TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Ejakuloivat Dildot

Tervetuloa tutustumaan valikoimamme ejakuloiviin dildoihin, jotka ovat äärimmäisen aidonkaltaisia sekä muodoltaan että toiminnaltaan. Ejakuloivat dildot tekevät juuri sen mitä nimestäkin voi päätellä, eli ne laukeavat aina kun niin haluat. Ehdoton hankinta mahdollisimman realistiseen ja juuri sopivan kinkyyn toimintaan.

Ejakuloiva dildo tarjoaa aidonkaltaisia ja kinkyjä kokemuksia

Nesteitä ruiskuttava dildo kosteisiin leikkeihin

Jos sinusta tuntuu, että tavanomaisista dildoleikeistäsi jää jotain uupumaan, ejakuloiva dildo saattaa olla se piste i:n päälle, joka tekee kokemuksesta villin aidonkaltaisen. Tämän roiskivan ihmeen voi täyttää millä tahansa (turvallisella) nesteellä, jonka se ampuu haluamaasi paikkaan juuri haluamallasi hetkellä. Se ei myöskään tarvitse muuta kuin lisää nestettä sisälleen ollakseen jälleen valmis tuhmiin leikkeihin.

Voit täyttää ejakuloivan dildosi monenlaisilla nesteillä, mutta etenkin siemennesteen koostumusta jäljittelevät liukuvoiteet antavat nautinnoillesi äärimmäisen aidonkaltaisen vivahteen. Joidenkin ejakuloivien dildojen mukana saatatkin saada näytepakkauksen spermaa muistuttavaa liukkaria, mutta se riippuu täysin mallista ja pakkauksesta, ja tietenkin sitä voi hankkia myös erikseen. Liukuvoiteiden ja nesteiden kanssa tulee noudattaa samoja sääntöjä kuin seksilelujen kanssa yleisesti: vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat lähes kaikille seksileluille, silikonipohjaiset liukkarit eivät sovi silikonista valmistetuille leluille ja öljyä tai sitä sisältäviä nesteitä ei tule käyttää kumisten tai lateksisten lelujen kanssa.

Kuinka se toimii?

Ejakuloivan dildon toimintamekanismi vaihtelee malleittain. Useimmiten ruiskuttava dildo täytetään nesteellä samalla tavalla kuin esimerkiksi anaalisuihku. Puristat ensin siitä ilmat pois, upotat sen nesteeseen ja vapautat puristuksen, jotta neste imeytyisi sisälle alipaineen avulla. Joissain malleissa on myös erillinen nesteellä täytettävä pipetti, kun taas toiset toimivat ruiskun tavoin. Kun leikkiesi aikana koet, että oikea hetki on lähellä, voit puristaa nesteen ulos. Toimintamekanismia kannattaa kokeilla muutaman kerran kylpyhuoneen puolella ennen kuin ryhdyt tositoimiin, niin hallitset tekniikan hyvin ja vältyt sotkulta makuuhuoneessa.

Ruiskaustoiminnon lisäksi voit luonnollisesti nauttia laukeavasta dildosta aivan samalla tavoin kuin tavallisesta mallista joko itseksesi tai kumppanin kanssa. Osa ruiskuttavista dildoista sopii myös anaalikäyttöön ja osa on myös valjaskäyttöön sopivia. Ejakuloivat dildot sopivat täydellisesti kaikille, jotka kaipaavat erittäin aidonkaltaisia ja tuhmia kokemuksia, mutta niistä saa myös hauskan yhdestilaukeavan vesipistoolin tai kinkyn ja humoristisen shottiannostelijan railakkaisiin juhliin.

Ejakuloiva dildo ja muut tuhmat tuotteemme

Käytitpä ejakuloivaa dildoa sitten mihin tai miten tahansa, toivomme, että löydät kasvavasta valikoimastamme itsellesi mieluisan mallin. Löydät tarkemmat tiedot yksittäisen tuotteen ominaisuuksista (esimerkiksi sen koon ja värin) klikkaamalla tuotekuvaukseen. Tuotetiedoista löytyy myös materiaalitiedot, jotta voit valita ruiskuttavalle dildollesi parhaiten sopivan nesteen. Lisäksi kannattaa tutustua valikoimamme lukuisiin liukuvoiteisiin, joita voit käyttää turvallisesti ja huoletta ejakuloivan dildosi kanssa. Ne tarjoavat koostumukseltaan luonnollisia ja miellyttävän tuntuisia roiskeita. 

Jos aidonkaltaiset kokemukset miellyttävät, voit myös tutustua valikoimamme muihin todentuntuisiin tekopeniksiin, jotka eivät ehkä ejakuloi, mutta tarjoavat muuten kiihottavaa stimulaatiota ja täyttävää tunnetta halujesi mukaan ja ovat materiaaleiltaan laadukkaita ja houkuttelevan tuntuisia. Jos sinulla on jotain kysyttävää ruiskudildoista tai muista tuhmista tuotteistamme, ota huoletta yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja voimme auttaa esimerkiksi juuri sinulle sopivan tuotteen löytämisessä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful