Näin valitset G-pistevibraattorin

Kun valitset G-pistevibraattoria, on hyvä idea miettiä sen kokoa ja kaarevuutta sekä materiaalia, jotta löydät varmasti mieleisesi lelun.

Koko

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun etsit käyttöösi G-pistevibraattoria, suosittelemme, että valitset ympärysmitaltaan pienempikokoisemman vibraattorin, kuten esimerkiksi B-Swish Bcute Curven. Ne ovat mukavampikäyttöisiä, kuin isot vibraattorit. Jos toivot käyttöösi isompaa kokoa ja täyttävämpää vibraattoria, löydät G-pisteesi myös helposti isommalla ympärysmitalla, kuten Fun Factoryn Delight-vibraattorilla, joka on suosituin G-pistevibraattori verkkokaupassamme.

Muoto

Varren kaareva muoto mahdollistaa tarkan g-pistestimulaation, mutta naisvartalot ovat erilaisia. Joku tarvitsee kaarevamman varren, toinen pitkän ja loivan kaaren. Voit kokeilla sormin, missä g-pisteesi on ja mitata näin suurinpiirtein sen pituuden ja kaaren vibraattorillesi. Jos etsit erityisen stimuloivaa vibraattoria, voit hankkia juomutetulla varrella ja päällä varustetun lelun, joka tuottaa vieläkin enemmän nautintoa.

Materiaali

Jos toivot pehmeää ja joustavaa vibraattoria, on oiva materiaali silikoni. Sen hyvä puoli on myös se, että se lämpenee nopeasti ruumiinlämpöiseksi ja on siksi mukava käyttää. Jos etsit kovempaa vibraattoria, joka sopii millintarkkaan stimulaatioon, suosittelemme, että valitset materiaaliksi ABS-muovin tai PVC:n.

Haluatko lisää opastusta täydellisen G-pistevibraattorin valintaan?

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on käyttöä lisävinkeille vibraattoria valitessanne. Opastamme oikeanlaisen lelun valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme sinulle juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (1)
Amaysin (3)
Aneros (1)
B Swish (4)
Baseks (7)
Basix (1)
Fantasy for Her (2)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (4)
Fun Toys (1)
Je Joue (2)
Lelo (5)
Love To Love (3)
Lovense (4)
Mixed (2)
Nexus (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
Pretty Love (2)
Satisfyer (2)
Sinful (11)
Sinful Æsker (1)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
Tracy´s Dog (1)
Velve (1)
We-Vibe (3)
You2Toys (1)
Zalo (1)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 72 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 72 tuotteesta
Näytä lisää
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi