TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Strapless Strap-on

Strapless strap-on tarjoaa kaksinkertaista nautintoa. Strapless strap-on penetroi sekä sinut että kumppanisi, jolloin yhdyntäkokemuksenne on erityisen tuhma ja stimuloiva. Valikoimastamme löydät sekä sellaiset valjaattomat strap-onit, jotka pysyvät paikallaan naisen lantionpohjan lihasten voimalla että sellaiset, joissa on on dildo valjaiden sisä- ja ulkopuolella.

Myydyimmät tuotteet

Strapless strap-on - kokeilkaa valjaatonta nautintoa

Strapless strap-on tarjoaa valjaatonta penetraatiota molemmille

Strapless strap-on tarkoittaa aivan erityistä naisen käytettäväksi suunniteltua valjaatonta strap-onia, jota pidetään paikoillaan lantionpohjan lihasten avulla. Sen lisäksi, että sen avulla säästyy säätämästä valjaiden kanssa, se myös tekee penetraatiosta molemminpuolisempaa, sillä työnnöt välittyvät myös strap-onin käyttäjälle. Strapless strap-on ei kuitenkaan ole paras mahdollinen tuote ensimmäistä sträppäriään etsivälle pariskunnalle, sillä sen pitäminen paikallaan vaatii harjoitusta ja vahvaa lantionpohjaa. Jos strap-onit kiinnostavat, mutta niistä ei ole vielä aiempaa kokemusta, silloin kannattaa hankkia valjaat ja niihin kiinnitettävä dildo ja miettiä valjaatonta vaihtoehtoa vasta kokemuksen karttuessa.

Sen sijaan kokeneille käyttäjille valjaaton strap-on tuo leikkeihin aivan uudenlaisen ulottuvuuden. Useimmissa versioissa on sisään menevän osan lisäksi myös klitorikselle kohdistuva osa, joka lisää käyttäjän nautintoa. Tarjolla on myös vibraattorilla varustettuja malleja, joissa värinä välittyy sekä käyttäjälle että vastaanottajalle, jolloin nautinto korostuu entisestään.

Double strap-on tuplaa nautinnon

Vähän puhujasta riippuen, double strap-on voi tarkoittaa samaa asiaa kuin strapless strap-on, mutta se voi myös viitata sellaiseen strap-oniin, jossa on mukana anustappi sträppärin käyttäjälle tai mahdollisesti tupladildo vastaanottajaa varten, jolloin luvassa on tuplapenetraatiota. Tavalla tai toisella double strap-on joka tapauksessa antaa tuplanautintoa - joko sekä käyttäjälle että vastaanottajalle, tai sitten vähintään toiselle. Kaikkien stäppäreiden kanssa kannattaa satsata runsaan vesipohjaisen liukuvoiteen käyttöön, mutta double strap-onin kanssa se on aivan ensiarvoisen tärkeää etenkin, jos tuotteessa on anukseen menevä osa. Anus ei liukastu luonnostaan, joten nautinnollisen kokemuksen takaamiseksi liukastuksen lisääminen on ehdottomasti tarpeen.

Tavallisesta valjasdildoa käytettäessä aktiivisen osapuolen rooli on pitkälti antaa nautintoa toiselle, joskin naisen ollessa strap-onin käyttäjä, työnnöt aktivoivat usein myös klitoriksen aluetta, mikä tuntuu toki miellyttävältä. Double strap-on puolestaan kiihottaa aktiivisesti molempia osapuolia, mikä on monille sen paras puoli.

Double penetration strap-on mahdollistaa tuplapenetraation

Emättimen ja anuksen samanaikainen penetroiminen on monille tuttua aikuisviihteen puolelta, mutta aika harvat pääsevät kokemaan sitä elävässä elämässä, vaikka kiinnostusta saattaisi ollakin. Fantasiana se ei nimittäin ole lainkaan epätavallinen. Double penetration strap-onin avulla tämän fantasian voi toteuttaa, vaikka olisi suhteessa vain yhden ihmisen kanssa ja vaikka omalta kumppanilta ei omaa penistä löytyisikään. Variaatio samasta fantasiasta on kaksi penistä yhdessä aukossa, mikä sekin onnistuu double penetration strap-onia käyttämällä. Se vaatii kuitenkin perusteellista lämmittelyä ja runsasta liukuvoiteen käyttöä.

Strap-onien taika on siinä, että niiden avulla yhdynnän osapuolet voivat vaihtaa osia, mikä tarkoittaa myös muutosta makuuhuoneen valta-asemassa. Se voi olla aivan huikea lisä yhteiseen seksielämään, sillä silloin saatte todellakin vaihtelua. Siksi sträppäreitä kannattaakin kokeilla ennakkoluulottomasti, vaikka ajatus tuntuisikin alkuun haastavalta ja epätavalliselta. Sinfulin valikoimasta löydätte monenlaisia vaihtoehtoja strap-on -leikkeihin niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin konkareille.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful