TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Strap-on Valjaat

Strap-on -valjaat puetaan käyttäjän päälle ja niihin kiinnitetään esim. imukuppidildo. Valjaita valitessa istuvuus on avainasemassa, mutta lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin ja kokohaitariin. Myös strap-on -valjaissa kiinni olevan O-renkaan koko on tärkeä, sillä siitä riippuu valjaisiin sopivien dildojen koko. Useimpiin valjaisiimme on dildot ostettava erikseen.

Myydyimmät tuotteet

Löydä itsellesi hyvin istuvat strap-on -valjaat

Siis mitkä strap-on -valjaat?

Strap-on -valjaat, seksivaljaat tai strap-on harness, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaan kutsuitpa niitä millä nimellä tahansa, kyse on tärkeästä apuvälineestä strap-on -seksiin. Jos koko käsite on sinulle täysin tuntematon, tarkoitetaan sillä siis (useimmiten) valjaisiin kiinnitettävää dildoa tai vibraattoria, jonka avulla voi penetroida kumppania vaginaalisesti tai anaalisesti vaikka itseltä ei penistä löytyisikään. Monille nämä lelut ovat tuttuja pornosta, jossa niitä käytetään monesti mm. naisten kesken harrastettavaan seksiin, mutta sträppäreitä käytetään ihan yleisesti myös heteroseksissä siten, että mies on vastaanottavana osapuolena. Ne tuovat nautinnollista vaihtelua seksielämään, josta ei kannata jäädä paitsi.

Strap-on -valjaat dildoineen mahdollistavat kumppanin penetroimisen riippumatta siitä, onko penetroijalla omaa penistä. Markkinoilta löytyy myös onttoja strap-oneja, joiden avulla myös erektiohäiriöstä kärsivät voivat edelleen harrastaa penetroivaa seksiä. Strap-on -valjaiden avulla dildon käytöstä saa realistisempaa kuin silloin, jos sitä ohjaa pelkästään kädellä. Sträppärileikit mahdollistavat myös erilaisten valta-asetelmien kokeilemista makuuhuoneen puolella, mikä on monista todella kiihottavaa.

Millainen strap-on harness kannattaa valita?

Jos olette kokeilemassa strap-oneja ensimmäistä kertaa, suosittelemme hankkimaan setin, jossa on mukana sekä valjaat että dildo, joka ei ole kooltaan kovin suuri. Vaikka olisitte käyttäneet suurempia dildoja aiemmin, kannattaa pitää mielessä, että kädellä käytettyä dildoa on huomattavasti helpompi hallita kuin lanteille kiinnitettyä, ja toisaalta etenkin pegging-käytössä on paras aloittaa varovasti. Siksi strap-on harnessia valitessa kannattaa keskittyä ensinnäkin valjaiden oikeaan kokoon ja istuvuuteen sekä dildon kokoon ja materiaaliin, jotta se vastaa tarpeitanne mahdollisimman hyvin. Valmiiksi kootussa setissä ei myöskään ole riskiä siitä, ettei dildo sopisikaan yhteen valjaiden kanssa.

Kun olette valmiita viemään sträppärileikkinne seuraavalle tasolle, voitte miettiä erilaisten strap-on -valjaiden hankintaa, joissa esim. materiaaliin ja säädettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja joissa on kenties mahdollisuus erikokoisiin O-renkaisiin, jolloin harnessin kanssa voi käyttää erikokoisia dildoja. Valikoimastamme löydätte monenlaisia strap-on -valjaita, joista osa muistuttaa perinteisempiä valjaita ja osa erilaisia alushousuja, jolloin käyttömukavuus on aivan eri luokkaa.

Seksivaljaat tarjoavat uudenlaisia kokemuksia

Olipa tavoitteena sitten uudenlaisten nautintojen kokeileminen tai ihan vain seksielämän piristäminen, seksivaljaita kannattaa ehdottomasti kokeilla. Niiden avulla seksiin saa kinkyn vivahteen ilman suurta panostusta, ja voitte yllättyä siitä, miten jännittävältä uusien roolien kokeileminen voi tuntua. Sträppäreillä G-pisteen ja eturauhasen kiihottaminen onnistuu monesti helpommin, sillä työntöihin saa eri tavalla voimaa lantion avulla. Jos anaalileikit ovat teille jo entisestään tuttuja, seksivaljailla niihin saa aivan uudenlaisen ulottuvuuden, josta ei kannata jäädä paitsi. Kokekaa, miten vartalonne reagoivat intensiiviseen stimulaatioon, kun otatte strap-onin käyttöön.

Sträppäriä voi käyttää erilaisissa asennoissa, mutta on tärkeää muistaa satsata runsaaseen liukuvoiteeseen, sillä se saa dildon liukumaan huomattavasti paremmin. Anaalikäytössä se on aivan erityisen tärkeää, sillä anus ei liukastu luonnostaan. Strap-on harness soveltuu niin naisten kuin miestenkin väliseen seksiin sekä heteropareille, mutta useimmat valjaat on suunniteltu naisten käytettäviksi, joten jos olet mies ja haluat itsellesi valjaat, varmista, että valjaat ovat unisex-mallia.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful