Fetissikorsetit ja Korseletit

Tuhma korsetti on aina paikallaan, kun haluat luoda tyylikkään, aistillisen ja viettelevän asukokonaisuuden. Yhdistä fetissikorsettiin tuhmat alushousut tai sukkanauhat sekä stay-up -sukat, ja lookisi on täydellinen. Tältä sivulta löydät valikoimamme upeat fetissikorsetit ja -korseletit, jotka sopivat niin kotikäyttöön kuin juhliin tai kaupungillekin, jos vain uskallusta riittää.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Lateksi (4)
Nahka (2)
Polyamidi (5)
Polyesteri (13)
Polyuretaani (1)
Polyuretaani (1)
PU-nahka (1)
Tuotemerkki
Black Level (6)
Cottelli Collection (4)
Late X (3)
Noir Handmade (1)
Nortie (3)
Obsessive (1)
Sharon Sloane (1)
Strict (1)
Zado (2)
Näytä kaikki 22 tuotetta

Fetissikorsetit ovat seksikkäiden asujen klassikkovaruste

Ajaton, aistillinen ja raju

Korsetti ei ole mikään arkipäiväinen asuste. Kun puet sen päällesi, viestität selkeästi, että tämä asu on päälläsi tarkoitusta varten, ja erityisesti kun kyseessä on fetissikorsetti, tiedossa on villiä menoa. Korsetti on ikoninen asu, joka vie mielikuvituksen laukkaamaan entisaikojen ylhäisön riettaista pukujuhlista modernin dominan kuritushuoneeseen tai queer-artistin shown pariin.

Entisaikojen muodissa korsetti on ollut muotoileva alusasu, jota tiukalle nyörittämällä naiset ovat tavoitelleet hengästyttävää ampiaisvyötäröä terveysriskeistä piittaamatta. Nykyään korsetti ei enää kuulu jokapäiväiseen pukeutumisrutiiniin, mutta on kuin omiaan fetissi- ja BDSM-asusteena sen sitovan, seksikkään ja äärimmäisen luonteen vuoksi. Ja on mukana ripaus entisajan romantiikkaakin!

Fetissikorsetit ja -korseletit ovat samanaikaisesti aistillisia ja rajuja. Tämä asu päälläsi olet kuin kotonasi villeimmissä fetissibileissä tai makuuhuoneen roolileikeissä. Valikoimastamme löytyy sekä klassisen hillittyjä versioita että villin kinkyjä lateksi- ja PVC-korsetteja, joten jokaiseen tilaisuuteen löytyy varmasti jotakin.

Fetissikorsetit myötäilevät muotojasi

Korsetti on vartaloa muotoileva liivi, jonka sisään on tavallisesti ommeltu ryhtiä ja muotoa tukevat luut, jotka nykyisin on valmistettu yleensä metallista tai muovista. Perinteisesti korsetissa on nyöritys, jolla sitä voi kiristää haluttuun muotoon, mutta nykyaikaisista versioista löytyy onneksi myös nyörien lisäksi tai jopa ainoastaan vetoketju, hakaset tai nepparit, jotka nopeuttavat sen pukemista ja mikä hauskinta - riisumista.

Korsetti korostaa ja muotoilee vyötäröäsi seksikkäästi ja alleviivaa naisellista siluettia. Se pitää myös ryhtiä yllä ja sopii näin täydellisesti erityistilaisuuksiin. Korsetin ei kuitenkaan tarvitse tuntua rajoittavalta päällä. Valikoimastamme löytyy myös joustavista materiaaleista valmistettuja korsetteja sekä nyörityksellä että ilman, jotka enemmänkin myötäilevät muotojasi ja antavat samalla seksikkään vaikutelman.

Osassa korsetteja on myös rintaliiviosa, joka peittää rinnat osittain tai kokonaan ja tukee povea seksikkäästi. Toiset mallit jättävät rinnat tuhmasti paljaiksi. Monet fetissikorsetit on myös varustettu sukkanauhoilla, jolloin voit kiinnittää niihin seksikkäät pitkät sukat -  hyväksi havaittu yhdistelmä joka suorastaan tihkuu seksiä.

Viimeistelty asukokonaisuus

Alun perin korsettia käytettiin alusasuna aristokraattisen mekon alla ja kyllä, jopa miehillekin suunnattuja korsetteja käytettiin aikoinaan univormujen alla ryhtiä tukemassa. Nykyaikaiset fetissikorsetit ovat kuitenkin parhaimmillaan paljastettuna koko komeudessaan, joten miksi et pukisi korsettia juhlavan mekon päälle tuomaan siihen kinkyä särmää, tai ehkä sittenkin vain seksikkäät alusvaatteet riittävät viimeistelemään asukokonaisuuden? Pitkät sukat ja korkeat saappaat korsetin kanssa tekevät kenestä tahansa fetissibileiden seksijumalattaren (tai -jumalan). 

Voit katsoa mitä tapahtuu, kun yhdistät kinkyn lateksikorsetin miehekkään housupuvun kanssa tai puet sen seuraksi herkän prinsessamekon - vain mielikuvituksesi on rajana. Voit kuitenkin olla varma, että korsetti viimeistelee kuuman asukokonaisuutesi ja antaa sille aivan omanlaisensa seksikkään ilmeen.

Löydät tältä sivulta upeimmat fetissikorsetit, joista voit lukea tarkemmat tiedot klikkaamalla tuotetta. Huomioi myös tuotteista löytyvät kokotaulukot. Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien fetissikorsetteja tai muita tuotteitamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi