Astroglide

Astroglide on valmistanut innovatiivisia liukuvoiteita ja intiimihoitotuotteita jo pitkään. Tuotemerkin suositut liukuvoiteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja löytyypä joukosta nykyisin myös luomuliukuvoiteitakin. Astrogliden avulla saat parempia ja nautinnollisempia seksikokemuksia.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 1 tuotetta
Olet nähnyt 1 yhteensä 1 tuotteesta

Astroglide - luonnollisen tuntuisia ja kosteuttavia liukuvoiteita

Avaruusteknologiaa ja liukkaria

Uusien teknisten seksilelujen kehittämiseen on usein käytetty viimeisintä teknologiaa ja innovatiivisia keksintöjä, joten miksi sama ei koskisi liukuvoiteita? Innovatiivinen ja huippulaadukas Astroglide-liukuvoide sai alkunsa vuonna 1977, kun nuori rakettitieteilijä yritti parantaa jäähdytysjärjestelmän lämmönsiirtoa avaruussukkulan orbiterissa. Hän keksi vesiliukoisen ja myrkyttömän aineen, joka muuttui todella liukastavaksi, kun se sai kosteutta. Nuori keksijä oivalsi heti, että aineelle on käyttöä myös maan päällä. Intensiivisen tuotekehittelyn lopputuloksena syntyi huippulaadukas ja kosteuttava voide, jonka rakenne on silkkisen sileää ja äärimmäisen luistavaa - eli täydellinen liukuvoide.

Näin ollen liukkarikin voi olla rakettitiedettä, ja ainakin sen tarjoamat hyödyt ovat tähtitieteelliset. Monet uskovat, että lisäliukastetta tarvitaan vain jos nainen ei kostu itse tarpeeksi, mutta se ei pidä paikkaansa. Lisäämällä vain hieman Astroglide-liukuvoidetta, esileikki, itsetyydytys ja seksi tuntuvat entistäkin nautinnollisemmalta, ja leikit voivat kestää pitkään ilman että intiimialueiden herkkä iho hiertyy.

Astroglide tarjoaa pitkäkestoista luistoa

Astroglide valmistaa erityyppisiä liukuvoiteita eri tarpeisiin. Tuotemerkin vesipohjaisten tuotteiden kosteuttava koostumus jäljittelee vartalon luonnollista liukastetta. Niitä voi käyttää yhdessä kondomien ja kaikenlaisista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa. Alkuperäisestä vesipohjaisesta liukuvoidereseptistä on olemassa myös paksumpi versio, joka sopii täydellisesti anaaliseksiin, sekä herkälle iholle soveltuva erittäin hellävarainen versio.

Silikonipohjainen voide on puolestaan uskomattoman riittoisaa ja pitkäkestoista. Se hylkii vettä, joten se sopii täydellisesti kiihkeään suihkuseksiin ja muihin kosteisiin leikkeihin. Riittoisana se on myös erinomainen valinta anaaliseksiin. Sitä voi käyttää esimerkiksi lasista, metallista ja alumiinista valmistettujen seksilelujen kanssa, mutta silikonisia leluja ei voi käyttää silikonisen liukkarin kanssa, koska se voi vahingoittaa lelun pintaa.

Astrogliden öljypohjainen luomuliukuvoide liukastaa ja hoitaa ihoa. Se sopii mainiosti seksiin ja eroottiseen intiimihierontaan. Öljy haurastuttaa kumia ja lateksia, joten sitä ei saa käyttää lateksikondomien tai kumia sisältävien seksilelujen kanssa.

Liukuvoiteita jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Astrogliden tarkka liukuvoideresepti on visusti yrityksen sisällä pidetty salaisuus, mutta varmaa on, että yhtiön tuotteet ovat myrkyttömiä, vartaloystävällisiä ja vegaanisia. Niitä voi käyttää seksin ja itsetyydytyksen lisäksi myös kosteusvoiteena intiimialueille. Yhtiön taustalla on innovatiivisen rakettitieteilijän lisäksi lääketieteen osaajia, jotka kehittävät tuotteita jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi ja mahdollisimman hellävaraisiksi intiimialueiden herkälle iholle. Jos haluat nähdä tarkemmat tiedot yksittäisestä Astroglide-liukuvoiteesta, klikkaa tuotekuvaukseen. Löydät sieltä tarkemman kuvauksen ja tuotteen tuotetiedot.

Virtuaalisilta hyllyiltämme löytyy lukuisia laadukkaita tuotemerkkejä, joten jos et löytänyt etsimääsi tältä sivulta, kannattaa tutustua laajaan liukuvoidevalikoimaamme. Meiltä löydät roppakaupalla niin vesipohjaisia, silikonipohjaisia, öljypohjaisia kuin erilaisia hybridiliukuvoiteitakin. Löydät myös makuliukuvoiteita, lämmittäviä ja viilentäviä versioita sekä siemensyöksyä viivästyttäviä tuotteita. Jos sinulle on jotain kysyttävää tuotteistamme, esimerkiksi koskien niiden ainesosia tai allergeeneja, voit aina ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja voimme auttaa sopivimman liukuvoidetuotteen valitsemisessa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi