Silmänaamiot

Silmänaamio ei pelkästään poista näköaistiasi pelistä, vaan se myös vahvistaa kaikkia muita aistejasi. Siten suutelu ja kaikenlaiset kosketukset tuntuvat vieläkin intensiivisemmiltä ja kiihottavammilta. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia silmänaamioita, joiden avulla on helppo lisätä leikkeihinne jännitystä ja yllätyksellisyyttä. Vietelkää toisenne!

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Nahka (2)
Polyesteri (9)
Polyuretaani (1)
PU (6)
PU-nahka (2)
Tuotemerkki
baseks (3)
Bijoux Indiscrets (2)
Bound (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Obaie (3)
Ouch! (3)
Sex & Mischief (1)
Sinful (4)
Sportsheets (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 24 tuotetta

Silmänaamio on täydellinen lisävaruste kinkyihin aistileikkeihin

Silmänaamiot kutsuvat teidät nautintojen maailmaan

Useimmille meistä silmänaamion käyttö esileikin tai yhdynnän aikana lienee jo tuttua, eli vaikka sitä ei olisi itse vielä kokeillut, on ainakin käsitys siitä, että jotkut niin tekevät. Silmänaamiot ovat suosittuja välineitä niin viettelevissä aistileikeissä kuin kinkymmissä bondage- tai dominanssisessioissakin. Vaikka kyseessä on varsin yksinkertainen väline sekä ulkonäöltään että toiminnallisesti, sen vaikutusta ei kannata aliarvioida. Silloin kun näkö on poissa pelistä, muut aistit vahvistuvat, jolloin kevyimmätkin kosketukset tuntuvat tavallista intensiivisemmiltä.

Toinen silmänaamion erinomainen piirre on se, että sen ollessa silmien peittona on mahdotonta nähdä, mitä kumppani tekee seuraavaksi. Se lisää sänkyleikkeihin ihanan yllätyksellisen ulottuvuuden, joka tekee kaikesta entistäkin kiihottavampaa. Silmänaamiota voi käyttää sellaisenaan tai sen voi yhdistää erilaisten eroottisten lelujen ja muiden seksivälineiden käyttöön. Sen avulla luvassa on aistillista nautintoa riippumatta siitä, mitä muita elementtejä leikkeihin lisätään.

Kokeilkaa kinkyjä aisti- ja BDSM-leikkejä

Käytittepä silmäsidettä sellaisenaan tai yhdistettynä erilaisiin eroottisiin välineisiin, aistillinen kokemus on taattu. Jos haluatte haastaa toisianne vielä vähän lisää, leikkiin voi lisätä BDSM-elementtejä esimerkiksi pehmeiden kahleiden muodossa. Kokeilkaa suuseksiä vastaanottajan silmien ollessa peitettyinä ja käsien kahlittuina pään yläpuolella. Tai kuljeta höyhenkutitinta sokkona olevan kumppanisi iholla ja nauti hänen kiemurtelustaan. Kokovartalohieronta hierontakynttilän lämpimällä vahalla on sekin erinomainen tapa nauttia toisistanne - vastaanottajan silmien ollessa peitettyinä, tietenkin.

Jos haluatte viedä leikit vieläkin pitemmälle, apuvälineiksi voi ottaa erilaisia piiskoja ja läimäyttimiä, levitystankoja, nipistimiä, jne. Silmänaamiot ovat siitä monipuolisia, että niiden kanssa voi tehdä käytännössä mitä tahansa ja niiden avulla kaikki tuntuu astetta jännittävämmältä. Muistakaa myös vaihtaa osia välillä, jotta molemmilla on mahdollisuus päästä nauttimaan yllätyksellisyydestä.

Löytäkää juuri oikeat tarvikkeet omiin leikkeihinne

Kun olette päättäneet tarttua tilaisuuteen ja ottaa silmänaamiot mukaan leikkeihinne, seuraava askel on juuri oikeanlaisen löytäminen, jotta se täyttää teidän yksilölliset toiveenne ja tarpeenne. Laajasta valikoimastamme löydätte eri värejä, materiaaleja ja muotoja, joista valita. Laatutietoisille käyttäjille on tarjolla silkkiä ja aitoa nahkaa, mutta edullisempia vaihtoehtoja etsiviä ei ole unohdettu, vaan valikoimasta löytyy myös erilaisia synteettisiä vaihtoehtoja. Osa tuotteista peittää silmät kokonaan niin, ettei mitään valoa pääse läpi, kun taas toiset antavat hieman armoa käyttäjälleen. Ja löytyypä valikoimasta pitsisiäkin naamioita, jotka tarjoavat leikkeihinne eroottista estetiikkaa.

Jos kaipaatte kasvoillenne silmäsidettä enemmän peitettä, kannattaa tutustua valikoimamme fetissimaskeihin, joista löytyy myös koko pään peittäviä versioita sekä erilaisia naamioita, joilla asuun saa mystiikkaa. Silmäsiteisiin voi halutessaan yhdistää suukapulan, joka tuo leikkiin lisää alistuselementtiä, jos sellainen tuntuu teistä kiihottavalta. Olipa luvassa millainen ilta tahansa, Sinfulista löydätte juuri teille sopivat välineet.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi