Fetissimekot

Täältä löydät valikoimamme upeat ja tuhmaakin tuhmemmat fetissimekot. Mekoista ja hameista on tarjolla erilaisia tyylejä, joten Sinful.fi:stä löydät niin ultraminimekot kuin pitemmätkin hameet. Mekkoja voi käyttää esim. tuhmiin bileisiin, naamiaisiin ja toki myös seksikkäisiin illanviettoihin kotona.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Lateksi (5)
Nylon (1)
Polyamidi (9)
Polyesteri (13)
Tuotemerkki
Black Level (8)
Cottelli Collection (3)
Dreamgirl (1)
Guilty Pleasure (1)
Late X (4)
Noir Handmade (7)
Rimba (1)
SvenJoyment (1)
Näytä kaikki 26 tuotetta

Fetissimekot tuovat kinkyä tunnelmaa arkipäiväänkin

Viettele kumppanisi fetissimekolla

Mikä toimii parhaiten kun olet aikeissa vietellä kumppanisi? Tuhmat asuvalinnat ovat yksi erittäin toimivaksi todettu keino. Jos haluat säätää volyymiä romanttisesta villimpään, esimerkiksi pukeutumalla PVC- tai lateksiasuun, tuhma fetissimekko on hyvä investointi. Löydät tältä sivulta niitä laajan valikoiman.

Tuhma mekko päälläsi voit olla varma, että teet kumppanisi hulluksi himosta. Tiukka ja seksikäs asu huokuu itseluottamusta ja myötäilee kiihottavasti kehosi kauniita muotoja. Monien lateksi- ja PVC-asujen pointtina on juuri se, että ne istuvat tiukasti ylle kuin toinen, viettelevän kinky iho. Fetissimekot eivät ehkä ole helpoimpia asuja pukea päälle, mutta kun asu vihdoin on päälläsi, tuntemus on todella houkutteleva sekä sinulle että kumppanillesi.

Jos haluat tuoda uudesta asustasi esiin sen parhaat puolet, kannattaa investoida kiiltosuihkeeseen, joka pitää asusi hyväkuntoisena ja kiiltävän hyvännäköisenä. Herkullisen kiiltävä pinta tekee asukokonaisuudesta entistäkin kinkymmän.

Kinkyjä ja tyylikkäitä vaihtoehtoja

Etsitkö täydellistä asua tuhmaan roolileikkiin makuuhuoneessa, villiin iltaan kaupungilla tai kinkyihin pukujuhliin? Riippumatta tilaisuudesta, löydät tältä sivulta varmasti juuri sen mitä etsit. Suuri mekkovalikoimamme palvelee tarpeitasi, kaipasit sitten rohkean lyhyttä ja niukkaa mallia tai pitkää ja tyylikästä versiota. Voit pukea lyhythelmaisen ja tuhmimmat puolesi paljastavan minimekon kuumimpia intiimileikkejä varten tai säväyttää illallisjuhlilla tai naamiaisissa päälläsi dramaattisen pitkä fetissimekko.

Jos olet aivan hulluna fetissileluihin, kinkyjen leikkien täydentäminen sopivalla asulla virittää tunnelman aivan uudelle tasolle. Olemme poimineet tämän sivun valikoimaamme parhaat asut tarkoitusta varten ja kunhan olet valinnut itsellesi mieluisimman mallin, olet valmis heittäytymään kokonaisvaltaisesti villeimpiin fantasioihisi. Joten mitä oikein odotat? Uusi suosikkimekkosi odottaa sinua. Voit täydentää asun pukemalla sen alle seksikkäät alusvaatteet ja sujauttamalla jalkoihin korkeat korot tai suosikkisaappaasi.

Tuhmaa ja viettelevää kaiken kokoisille

Kun etsit nettikauppamme laajasta fetissimekkojen valikoimasta itsellesi sopivinta, huomaat pian, että asuja löytyy jokaiseen makuun. Löydät sekä PVC:stä että lateksista valmistettuja pitkiä ja lyhyitä versioita seksikkäistä asuista, joiden väreissä musta ja punainen korostuvat eniten. Nämä eivät toki ole ainoita eroavaisuuksia valittavana olevien mekkojen välillä.

Meillä on myös paljon erilaisia kokoja valikoimassamme, jotta jokaiselle naisvartalolle löytyisi jotakin. Meille on tärkeää, että kaikki naiset - riippumatta kehon muodosta tai koosta - tuntevat olonsa seksikkääksi. Siksi löydät meiltä myös plus size -kokoisia asuja, jotka kehystävät täydellisiä muotojasi ja tuovat esiin parhaimpia puoliasi. Valikoimamme mallit istuvat kuin valettu, joten anna intohimoillesi valta ja vapauta sisäinen seksidiivasi.

Jokaisella tuotesivulla on perusteellinen kuvaus tuotteesta sekä merkkikohtainen kokotaulukko, mutta jos sinulla on niistä huolimatta kysyttävää koskien nettikauppamme fetissimekkoja, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi