Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksilelusetit

Miksi tyytyä yhteen seksileluun kun voitte saada monta? Seksilelusettien avulla voitte kiihottaa, kiusoitella ja stimuloida toisianne monenlaisilla seksileluilla ja sitä kautta saada runsaasti vaihtelua seksielämäänne. Seksilelusetit ovat aina valmiina palvelemaan sekä makuuhuoneessa että sen ulkopuolella. Laajasta valikoimastamme löydätte takuulla setin, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne.

Seksilelusetti tarjoaa viettelevää vaihtelua

Miksi tyytyä vain yhteen? Osta seksilelusetti!

Jos tiedät tasan tarkkaan, millaista lelua olet etsimässä, tai sinulla on tietyn tuotemerkin tietty tuote mielessä, silloin kannattaa toki ehdottomasti vain hankkia se. Mutta jos et oikein tiedä, mitä etsit, seksilelusetti on oivallinen hankinta. Useimmat seksilelusetit on koottu jonkin tietyn teeman ympärille, jolloin on todella helppo löytää itselle sopivin vaihtoehto. Ensimmäinen seksilelusi? Pientä yhteistä kivaa romanttiselle viikonloppureissulle? Anaalistimulaatiota olisi hauskaa kokeilla? Bondage viehättäisi, mutta ette tiedä, miten päästä alkuun? Kaipaatte ylipäänsä seksileluja pareille? Kaikkia näitä (ja monia muita) tarpeita varten on olemassa seksilelusettejä.

Setin paras puoli on siinä, että se tarjoaa vaihtelevia kokemuksia. Vaikka joku sen leluista ei olisikaan juuri sinulle sopivin, pakkauksessa on takuulla jotain muuta, josta saat iloa irti. Setit ovat myös helppo tapa päästä kokeilemaan erilaisia asioita ilman suurta taloudellista investointia. Seksilelupaketin tuotteita voi usein käyttää myös yhtä aikaa, jolloin ne muodostavat suuremman kokonaisuuden.

Ensimmäiset lelut, anaalileikkejä vai kenties bondagea?

Seksilelusetit loistavat etenkin kahdessa tilanteessa: jos olet hankkimassa ensimmäisiä seksilelujasi, tai joku uusi asia kiinnostaa, jota et välttämättä ole aiemmin kokeillut, etkä ole vielä varma siitä, onko se sinun juttusi. Aloittelijalle Sinfulin omat seksilelupaketit ovat erityisen hyviä, sillä niiden mukana saat myös kattavan A-Z Oppaan, jossa kerrotaan lelujen käytöstä ja annetaan hyviä vinkkejä. Sen avulla saat varmasti parhaan mahdollisen ensikosketuksen seksileluihin.

Anaalileikit ja bondage ovat perinteisesti niitä seksin osa-alueita, joista on mukava saada hieman etukäteisohjeistusta tuotteiden hankkimiseen ja käyttöön. Siksi ne ovat suosittuja teemoja seksileluseteille, joista löytyy sekä aivan aloittelijoille suunnattuja versioita että vähän pitemmälle vieviä pakkauksia. Tutustu esimerkiksi Fifty Shades of Greyn seksileluja ja bondagevälineitä sisältäviin setteihin. Kolmas suuri suosikki on pareille suunnatut setit, joissa tavoitteena on rikastuttaa esileikkiä ja keskittyä kunnolla toistenne nautintoon vaikkapa romanttisen viikonlopun muodossa. Seksilelusetin voi myös yhdistää eroottiseen lautapeliin, joka antaa teille monenlaisia haasteita ja ideoita siihen, miten leluja voisi käyttää.

Löytäkää teille sopivin seksilelupaketti

Perinteisissä seksilelupaketeissa on yleensä valikoima tuotteita, jotka joko sopivat pakkauksen teemaan tai vaihtoehtoisesti niillä pyritään tarjoamaan mahdollisimman monia erilaisia leluja kokeiltavaksi. Jälkimmäiset on monesti suunnattu sekä miehille että naisille, joten tuotteista löytyy jotain niin soolo- kuin yhteiskäyttöönkin. Teemallisissa seteissä puolestaan keskitytään yhteen seksin osa-alueeseen, eli anaalisetistä voi löytyä vaikkapa anaalisuihku, anustappi, liukuvoidetta ja seksilelun puhdistusainetta, tai jos on kyse edistyneemmälle suunnatusta setistä, mukana voi olla esim. pieni anaalidildo ja -vibraattori.

Suureen suosioon ovat kohonneet myös joulukalenteria muistuttavat seksilelusetit, joissa tuotteet on pakattu boksiin, jossa on joku tietty määrä luukkuja. Niitä on tarkoitus avata päivittäin, jolloin jokaiselle päivälle on luvassa pieni eroottinen yllätys. Monesti tällaiset “kalenterit” muodostavat teemallisen kokonaisuuden, jossa jokaista luukuista paljastuvaa tuotetta voi käyttää myös yhdessä muiden eroottisesta joulukalenterista saatavien tuotteiden kanssa. Tällaisissa pakkauksissa yllätyselementti tuo oman jännityksensä luukkujen avaamiseen, mikä osaltaan kasvattaa latausta itse tuotteiden käyttöön.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful