Näin valitset G-pistevibraattorin

Kun olet valitsemassa G-pistevibraattoria, on hyvä idea miettiä etukäteen sen kokoa, kaarevuutta ja materiaalia, jotta löydät varmasti mieleisesi lelun.

Koko

Kun etsit ensimmäistä G-pistevibraattoriasi, valitse mieluiten halkaisijaltaan maltillinen ja helposti lähestyttävä malli, kuten Sinful Curve 10-Speed G-pistevibraattori. Jos myöhemmin kaipaatkin muhkeamman kokoista vibraattoria, voit aina etsiä käsiisi halkaisijaltaan paksumman version. Amaysinin Pleasure G-pistevibraattori, joka on yksi suosituimmista malleistamme.

Muoto

Kaareva varsi mahdollistaa tarkan ja kohdistetun G-pisteen stimulaation, mutta kaikki naisvartalot ovat erilaisia. Vibraattoreita löytyykin siksi laidasta laitaan kevyen kurvikkaista malleista aina erittäin jyrkästi kaartuviin. Tunnustele sormillasi selvittääksesi, kuinka syvällä G-pisteesi sijaitsee ja kuinka koukussa sormen tulee olla stimuloidaksesi nautintopistettä juuri oikealla tavalla. Jos haluat todella stimuloivan vibraattorin, voit valita G-pistevibraattorin, jonka varressa on kiihottavia juomuja. Pinnan kuviot tuntuvat hyvältä, kun liikutat vibraattoria edestakaisin sisälläsi.

Materiaali

Jos haaveilet pehmeästä ja joustavasta vibraattorista, valitse materiaaliksi vaikka silikoni. Se myös mukautuu nopeasti kehon lämpöön. Ja jos haluat sen sijaan jämäkämmän seksilelun, joka stimuloi todella kohdistetusti, voit valita esim. ABS- tai PVC-muovista valmistetun mallin.

Kaipaatko lisää neuvoja?

Jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisää neuvoja ja opastusta, voit ottaa aina yhteyttä asiakaspalveluumme. Voimme auttaa sinua valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan tuotteen, jotta saisit parhaan mahdollisen kokemuksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 09 4245 0785 tai sähköpostitse osoitteessa service@sinful.fi.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Amaysin (3)
B Swish (1)
baseks (8)
Doc Johnson (1)
Fantasy For Her (2)
Fun Factory (2)
Intimina (1)
Je Joue (2)
Lelo (5)
LELO (5)
Love To Love (1)
Lovense (4)
ohhcean (1)
Pillow Talk (1)
Pretty Love (2)
Satisfyer (2)
Sinful (11)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
We-Vibe (2)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 54 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 54 tuotteesta
Näytä lisää
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi