Stimuloivat Liukuvoiteet

Stimuloivat liukuvoiteet aiheuttavat erilaisia kiihottavia reaktioita sivellessäsi niitä iholle. Voit hankkia esim. lämmittävää tai viilentävää liukuvoidetta, jolla teeet seksikokemuksistasi entistä intensiivisempiä. Stimuloivia liukuvoiteita voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Durex (2)
Fleshlight (3)
ID Lube (1)
Intimate Organics (1)
Pjur (1)
System JO (3)
Wicked (2)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 13 tuotetta

Stimuloivat liukuvoiteet piristävät aistillisesti tuhmia leikkejä

Kelpaisiko viileä tai kuuma kyyti?

Kiihottaako ajatus kosteasta ja värisyttävän viileästä suuseksistä, kun kumppanin suussa on kihelmöivän kylmä jääpala? Tai nautitko lihaksia rentouttavan voiteen lämmittävästä vaikutuksesta ihollasi? Siinä tapauksessa stimuloivat liukuvoiteet saattavat olla juuri sinun juttusi. Saat tuntoaisteja kiihottavaa stimulaatiota yhdistettynä sujuvaan ja nautinnolliseen liukuvuuteen, mikä tekee niin sooloseksistä kuin yhdynnästäkin astetta fantastisempaa.

Viilentävä liukkari sopii täydellisesti kuumiinkiin leikkeihin. Se tuntuu mintunraikkaalta ja upean stimuloivalta iholla. Viilentävä voide herättelee hermopäätteitäsi ja lisää tuntoherkkyyttäsi, joten olet jatkuvasti tietoinen tuhmista tuntemuksista kehossasi.

Lämmittävät versiot puolestaan tuovat lisää intensiteettiä ja kiihkeyttä nautintoihisi. Ne voivat jopa lisätä verenkiertoa ihon pinnalla ja näin esimerkiksi miehillä erektion kestävyyttä ja naisilla orgasmin mahdollisuutta - kokeilemalla selviää! Löydät valikoimasta myös stimuloivia liukuvoiteita, jotka eivät välttämättä lämmitä tai viilennä, mutta tarjoavat kiihottavan kihelmöivää tuntua iholla, mikä tuntuu vähintään yhtä upealta.

Stimuloivat liukuvoiteet maustavat petipuuhia ja soololeikkejä

Stimuloivat liukuvoiteet sopivat sekä kumppanin kanssa käytettäviksi että tuhmiin soololeikkeihin. Valikoimamme vesipohjaiset liukkarit sopivat myös kaikkien seksilelujen kanssa käytettäväksi, mutta kannattaa muistaa, että silikonipohjaista voidetta ei tule käyttää silikonia sisältävien seksilelujen kanssa, ettei niiden pinta vahingoittuisi. Kun lisäät hieman tuntohermoja kutkuttelevaa liukastusta leikkeihin kumppanin kanssa, myös hän saa osansa tuhmista tunnelmista. 

Monet ovatkin jo tutustuneet anaaliseksin iloihin, joista nauttivat lukemattomat naiset ja miehet täysin seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Jos haluat viedä nautinnollisia peppuleikkejä asteen pidemmälle, stimuloivat liukuvoiteet saattaavat olla kaipaamiasi kutkuttelevia mausteita, joka tuovat tuhmaan kokemukseen jotain uutta ja eroottista.

Lämmittävä tai viilentävä liukkari sopii täydellisesti myös aistilliseen intiimihierontaan. Toisin kuin hierontaöljy, etenkään vesipohjainen liukkari ei aiheuta rasvatahroja. Sen kanssa on myös turvallista käyttää öljyn kanssa reagoivia kumisia leluja tai lateksikondomeja, jos tarkoituksena on edetä pintaa syvemmälle hieronnan päätteeksi.

Herättele aistejasi erilaisilla stimuloivilla tuotteilla

Jos ajatus stimuloivista liukuvoiteista nosti ihosi kananlihalle (sillä hyvällä tavalla), saatat nauttia myös monista muista virtuaalisten hyllyjemme kutkuttelevan tuhmista tuotteista. Tarjolla on esimerkiksi naisille tarkoitettuja stimuloivia orgasmiöljyjä ja -geelejä, jotka lisäävät verenkiertoa klitoriksen alueella ja helpottavat orgasmin saamista. Sen lisäksi valikoimasta löytyy aistillisia hierontaöljyjä ja stimuloivia kondomeja. 

Lämpötilaleikkeihin löytyy myös monenlaisia seksileluja, joista suosituimpia ovat teräksestä ja sirpaloitumattomasta lasista valmistetut tuotteet. Kun laitat lelun ennen käyttöä lämpimään tai viilennettyyn veteen tai jääkaappiin, hetken kuluttua voit nauttia ihanista tuntemuksista joko vaginaalisesti tai anaalisesti.

Stimuloivien liukuvoiteiden kanssa on hyvä ottaa huomioon omat allergiat ja yliherkkyydet, koska osa tuotteista sisältää luonnollisia ainesosia, kuten esimerkiksi piparminttuöljyä, inkivääriä tai neidonhiuspuu-uutetta. Löydät yksittäisen tuotteen tiedot klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos haluat lisätietoja tai sinulla on muuten vain kysyttävää tuotteistamme, voit ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sopivan tuotteen löytämisessä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi