Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • Huomiota herättämätön paketti
 • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Yöpöytä, jonka päällä on lukulasit ja lamppuYöpöytä, jonka päällä on lukulasit ja lamppu
Seksuaalinen hyvinvointi
Content Specialist
Päivitetty viimeksi:29/04/2024

Kultaiset vuodet, kultaiset nautinnot: masturbaatio seniori-iässä

Sisällysluettelo

Joku viisas on sanonut, että ikä on vain numero – ja se on totta, erityisesti silloin kun on kyse itsetyydytyksestä!

Elämme yhteiskunnassa, jossa seksuaalisuudesta ja itsetyydytyksestä puhutaan enimmäkseen nuorten näkökulmasta. Vanhempien aikuisten kohdalla aihe usein sivuutetaan tai sitä pidetään pahimmillaan jopa tabuna.

Me Sinfulilla uskomme vahvasti siihen, että seksuaalisella halulla ei ole viimeistä käyttöpäivää! Jos meiltä kysytään, jokaisella on oikeus nauttia itsetyydytyksestä, oli ikää sitten 25 tai 95 vuotta.

Meillä oli ilo keskustella aiheesta sairaanhoitaja, kouluttaja ja seksologian maisteri Maria Pedersenin kanssa. Maria kertoi mielellään, mitä meidän kaikkien tulisi tietää itsetyydytyksestä kultaisina vuosina.

Ota siis mukava asento, kaada itsellesi kupillinen teetä ja anna meidän kertoa, miksi senioreiden ei pitäisi vain hyväksyä masturbaatiota, vaan myös nauttia siitä. Lisäksi saat koko joukon hyviä käytännön vinkkejä!

Nautinto ei katso ikää

Marian mukaan ikääntyneisiin ja seksuaalisuuteen liittyvät väärinkäsitykset ovat valitettavasti edelleen liian yleisiä, ja yksi erityisen sitkeä harhaluulo on, että kiinnostus seksuaaliseen nautintoon katoaa iän myötä.

"Vielä vähän aikaa sitten yhteiskunta piti yli 45-vuotiaita naisia harmaantuvina isoäiteinä, joilla ei enää ollut seksuaalista elämää. Mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta."

Itse asiassa monet seniorit huomaavat, että heidän halunsa ja kykynsä nauttia itsetyydytyksestä vain kasvaa iän myötä. Kypsän iän saavuttaneilla on nimittäin enemmän aikaa, he tuntevat olonsa mukavammaksi omassa kehossaan ja myös ymmärtävät paremmin omaa kehoaan.

Vanhempi nainen ja mies vastakkain, välissä eri seksileluja

Mutta miksi minun pitäisi masturboida?

Me ainakaan emme keksi yhtään syytä, miksi ei pitäisi!

Kun hellimme itseämme masturboimalla, kehomme vapauttaa tehokkaan cocktailin hyvän olon hormoneja, kuten endorfiineja ja dopamiinia, jotka voivat kohottaa mielialaa, lievittää yksinäisyyden tunnetta ja jopa vähentää ahdistuksen ja masennuksen oireita.

"Mitä hormoneihin tulee, itsetyydytyksestä on aivan yhtä paljon hyötyä keholle ja mielelle kuin seksin harrastamisesta kumppanin kanssa – ja joskus jopa enemmän!"

Esteiden voittaminen

Myös soolorakkaustarinoissa matkaan voi tulla mutkia. Erilaiset terveysongelmat tai fyysiset rajoitteet, kuten niveltulehdus, voivat tehdä aiemmin mukavilta tuntuneista asennoista tai liikkeistä vaikeampia tai jopa epämiellyttäviä.

"Tavalliset haasteet, kuten liikkumisongelmat, emättimen kuivuus ja erektiohäiriöt, ovat joskus niin turhauttavia ja kivuliaita, että ne saavat meidät mieluummin unohtamaan koko seksielämän. Mutta luovuuden ja oikeiden työkalujen avulla niihinkin on mahdollista löytää toimiva ratkaisu, jonka jälkeen voit jälleen nauttia itsetyydytyksestä."

Uskomme vakaasti, että mikään ei saisi estää meitä nauttimasta itsestämme. Ymmärrämme kuitenkin myös sen, että keho saattaa tarvita hieman lisäapua saadakseen kaiken irti nautinnoista.

Ja juuri sellaista apua tarjoavat meidän supersankarimme, nimittäin seksilelut!

3 erilaista liukuvoidetta

Liukuvoiteet: kätevä ratkaisu kaikille

Ikääntyessä kehon luonnollinen liukaste voi vähentyä, minkä seurauksena seksi ja itsetyydytys eivät välttämättä ole yhtä nautinnollisia kokemuksia. Kun on kyse itsetyydytyksestä, liukuvoide on paras kumppanisi – iästä riippumatta!

"Emättimen kuivuus on ongelma, joka on erittäin helppo ratkaista. Laadukas liukuvoide voi poistaa epämukavuuden ja tehdä kokemuksesta sujuvamman ja nautinnollisemman. "

Vesipohjainen, silikonipohjainen, öljypohjainen tai hybridi, soolokäyttöön tai parileikkeihin, lelujen kanssa tai ilman – täydellinen liukuvoide löytyy taatusti, oli tarve mikä tahansa.

Jos olet ensimmäistä kertaa pappia kyydissä etkä vielä tiedä, millainen liukuvoide sopii sinulle, suosittelemme aloittamaan vesipohjaisella versiolla. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat yhteensopivia kaikenlaisten seksilelujen ja kondomien kanssa. Ne eivät tahraa lakanoita ja ne on helppo pestä pois vedellä, joten voit nauttia soolosessiostasi huoletta.

3 erilaista tyynyä

Ota tyynystä tukea

Seksityynystä voi olla ratkaiseva apu niille, joille tietyt asennot ovat epämukavia tai kivuliaita. Ne tarjoavat tukea ja mahdollistavat erilaisiin asentoihin asettumisen mukavammin, jolloin oikeaan kohtaan on helpompi osua ja nautinto on helpompi saavuttaa.

"Seksityyny on loistava työkalu kaikille, jotka kokevat kipua tai epämukavuutta tietyissä asennoissa. Asentotyynyt tukevat kehoa ja vähentävät rasitusta, jolloin voit keskittyä nautintoon ilman kipua."

3 erilaista seksilelua naisille

Naiset ensin

Meillä on hyviä uutisia kaikille naisille, jotka haluavat löytää sooloseksin ilot uudelleen tai muuten vain lisätä seksielämäänsä hieman ekstraa. Koskaan ei nimittäin ole ollut parempaa aikaa hemmotella itseäsi leluilla!

Halusitpa sitten voimakasta tai hellää, sisäistä tai ulkoista stimulaatiota, naisia hemmotellaan nykyään monenlaisilla paineaaltokiihottimilla, G-pistevibraattoreilla ja lukemattomilla muilla jännittävillä leluilla. 

Mutta entä naiset, joille liikkuminen ei ole yhtä helppoa? Handsfree-lelut, kuten pitkällä kädensijalla varustetut ja ergonomisesti muotoillut magic wandit, on suunniteltu tarjoamaan vaivatonta nautintoa ja mahdollistamaan rajoituksettomat kokeilut.

3 erilaista seksilelua miehille

Ojenna itsellesi auttava käsi

Herrasmiehille, joilla on haasteita erektion kanssa, penisrenkaat ja penispumput voivat tehdä suuren eron. Ne voivat tehdä erektiosta kovemman ja kestävämmän pitämällä penikseen pakkautuneen veren paikallaan.

Jos manuaalinen stimulaatio tuntuu liian raskaalta tai hankalalta esimerkiksi niveltulehduksen tai muiden liikuntakyvyn ongelmien vuoksi, meiltä löytyy ratkaisu siihenkin. Käyttämällä lelua, kuten suuseksisimulaattoria tai penisvibraattoria, voit ottaa rennosti ja antaa koneen tehdä raskaan työn puolestasi.

Joihinkin tuotteisiin, kuten Kiiroo Keon Masturbaattoriin ja Fleshlight-masturbaattoreihin, on saatavilla lisälaitteita, kuten imukupeilla varustettuja suihkuripustimia ja puristimia, joiden avulla voit muuttaa lelusi handsfree-malliksi.

Kultaiset vuodet, kultainen nautinto

Itsetyydytys ei ole pelkkää nautintoa, vaan se voi paitsi parantaa verenkiertoa myös lievittää stressiä ja auttaa rentoutumaan. Lisäksi masturbointi voi olla hyvä keino torjua yksinäisyyttä ja jopa parantaa unen laatua – iästä riippumatta.

Maria kiteyttää asian näin: "Masturboinnin pitäisi olla yhtä luonnollista kuin hampaiden pesun. Sillä on merkittävä rooli seksuaaliterveyden ja yleisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä."

Jos koet epämukavuutta tai kipua tai olet epävarma jostakin asiasta, on tärkeää ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. He voivat tarjota neuvoja ja hoitovaihtoehtoja, kuten lääkkeitä, hormonihoitoa tai elämäntapamuutoksia, jotta ongelmiin voidaan puuttua tehokkaasti.

Olit sitten tutustumassa uudelleen kehosi potentiaaliin tai kokeilemassa uusia keinoja hemmotella itseäsi, kannattaa muistaa yksi asia: nautinto ei vanhene, eikä myöskään oikeus nauttia!

Yöpöytä, jonka päällä on lukulasit ja lamppu

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Huomiota herättämätön paketti
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful