TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Käsiraudat

Pidä kumppanisi aloillaan käsirautojen avulla tai anna kumppanisi raudoittaa sinut. Käsiraudat sopivat täydellisesti niin hellään kuin rajuunkin kiinnittämiseen. Valikoimastamme löydät käsirautoja sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Käsiraudat sopivat ehdottomasti myös seksilelukäyttöön

Pientä lisää tuhmaan illanviettoon

Kun haaveilet ihanan romanttisesta illasta, ei käsirautojen käyttö ehkä tule ensimmäisenä mieleen, vaikka ajatus niistä sytyttäisikin. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, etteivät romantiikka ja käsiraudat suinkaan sulje toisiaan pois, vaan niistä voi saada uutta kipinää parisuhteeseen. Heti alkuun täytyy todeta, että käsiraudat ovat varmasti se kaikista suurin klisee, kun ajatellaan bondagea, mutta siihen on syynsä. Niiden suosio makuuhuoneen puolella on kiistämätön tosiseikka. Niitä on käytetty seksissä varmasti kutakuinkin yhtä pitkään kuin niitä on ylipäänsä valmistettu, sillä dominanssi ja hallintaleikit ovat kiihottaneet ihmisiä kautta aikojen.

Fantasioitko kumppanisi kahlitsemisesta sänkyyn tai johonkin muuhun huonekaluun, mutta et tiedä, miten päästä tilanteessa alkuun? Siinä tapauksessa metalliset raudat voivat hyvinkin tarjota helpon ratkaisun. Niiden kanssa ei tarvitse murehtia monimutkaisten solmujen opettelusta ja kumppanin sitominen käy käden käänteessä. Meiltä löydät niin tuhmat Fifty Shades of Grey -tuotteet kuin pehmustetut Sex and Mischief -kahleetkin. Valitsitpa mitä tahansa, kaikki valikoimamme tuotteet ovat laadukkaita ja sopivat erinomaisesti eroottisiin hetkiin kumppanisi kanssa. Jos kaipaat nopeaa ja tehokasta toimintaa, käsiraudat kannattaa ehdottomasti hankkia, sillä vältyt monimutkaisten solmujen opettelulta.

Käsiraudat ovat olennainen osa bondagea

Mikäli etsit uusia bondage-varusteita, olet todellakin löytänyt etsimäsi. Käsiraudat ovat aina olleet kategorian kärkinimiä, ja siksi käytännössä jokaiselta bondage-brändiltä löytyy omansa. Jos pyrit nimenomaan romanttisempaan illanviettoon, katse kannattaa suunnata pehmustettuihin versioihin, jolloin kumppanisi ei tarvitse huolehtia metallin epämukavuudesta ihoa vasten. Pehmustetuista malleista on myös on saatavilla useita värivaihtoehtoja, mikä miellyttää monia. Niiden avulla pääsette hyvin alkuun, vaikka olisitte ensimmäistä kertaa kokeilemassa bondagea. Pehmustetut versiot pitävät tunnelman sopivan kevyenä myös aloittelijoille.

Jos taas kaipaatte nimenomaan metallin viileää purevuutta leikkeihinne, löytyy meiltä myös sopivia vaihtoehtoja hieman rankempiin leikkeihin. Pelkistetyt, metalliset käsiraudat sopivat niin kuumottaviin roolileikkeihin kuin lisämausteeksi pikaseksiinkin. Mikään ei estä yhdistämästä niitä muiden seksilelujen ja -varusteiden käyttöön, sillä esim. silmäside, höyhenkutitin tai kirpaisevasti iskevä piiska tuovat leikkiin lisäelementtejä. Mikäli mietit, onko valmitsemasi malli tarpeeksi pitävä, kannattaa sinun vilkaista esim. Spartacus-tuotemerkin rautoja, jotka on suunniteltu astetta vaativampaan käyttöön. Jos taas kevyempikin riittää, Fetish Fantasyn kahleita voi ehdottomasti suositella.

Miten päästä alkuun?

Se on helppoa. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman käsirautoja, kahleita, sidontasettejä, köysiä, body harnesses -valjaita ja teippejä, joiden avulla sidot kumppanisi helposti, nopeasti ja pitävästi. Seksikäyttöön suunnitellut käsiraudat on useimmiten varustettu erillisellä turvavivulla, jonka avulla ne saa auki, vaikka avain menisikin hukkaan. Siten niiden käyttö osana antoisaa seksielämää on helppoa ja turvallista. Etsi siis valikoimasta omia tarpeitasi parhaiten vastaavat tuotteet, klikkaa ne ostoskoriin ja kassan kautta itsellesi, jolloin loppu on vain sinusta itsestäsi kiinni.

Sinfulin asiakaspalvelussa olemme myös aina valmiina antamaan sinulle neuvoja tuotteidemme suhteen, joten jos koet pienintäkään epävarmuutta oikeanlaisten bondage-välineiden hankintaa kohtaan, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Olemme aina vain yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Monenlaiset bondage-välineet ovat nykyisin arkipäivää jo monessa kodissa, joten niiden hankintaa ei tarvitse miettiä kahta kertaa. Jos sinä ja kumppanisi nautitte pienestä lisämausteesta osana seksielämäänne, voitte olla varmoja siitä, että teidänlaisianne on satoja ja tuhansia muitakin. Ja vaikka asia tuntuisikin aralta, kun tilaatte bondage-välineet Sinful.fi:stä, toimitetaan ne teille täysin huomaamattomassa paketissa, jolloin sitäkään ei tarvitse sen kummemmin jännittää.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful