Ontto Strap-on

Ontto strap-on tarjoaa mahdollisuuden nautinnollisiin strap-on -leikkeihin riippumatta käyttäjän sukupuolesta. Onton dildo-osan sisällä on tilaa penikselle. Sen avulla voit hemmotella kumppaniasi erityisen täyttävällä yhdyntäkokemuksella myös silloin, jos erektion saavuttaminen on vaikeaa. Onttoja strap-oneja on saatavilla erikokoisina, erilaisissa väreissä, ja värinällä tai ilman.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Sisään asetettava pituus
Halkaisija
Ominaisuudet
Hollow (22)
Inflatable (1)
Kauko-ohjattava (4)
Ladattava (1)
Paristokäyttöinen (4)
Realistic (7)
Säädettävä (3)
Splashproof (1)
Squirting (2)
Valjaskäyttöön sopiva (19)
Vesitiivis (1)
Vibrating (4)
Materiaali
Kumi (4)
Polypropeeni (1)
PVC (12)
Silikoni (6)
Tuotemerkki
Doc Johnson (2)
Fetish Fantasy Extreme (4)
Fetish Fantasy Series (10)
King Cock (3)
Malesation (1)
Master Series (1)
Perfect Fit (1)
Pipedream (2)
Sportsheets (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 24 tuotetta

Ontto strap-on - hemmottele kumppaniasi täyttävämmällä penetraatiolla

Tuhma ja tehokas apuväline

Mikä se ontto strap-on oikein on? Jos perinteiset strap-onit eivät vielä ole tuttuja, kyse on siis valjaisiin kiinnitettävästä dildosta, jonka avulla voi penetroida kumppania joko vaginaalisesti tai anaalisesti, vaikkei käyttäjällä omaa penistä olisikaan. Tavallisissa strap-oneissa dildo on kuitenkin yleensä tiivistä materiaalia, minkä vuoksi useimmat valjaat eivät ole yhteensopivia peniksen kanssa, mutta ontto strap-on on poikkeus. Onton dildon sisälle mahtuu ainakin lepotilassa oleva penis, mutta tarjolla on myös sellaisia malleja, joissa on tilaa erektiollekin.

Näin ollen ontosta strap-onista on iloa sekä erektiovaikeuksista kärsiville miehille, jotka haluavat silti nauttia penetraatiosta yhdessä kumppaninsa kanssa, että kenelle tahansa, joka haluaa tarjota kumppanilleen astetta täyttävämpää penetraatiota. Ontto strap-on mahdollistaa monenlaiset roolileikit tai ihan vain pelkän vaihtelun perinteiseen seksiin. Sen avulla saatte uusia tuulia seksielämäänne.

Valitse teidän käyttöönne sopivin ontto strap-on

Ehkä olet jo päättänyt, että ontosta strap-onista tulee seuraava lisäys seksilelukokoelmaasi. Vaan miten saat hankittua juuri sinulle parhaiten sopivan mallin? Tarjolla on nimittäin monenlaisia erilaisia versioita, kuten esim. väriseviä strap-oneja tai erityisen pitkiä tai paksuja malleja. Ennen kuin valitset sinulle sopivimman version, on tärkeää tietää, millaisesta penetraatiosta kumppanisi nauttii, sillä valitun strap-onin täytyy olla miellyttävä ja tyydyttävä teille molemmille. Koko ja materiaali ovat tärkeitä valintakriteerejä, ja toisaalta valjaiden tulee istua hyvin. Huomioi myös onton alueen koko, sillä kaikki dildot eivät ole läpeensä onttoja.

Ontot strap-onit myydään useimmiten valjaiden kanssa yhtenä settinä, joten valjaiden kokoon tulee kiinnittää huomiota siinä missä dildonkin mittoihin. Seteissä on se erityisen hyvä puoli, että valmiissa setissä dildo ja valjaat sopivat aina keskenään yhteen. Jos sinulla on kuitenkin jo aiempaa kokemusta strap-onien käytöstä, kannattaa valita sellaiset valjaat, joihin dildon voi myös vaihtaa. Silloin teillä on mahdollisuus suurempaan vaihteluun.

Viekää parileikit uudelle tasolle

Sitten kun olet varustautunut juuri teidän tarpeisiinne sopivalla ontolla strap-onilla, olet valmis antamaan kumppanillesi kunnon kyytiä. Paketoi tuhma lahja kauniisti ja aseta se sängyllenne tai kumppanisi tyynylle odottamaan oikeaa hetkeä, jolloin hänelle on luvassa ihanan tuhma yllätys. Voit myös “paketoida” itsesi pukemalla sen päällesi ja ottaa kumppanisi vastaan makuuhuoneen ovella tai kenties valmiina sängyllä. Varaa yöpöydälle pullo lempiliukuvoidettanne, jotta kaikki on valmista yhteiseen nautintoonne. Dildojen kanssa on aina syytä muistaa liukuvoiteen käyttö, sillä niiden materiaali aiheuttaa enemmän kitkaa kuin iho.

Uuden suosikkilelunne voi ottaa mukaan myös romanttiselle viikonloppureissulle tai vaikka mökille, jossa on aikaa nautiskella yhdessä. Löytäkää teille sopivimmat asennot strap-onin käyttöön ja muistakaa edetä rauhallisessa tahdissa, sillä dildon materiaali on yleensä jämäkämpää kuin peniksen, jolloin kumppanin on hyvä antaa totutella sekä sen tuntuun että kokoon.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi