Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Kondomi­turvallinen Liukuvoide

Monet valikoimamme liukuvoiteista sopivat erityisen hyvin kondomien kanssa käytettäviksi. Kondomiturvallinen liukuvoide tarjoaa parempia, miellyttävämpiä ja ennen kaikkea liukkaampia seksikokemuksia vahingoittamatta kondomin pintaa. Kondomiliukuvoide on avain täydelliseen seksikokemukseen sekä sinulle että kumppanillesi.

Valitse kondomiturvallinen liukuvoide turvaseksiin

Siis eikö kaikki liukkarit käy?

Kondomin käyttäminen on fiksua aina kun harrastat seksiä uuden kumppanin kanssa. Jos käytössä ei ole muita ehkäisymenetelmiä, kumi on ehdoton myös silloin, jos haluatte välttää ei-toivotun raskauden. Lisäksi sitä kannattaa ehdottomasti käyttää aina, kun on tarkoitus harrastaa anaaliseksiä. Useimmat kondomit on liukastettu jo valmiiksi, mutta koska seksi on yleensä aina parempaa silloin, kun liukkautta on runsaasti, kannattaa kortsun ulkopinta liukastaa vielä erikseen omalla liukuvoiteella. Ja siihen tarkoitukseen tarvitsette kondomiturvallisen liukuvoiteen, sillä kaikki liukkarit eivät sovi yhteen kumien kanssa.

Kondomiturvallinen liukuvoide on yleensä vesipohjainen, mutta myös silikonipohjaisia vaihtoehtoja löytyy. Sen sijaan mitään öljypohjaista tuotetta ei koskaan saa käyttää kondomin kanssa, sillä se saattaa hapristaa kumin pinnan, jolloin se voi rikkoutua käytössä. Tarkista siis ensin, että käytössäsi on varmasti kondomiturvallinen liukuvoide.

Kondomiturvallinen liukuvoide käy myös leluille

Nyrkkisääntönä voi pitää, että jos liukuvoide on kondomiturvallinen, käy se silloin myös seksileluille. Tähän poikkeuksena ovat silikonipohjaiset liukuvoiteet, joita ei tule käyttää yhdessä silikonista valmistettujen lelujen kanssa, koska ne voivat reagoida keskenään siten, että lelun pinta vahingoittuu. Vesipohjaisen liukkarin kanssa olet kuitenkin aina turvassa, eli se sopii yhteen minkä tahansa seksilelumateriaalin kanssa. Valitse silikonipohjainen kondomiliukuvoide silloin, kun luvassa on seksiä ilman sen kummempia apuvälineitä tai kun käytössä on lasista, metallista tai kovamuovista valmistetut lelut.

Anaaliseksiin kannattaa valita nimenomaan anaalikäyttöön suunniteltu kondomiliukuvoide, koska sen koostumus on tavallista liukkaria paksumpaa. Anaaliliukuvoide liukastaa pitkäkestoisemmin, mikä on peppuseksissä ehdottomasti plussaa. Anus ei liukastu lainkaan luonnostaan, joten kondomiturvallisen liukuvoiteen runsas käyttö on ehdottoman suositeltavaa anaalileikeissä.

Kondomiliukuvoide itsetyydytykseen

Ehkä mietit, että miksi kukaan käyttäisi kondomia itsetyydytykseen? Kaikista suurin syy lienee sotkun välttäminen. Se ei välttämättä perussooloseksissä niin haittaa, mutta jos käytät itsetyydytykseen seksilelua ja etenkin jos kyseinen lelu on seksinukke tai muu seksiväline, jonka puhdistus on astetta vaativampaa, kumin käyttö säästää sinut paljolta vaivalta nautintohetken jälkeen. Silloin myös kondomiliukuvoide on hyvä hankinta, koska seksilelujen kanssa liukkari on aina ehdoton apuväline.

Sinfulin valikoimasta löydät monenlaisia kondomiliukuvoiteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Jos et ole ihan varma, että mikä niistä olisi paras juuri sinun tarpeisiisi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Osaamme varmasti auttaa. Ja jos meiltä ei löydy juuri sitä tuotetta, jota etsit, kannattaa ilman muuta kysäistä siitä asiakaspalvelusta, niin voimme selvittää, voisimmeko ottaa sen osaksi valikoimaamme.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful