Näin valitset oikeanlaisen penisrenkaan

Penisrengas on rengas, joka asetetaan peniksen juureen ja se auttaa pitämään verta peniksessä erektion aikana pidempään – ja näin antaa kovemman ja hieman suuremman erektion sen käyttäjälle. Penisrenkaan käyttäjän erektio kestää yleensä myös pidempään ja siksi penisrenkaan käyttöä suositellaan kokeiltavaksi, mikäli kärsit ennenaikaisesta siemensyöksystä. Penisrenkaasta on myös apua esim. Clone-A-Willy -peniskopiota tehdessä, sillä se auttaa säilyttämään erektion koko valmistusprosessin ajan.

Koska rengas toimii puristamalla peniksen ympärillä, on tärkeää, ettei se ole liian suuri, jolloin se ei toimi, tai liian pieni, jolloin se kiristää liikaa ja tuntuu todella epämiellyttävältä. Penisrenkaita löytyy niin joustavasta kuin kovastakin materiaalista valmistettuina. Minkä tahansa materiaalin valitset, on tärkeää, ja erityisesti kovien materiaalien kanssa, että rengas on oikeaa kokoa.

Löydät oikean koon mittaamalla ensin peniksesi juuren ympärysmitan mittanauhalla tai narun ja viivaimen avulla. Mitan kireyden tulee tuntua napakalta, mutta silti mukavalta eikä sattua. Jos haluat renkaan, jota pidetään peniksen varressa, mittaa toki haluamasi kohdan ympärysmitta juuren sijaan. Peniksesi halkaisijan mitasta saat jakamalla ympärysmitan 3,14:lla (x÷3,14). Verkkokauppamme penisrenkaiden halkaisijan tai ympärysmitan näet tuotesivujen ”Tiedot”-välilehden alta. Mikäli mittasi ei sovi minkään tuotteen mittoihin täydellisesti, suosittelemme, että pyöristät mittaasi aina ylöspäin.

Jos tunnet kipua penisrengasta käyttäessäsi, tulee se heti poistaa. Kipu kertoo siitä, ettei rengas ole oikean kokoinen.

Penisrenkaan käytön voi yhdistää myös penispumpun käyttöön, jolloin pumpun aikaansaama kookkaampi erektio kestää pitempään.

3 erilaista penisrengastyyppiä

Hieman yleistäen on olemassa kolmea erilaista penisrengastyyppiä. On klassisia ja yksinkertaisia penisrenkaita ilman vibraattoria, joita suosittelemme erityisesti renkaan käyttöä vasta harjoittelevalle. Mm. Baseks-tuotemerkiltä löytyy mainioita aloittelijarenkaita. Markkinoilta löytyy myös vibraattorillisia penisrenkaita, joiden vibraattorit tuottavat nautintoa naiselle yhdynnän aikana miehen käyttäessä penisrengasta. Screaming O:n penisrenkaat kunnostautuvat erityisesti tällä saralla.

Viimeiseksi muttei vähäisemmäksi löytyy penisrenkaita, jotka asetetaan sekä peniksen että kivesten ympärille. Ne sopivat parhaiten kokeneemmille käyttäjille. Kaikkia kolmea tyyppiä voi käyttää niin sooloseksin kuin yhdynnänkin aikana.

Haluatko lisää opastusta täydellisen penisrenkaan valinnassa?

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on käyttöä lisävinkeille penisrengasta valitessasi. Opastamme oikeanlaisen lelun valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme sinulle juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
baseks (10)
Mr. Membr (7)
Sinful (19)
Näytä kaikki 38 tuotetta
Olet nähnyt 38 yhteensä 38 tuotteesta
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi