TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Ontto Strap-on

Ontto strap-on tarjoaa mahdollisuuden nautinnollisiin strap-on -leikkeihin riippumatta käyttäjän sukupuolesta. Onton dildo-osan sisällä on tilaa penikselle. Sen avulla voit hemmotella kumppaniasi erityisen täyttävällä yhdyntäkokemuksella myös silloin, jos erektion saavuttaminen on vaikeaa. Onttoja strap-oneja on saatavilla erikokoisina, erilaisissa väreissä, ja värinällä tai ilman.

Ontto strap-on - hemmottele kumppaniasi täyttävämmällä penetraatiolla

Tuhma ja tehokas apuväline

Mikä se ontto strap-on oikein on? Jos perinteiset strap-onit eivät vielä ole tuttuja, kyse on siis valjaisiin kiinnitettävästä dildosta, jonka avulla voi penetroida kumppania joko vaginaalisesti tai anaalisesti, vaikkei käyttäjällä omaa penistä olisikaan. Tavallisissa strap-oneissa dildo on kuitenkin yleensä tiivistä materiaalia, minkä vuoksi useimmat valjaat eivät ole yhteensopivia peniksen kanssa, mutta ontto strap-on on poikkeus. Onton dildon sisälle mahtuu ainakin lepotilassa oleva penis, mutta tarjolla on myös sellaisia malleja, joissa on tilaa erektiollekin.

Näin ollen ontosta strap-onista on iloa sekä erektiovaikeuksista kärsiville miehille, jotka haluavat silti nauttia penetraatiosta yhdessä kumppaninsa kanssa, että kenelle tahansa, joka haluaa tarjota kumppanilleen astetta täyttävämpää penetraatiota. Ontto strap-on mahdollistaa monenlaiset roolileikit tai ihan vain pelkän vaihtelun perinteiseen seksiin. Sen avulla saatte uusia tuulia seksielämäänne.

Valitse teidän käyttöönne sopivin ontto strap-on

Ehkä olet jo päättänyt, että ontosta strap-onista tulee seuraava lisäys seksilelukokoelmaasi. Vaan miten saat hankittua juuri sinulle parhaiten sopivan mallin? Tarjolla on nimittäin monenlaisia erilaisia versioita, kuten esim. väriseviä strap-oneja tai erityisen pitkiä tai paksuja malleja. Ennen kuin valitset sinulle sopivimman version, on tärkeää tietää, millaisesta penetraatiosta kumppanisi nauttii, sillä valitun strap-onin täytyy olla miellyttävä ja tyydyttävä teille molemmille. Koko ja materiaali ovat tärkeitä valintakriteerejä, ja toisaalta valjaiden tulee istua hyvin. Huomioi myös onton alueen koko, sillä kaikki dildot eivät ole läpeensä onttoja.

Ontot strap-onit myydään useimmiten valjaiden kanssa yhtenä settinä, joten valjaiden kokoon tulee kiinnittää huomiota siinä missä dildonkin mittoihin. Seteissä on se erityisen hyvä puoli, että valmiissa setissä dildo ja valjaat sopivat aina keskenään yhteen. Jos sinulla on kuitenkin jo aiempaa kokemusta strap-onien käytöstä, kannattaa valita sellaiset valjaat, joihin dildon voi myös vaihtaa. Silloin teillä on mahdollisuus suurempaan vaihteluun.

Viekää parileikit uudelle tasolle

Sitten kun olet varustautunut juuri teidän tarpeisiinne sopivalla ontolla strap-onilla, olet valmis antamaan kumppanillesi kunnon kyytiä. Paketoi tuhma lahja kauniisti ja aseta se sängyllenne tai kumppanisi tyynylle odottamaan oikeaa hetkeä, jolloin hänelle on luvassa ihanan tuhma yllätys. Voit myös “paketoida” itsesi pukemalla sen päällesi ja ottaa kumppanisi vastaan makuuhuoneen ovella tai kenties valmiina sängyllä. Varaa yöpöydälle pullo lempiliukuvoidettanne, jotta kaikki on valmista yhteiseen nautintoonne. Dildojen kanssa on aina syytä muistaa liukuvoiteen käyttö, sillä niiden materiaali aiheuttaa enemmän kitkaa kuin iho.

Uuden suosikkilelunne voi ottaa mukaan myös romanttiselle viikonloppureissulle tai vaikka mökille, jossa on aikaa nautiskella yhdessä. Löytäkää teille sopivimmat asennot strap-onin käyttöön ja muistakaa edetä rauhallisessa tahdissa, sillä dildon materiaali on yleensä jämäkämpää kuin peniksen, jolloin kumppanin on hyvä antaa totutella sekä sen tuntuun että kokoon.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful