TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Itsetyydytykseen

Liukuvoiteen avulla itsetyydytyskokemuksesi tuntuu entistä realistisemmalta ja kiihottavammalta. Valikoimastamme löydät monenlaiset itsetyydytykseen sopivat liukuvoiteet, joista löydät varmasti suosikkisi. Liukuvoiteet itsetyydytykseen sopivat mainiosti myös parikäyttöön. Riippumatta siitä käytätkö niitä yksin vai yhdessä kumppanisi kanssa, saat takuulla liukkaamman ja nautinnollisemman kokemuksen.

Myydyimmät tuotteet

Liukuvoiteet itsetyydytykseen tarjoavat parempia kokemuksia

Tekniikalla on väliä

Oletko tietoinen siitä, että on täysin mahdollista itsetyydyttää väärin? No, väärin ja väärin, mutta kuitenkin sillä tavalla, että siitä voi olla sinulle haittaa. Ehkä olet kuullut englanninkielisestä termistä “Death Grip”? Se viittaa lyhyesti kerrottuna siihen, että penistä puristetaan itsetyydytyksen aikana liian lujasti, jolloin lopputuloksena on se, että penis tottuu kovakouraiseen käsittelyyn ja orgasmin saaminen vaatii vähitellen yhä voimakkaampaa stimulaatiota.

Pahimmassa tapauksessa lopputulos joillekin miehille on se, että heillä on suuria vaikeuksia saada orgasmia yhdynnässä kumppanin kanssa. Naisen emätin tuntuu kyllä tiukalta ja stimuloivalta, mutta aika harvalla on sellaisia lantionpohjan lihaksia, joiden puristusvoima vastaisi käden vastaavaa. Tätä ongelmaa välttääkseen voi “opettaa” penistä vaihtelemalla omaa itsetyydytysrutiiniaan ja kokeilemalla erilaisia tapoja stimuloida itseään. Liukuvoiteet itsetyydytykseen ovat erinomaisia apuvälineitä, sillä lisäliukastuksella vähennät kitkaa käden ja peniksen välillä.

Liukuvoiteet itsetyydytykseen auttavat välttämään vahingollista toistoa

Monet ovat kuitenkin sitä mieltä, ettei nimi “Death Grip” anna oikeaa kuvaa ongelman aiheuttajasta, sillä kyse on liian lujan puristuksen sijaan pikemminkin siitä, että itsetyydyttäessä tekee aina täsmälleen samaa asiaa. Toisin sanoen vaarallista olisikin se, ettei itsetyydytystekniikkaa koskaan vaihtele, vaan rutiini toistuu aina samalla tavalla. Silloin vartalo oppii, että tämä on se tapa, millä orgasmi saavutetaan, eikä mikään muu tapa enää käy. Harva seksuaalinen kohtaaminen toisen ihmisen kanssa kuitenkaan tapahtuu samalla tavalla kuin itsetyydyttäessä, jolloin orgasmin saaminen kumppanin kanssa voikin osoittautua todella haastavaksi.

Liukuvoide on oivallinen apuväline itsetyydytykseen. Sen avulla kätesi liukuu peniksellä sulavammin ja otteesi pysyy pehmeämpänä. Liukuvoiteet itsetyydytykseen sopivat myös käytettäväksi useimpien seksilelujen kanssa, mikä on varsin kätevää, sillä lelujen avulla saat lisää vaihtelua rutiiniisi. Hellemmän otteen käyttö ja rutiinin vaihtelu voi tuntua aluksi turhauttavalta, koska orgasmin saamisessa kestää kauemmin. Pitkällä tähtäimellä se on kuitenkin sen arvoista.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

Sinfulin valikoimasta löydät monenlaiset liukuvoiteet itsetyydytykseen. Esimerkiksi öljypohjaiset liukuvoiteet eivät sovellu lainkaan kondomin kanssa käytettäviksi, sillä ne voivat haurastuttaa kondomin pinnan, mutta itsetyydytykseen ne sopivat erinomaisesti. Öljy lämpenee käsittelyssä nopeasti vartalonlämpöiseksi, liukastaa todella hyvin ja tuntuu nautinnolliselta ihoa vasten. Lämmin liukkaus yhdistettynä käden liikkeeseen auttaa sinua kohti kliimaksia - hellemmälläkin otteella.

Lelujen kanssa kannattaa kuitenkin satsata mieluummin vesipohjaiseen liukuvoiteeseen, jotta niiden pinta ei vahingoitu. Vesipohjainen liukuvoide käy niin itsetyydytykseen kuin yhdyntäänkin, myös kondomin kanssa. Voit myös kokeilla käyttää erilaisia viilentäviä tai lämmittäviä liukuvoiteita, jotka itsessään saavat aikaan stimuloivan tunteen. Valikoimastamme löydät lisäksi erityisiä itsetyydytysvoiteita, jotka on suunniteltu nimenomaan käden kanssa käytettäviksi. Ei muuta kuin löytämään oma suosikkisi, jonka avulla pääset nauttimaan ihanan vaihtelevista ja nautinnollisista itsetyydytyskokemuksista.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful