käytön jälkeen lappu hävitetään aivan kuten kondomi, eli sen voi heittää roskiin. Jos valitsit käyttöösi maustetun version, voit sen avulla muuttaa kumppanisi vartalon ihanaksi jälkiruoaksi, jonka maisteluun voi hyvin käyttää tovin jos toisenkin. Lapun pintaan voi halutessaan myös lisätä vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin kokemus on liukkaampi ja nautinnollisempi. Maustetulla liukuvoiteella tuot vaihtelua myös muuten neutraaleihin suojiin. Voit myös kokeilla mm. Durex Intense -tuotesarjan orgasmigeeliä, jolloin suuseksin vastaanottajan tuntoherkkyys on huipussaan.

Millainen suuseksisuoja minulle?

Neutraalin makuista nuolemislappua kaipaavalle Beffy Oral Dams Suuseksisuojat ovat erinomainen valinta, sillä ne pitävät kokemuksen mahdollisimman luonnollisena. Lateksista valmistetut levyt ovat varmasti tarpeeksi kookkaita peittääkseen intiimialueen turvallisesti. Paksuudeltaan levyt ovat vain 0,060 mm, joten tuntoherkkyys säilyy takuulla. Jos kokemuksen maustaminen tulee jossain vaiheessa ajankohtaiseksi, suojille voi levittää esim. Sinful Mansikanmakuista Liukuvoidetta tai valita jonkun eksoottisemman maun laajasta valikoimastamme. Huomioi kuitenkin, että liukuvoiteen tulee olla vesipohjaista.

Jos liukuvoiteiden kanssa säätäminen ei tunnu luontevalta vaihtoehdolta, voit valita jo valmiiksi maustetun version, kuten esim. Glyde Sheer Dams Mix -pakkauksen, jossa on neljä erimakuista suuseksisuojaa. Kooltaan ja paksuudeltaan suojat vastaavat täysin Beffyn versioita, mutta Glyden tuotteet ovat lisäksi täysin vegaanisia ja ne on valmistettu Reilun Kaupan periaatteita noudattaen. Makuvaihtoehtoina on vanilja, mansikka, kola ja metsämarja.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful