TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksikkäät nahka-asut

Jos et pelkää erottua joukosta ja rakastat nahan tuoksua ja tuntua, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Meiltä löydät kinkyn seksikkäät nahka-asut sekä tyylikkäät tekonahka-asut kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Käytä asuja fetissibileissä, kaupungilla tai vain ilahduttaaksesi itseäsi ja kumppaniasi kotona.

Myydyimmät tuotteet

Seksikkäät nahka-asut sopivat jokaiselle

Kiihottaako nahka?

Nahka on yksi yleisimmistä materiaaleihin suuntautuvien fetissien kohteista, joten jos koet sen kiihottavana, et todellakaan ole yksin. Helpoiten oman nahkafetissin tunnistaa pienellä ajatusleikillä: Kuvittele mielessäsi viehättävältä näyttävä alaston ihminen. Kuvittele sen jälkeen hänen päälleen nahka-asu tai häntä käsittelemässä nahasta valmistettuja välineitä. Jos kakkosmielikuva saa sinut huomattavasti innostuneemmaksi kuin ykkösmielikuva, nahka on mitä todennäköisimmin fetissisi. Onneksesi se on nykyisin myös varsin yleinen vaatemateriaali, joten nahkahousuja ja -takkeja näkee ihmisten päällä jatkuvasti ilman että se herättää erityistä huomiota.

Seksikkäät nahka-asut on kategoria, joka pitää aitojen nahkatuotteiden lisäksi sisällään tekonahkaisia asuja. Aito nahka on materiaalina usein kallista, ja toisaalta monia kiinnostaa myös eläinten oikeudet, joten tekonahka voi tuntua paremmalta materiaaliratkaisulta. Aivan samoihin ominaisuuksiin ei tekonahalla kuitenkaan päästä, joten joillekin aidon nahan tuoksu ja tuntu on korvaamaton. Aito nahka myös hengittää päällä paremmin kuin tekonahka.

Millainen seksikäs nahka-asu minulle?

Seksikkäitä nahka-asuja on monenlaisia ja tarjolla on sekä alus- että päällysvaatteita. Jos nautit erityisesti nahan tunnusta paljasta ihoa vasten, nahkaiset alusvaatteet ovat ehdoton hankinta. Jos taas kaipaat nahkaista ylä- tai alaosaa tuomaan sopivaa asennetta asuusi, sen voi yhdistää esim. farkkuihin tai kangaspaitaan ilman että koko asu herättää erityistä huomiota. Seksikäs nahka-asu voi koostua myös pelkistä remmeistä, jotka muodostavat päällesi valjaat. Ne voi pukea joko muiden vaatteiden alle tai päälle, tai niistä voi nauttia sellaisenaan.

Nahka on materiaalina pitkäikäinen ja monipuolinen, joten hyvin pidettynä nahkavaatteesi voi kestää käyttöä eliniän. Tekonahkaa pitää huoltaa, jotta se pysyy hyvänä, joten etenkin suoraan iholla pidettyjä vaatteita kannattaa puhdistaa aika-ajoin tarkoitukseen suunnitellulla pesuaineella. Käytännössä nahka-asuja voi yhdistellä mielin määrin ja mitä mielikuvituksellisemmin myös muihin materiaaleihin, joten anna luovuutesi laukata vapaasti ja löydä valikoimastamme juuri ne vaatekappaleet, joita ilman asusi ei ole täydellinen.

Saatavilla muutakin kuin asuja

Seksikkäiden nahka-asujen lisäksi löydät Sinfulin valikoimasta runsaasti monia muitakin fetissituotteita, joiden avulla saat nahkaa ihollesi aina kun haluat. Fetissiasun täydentää silmänaamio tai kasvot peittävä maski, jolla nahan tuoksusta pääsee nauttimaan täysin rinnoin. Jos luvassa on bondage-leikkejä, kaulan ympärille voi kiinnittää nahkaisen kaulapannan ja ranteet sekä nilkat voi kahlita nahkakahleilla. Yleensä BDSM-kaulapannoista ja kahleista löytyy myös metallirenkaat, joihin voi kiinnittää valjaat, ketjut tai köydet paikalleen sitomista varten. Alistusleikkeihin sopii lisäksi nahkainen talutushihna, jonka voi kiinnittää subin kaulapantaan.

Jos astetta haastavammat aistileikit kiinnostavat, kannattaa tutustua valikoimamme piiskoihin ja läimäyttimiin, joista löytyy upeita nahkapiiskoja joko asurekvisiitaksi tai käyttöön. Läimäyttimellä tai flogger-piiskalla voi lämmitellä ihoa vastaanottavaiseksi, minkä jälkeen voitte kokeilla raippaa, jos subi on halukas viemään leikin pitemmälle. Ei kannata myöskään unohtaa suukapuloita, sillä niistäkin on saatavilla nahkaisia vaihtoehtoja.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful