Je Joue

Viettelevän ylelliset Je Joue -seksilelut tarjoavat ihanaa hemmottelua ja upeita orgasmeja. Laadukkaiden tuotteiden tyylikäs ja minimalistinen muotoilu näyttää ja tuntuu fantastiselta, joten luvassa on takuulla orgasmintäyteistä laatuaikaa.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Je Joue (13)
Näytä kaikki 13 tuotetta

Je Joue - ylellisiä seksileluja hurmaavan aistillisiin nautintoihin

Mitä Je Joue tarkoittaa?

Upeasti muotoiltuja ja laadukkaita seksileluja valmistava Je Joue on ollut markkinoilla vuodesta 2008 lähtien. Englantilaisen yhtiön missiona on valmistaa kauniisti muotoiltuja ja materiaaliltaan erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka hälventävät eroottisiin välineisiin liitettyjä negatiivisia mielikuvia ja nostavat nautintovälineet yhä vahvemmin valtavirran suosioon. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lontoossa, missä elegantit ja suloisen tuhmat lelut myös suunnitellaan. 

Yritys toivoo tuotteidensa auttavan ihmisiä ympäri maailman parantamaan suhdetta omaan kehoonsa, jotta he voivat heittäytyä luottavaisin mielin ekstaattisiin nautintoihin. Je Joue on ranskaa ja tarkoittaa “minä leikin”. Juuri leikkisyys on yrityksen mukaan erittäin tärkeä osa hyvää seksielämää, koska leikkisä ja avoin asenne tekee eroottiset tutkimusmatkat helpommiksi ja hauskemmiksi. Omiin mieltymyksiin tutustuminen puolestaan edistää rakkautta omaan kehoon, seksuaalisuuten ja nautintoon. Yrityksen mukaan kaikilla tulee olla sukupuolesta riippumatta mahdollisuus saada monipuolisia seksuaalisia kokemuksia.

Seksipositiivisuutta ja tyyliä Je Joue -vibraattorilla

Je Joue on seksipositiivisuuden asialla ja kannustaa kaikkia tutustumaan seksuaaliseen nautintoon omilla ehdoillaan. Tuotemerkki uskoo, että avoin keskustelu hälventää seksiin ja itsetyydytykseen liittyviä tabuja. Upea designseksilelu korostaakin itsensä hemmottelemisen tärkeyttä, ja kukapa ei haluaisi panostaa nautintoon?

Tuotemerkin hienostuneet ja ylellisen tuhmat hemmotteluvälineet on valmistettu laadukkaista ja vartaloystävällisistä materiaaleista, jotka tuntuvat aistillisen miellyttävältä intiimialueiden herkkää ihoa vasten. Je Joue -vibraattorit värisevät matalalla ja syvällä taajuudella, joka stimuloi pintaa syvemmältä, joten esimerkiksi klitoris saa hemmottelua aivan sen sisäisimpiä sopukoita myöten. Minimalistinen ja leikkisä muotoilu tekee leluista helposti lähestyttäviä myös ensimmäistä nautintovälinettään etsivälle.

Vibraattoreiden lisäksi tuotemerkiltä löytyy geishakuulia, jotka tekevät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta hauskaa ja nautinnollista. Hyvän tuntuisia ja laadukkaita kuulia on saatavilla kolmen kappaleen settinä, joten voit nostaa treenin vastusta vähitellen omaan tahtiisi.

Je Joue -seksilelut ja muut ylelliset tuotteet Sinfulilta

Kun etsit laadukasta eroottista lelua tai mietit mitä ostaisit lahjaksi ystävällesi, Je Joue -seksilelut eivät takuulla tuota pettymystä. Niiden kauniin minimalistinen muotoilu ja upeat ominaisuudet kutsuvat tuhmiin leikkeihin kerta toisensa jälkeen. Voit käyttää niitä niin kumppanin kanssa kuin myös omaan nautintoon. Muista ottaa mukaan vesipohjainen liukuvoide, niin kokemus on mahdollisimman nautinnollinen!

Löydät Je Jouen tarkkaan harkitusta valikoimasta tuotteita sekä klitoriksen, G-pisteen, peniksen että muiden nautintopisteiden ylelliseen hemmotteluun. Kannattaa tutustua tämän upean tuotemerkin lisäksi myös laajemmin virtuaalisten hyllyjemme nautinnollisiin tuotteisiin. Löydät helposti toinen toistaan houkuttelevampia luksustuotemerkkejä, jotka työskentelevät jatkuvasti tuodakseen ulottuvillemme toinen toistaan upeampia ja aistillisempia tuotteita. 

Jos haluat nähdä tarkemmat tiedot yksittäisestä tuotteesta, klikkaa tiesi tuotekuvaukseen. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja voimme myös auttaa sinua sopivan tuotteen valitsemisessa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi