TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO-tuotteita ja kukan terälehtiä vaaleanpunaista taustaa vastenLELO-tuotteita ja kukan terälehtiä vaaleanpunaista taustaa vasten
Tuotemerkit
Author
Päivitetty viimeksi:29/08/2022

LELO - Ultimaattinen opas

Sisällysluettelo

Nautitko estetiikasta ja korkeasta laadusta? Haluatko täyttää kotisi silkalla tyylillä ja kauneudella myös siltä osin, mikä on yleensä muiden silmiltä piilossa? Siinä tapauksessa ruotsalainen LELO ja sen valmistamat upeat seksilelut ovat ehdottomasti sinua varten.

Laatu ja visuaalisuus ovat kaiken keskipisteessä, kun LELO suunnittelee ja valmistaa aikuisten leluja intiimeihin hetkiin.

Tämän oppaan avulla opit tuntemaan tämän suosikkibrändin paremmin ja pääset tutustumaan muutamiin sen parhaista tuotteista niin naisille, miehille kuin pareillekin.

Henkilö makaa ja hymyilee silmät kiinni seksilelu kasvojen edessä

LELO:n tarina

Meidän ei tarvitse mennä Ruotsia kauemmas saadaksemme selville, miten kaikki sai alkunsa. LELO syntyi, kun insinööri Filip Sedi ja suunnittelijat Eric Kalén ja Carl Magnussen yhdistivät voimansa Tukholman keskustassa sijaitsevassa kaupunkitalossa. Meidän onkin matkattava takaisin aina vuoteen 2003 asti, jolloin trio tapasi toisensa ja ideoi yhdessä brändin ja ne tuotemallit, jotka tulisivat mullistamaan koko seksileluteollisuuden.

Nämä kolme kaverusta etsivät nimittäin vastausta seuraavaan kysymykseen: Mitä jos meidän kaikista intiimeimmät esineemme olisi valmistettu yhtä kauniiksi kuin ne, joita pidämme esillä suurella ylpeydellä?

Nykyisin yrityksellä on n. 2000 työntekijää 50 eri markkina-alueella ympäri maailman. Brändi on voittanut yli 110 palkintoa, mukaan lukien kolme maineikasta Red Dot Design Awardia. Vuonna 2016 yritys ilmoitti myyneensä 16 miljoonaa tuotetta ympäri maailman siitä lähtien, kun ensimmäinen tuotemalli - Lily-klitorisvibraattori - lanseerattiin.

Voisi kuvitella, että tällaisilla luvuilla tekisi jo mieli jäädä lepäämään laakereillaan, mutta ei LELO:n ollessa kyseessä. Heitä ajaa edelleen kyltymätön uteliaisuus löytää aina vain uusia keinoja yhdistää moderni teknologia, esteettinen muotoilu ja nautinto parhaalla mahdollisella tavalla.

LELO:n missio on pysyä kehityksen aallonharjalla ja löytää uusia, kauniita tapoja tuoda nautintoa ihmisten koteihin. Tuotteet ovat aina upeasti muotoiltuja eivätkä muistuta perinteisiä seksileluja.

Brändin viehkeissä tuotteissa näkyy sen skandinaaviset juuret. Muotoilu on virtaviivaista, esteettisesti miellyttävää, puhdaslinjaista ja orgaanista pehmeine muotoineen, jotka mukailevat vartalon luonnollisia kurveja.

Musta seksilelu ja vaaleanpunaisia seksileluja

Millaisia seksileluja LELO valmistaa?

Vaikka voisi olla houkuttelevaa erikoistua vain yhteen osa-alueeseen ja valmistaa tuotteita yksittäiselle kohderyhmälle, LELO on valinnut eri tien ja ilahduttaa tietotaidollaan laajaa asiakaskuntaa. Tuotemerkki valmistaa seksileluja naisille, miehille ja pareille, ja lisäksi myös eroottisia tarvikkeita aina hellään bondageen tarkoitetuista välineistä kondomeihin.

Brändin tuotevalikoimasta löytyy kaikkea aina ylellisistä paineaaltokiihottimista ja tehokkaista geishakuulista testejä voittaneisiin liukuvoiteisiin, penisrenkaisiin ja parivibraattoreihin, sekä paljon muuta.

Tarvikkeiden osalta LELO:sta ei oikein voi puhuakaan ilman että mainitsisi myös tuotemerkin mullistavat HEX-kondomit, ja niiden isoveljet, jotka myös HEX Respect XL -nimellä tunnetaan. Brändin insinööritiimiltä meni peräti 7 vuotta kehittää nämä erityisen kestävät kondomit, joita käyttäessä ei tarvitse tinkiä tuntoherkkyydestä. Niiden muotoilu perustuu ainutlaatuiseen, kuusikulmaisista levyistä koostuvaan sisärakenteeseen, joka vahvistaa kondomia niin, että sen hajoaminen on epätodennäköisempää.

Henkilö, joka pitelee toisessa kädessään valkoista kondomipakettia

Kuten kaikesta yllä luetellusta voi päätellä, on runsaasti hyviä syitä hankkia itselleen oma LELO-seksilelu. Vaan millaisen sitä valitsisi, kun tarjolla on niin monenlaista ihanaa? Mikä on niistä paras?

Ei huolta! Käymme läpi kolme parasta tuotetta naisille, miehille ja pareille, jotta voit löytää itsellesi (tai yhteiseksi) sen kaikista sopivimman.

Top 3: Seksilelut naisille

Alta löydät tarkemmat kuvaukset brändin kolmesta parhaasta ja suosituimmasta seksilelusta naisille.

LELO Ella G-pistedildo

G-piste ja sen monet hyvät puolet eivät ole sentään enää mikään tarkasti varjeltu salaisuus, joten monet naiset ovat jo päässeet nauttimaan tämän upean ja tuntoherkän pisteen hemmottelusta. Mutta osalle se on edelleen vaikea löytää ja vieläkin vaikeampaa on oppia stimuloimaan sitä juuri oikealla tavalla, jotta luvassa olisi syviä orgasmeja.

Ella G-pistedildon myötä sormien koukistelu on kuitenkin muisto vain. Sen erityinen, kaartuva muoto auttaa löytämään G-pisteen helposti, kun taas litteä pää varmistaa miellyttävän ja nautinnollisen stimulaation.

Ella on tietenkin päällystetty mitä ihanimmalla silikonilla, joka saa sen pinnan tuntumaan silkinpehmeältä ja ylelliseltä. Jos kaipaat "vain" vaginaalista stimulaatiota, dildon voi myös kääntää ympäri, jolloin voit viedä sen suipomman pään sisään. Monikäyttöisyys on jälleen yksi osoitus suositun ruotsalaisbrändin tavasta harkita tuotteidensa ominaisuudet tarkkaan.

Henkilö makaa seksilelu kädessään

LELO Sona Cruise Paineaaltokiihotin

Paineaaltokiihotin on todellakin seksileluteollisuuden tämän hetken tähtituote, ja siihen kelkkaan on hypännyt myös LELO. Sona Cruise edustaa monella tapaa tuotemerkin syvintä olemusta. Se hyödyntää uutta, mullistavaa teknologiaa, jonka eri muodot ovat tuttuja muistakin paineaaltokiihottimista, mutta LELO tuo siihen oman silauksensa käyttämällä ääniaaltoja ilmavirtojen sijaan. Sonan muotoilu on huikean kaunis ja siinä korostuvat brändille tunnusomaisesti sekä orgaaniset linjat, metallinhohtoiset yksityiskohdat että raikkaat, muodikkaat värit.

Tehokkaiden ääniaaltojen avulla Sona Cruise stimuloi klitorista ilman että se varsinaisesti koskettaa sitä. Siten se ei myöskään saa aikaan ylistimulaatiosta johtuvaa väliaikaista tuntoherkkyyden alentumista, jota jotkut kokevat vibraattoria käyttäessään, joten sillä on mahdollista saada lukuisia orgasmeja peräkkäin. Sen aikaansaamat nautintoaallot levittyvät koko klitoriksen alueelle - myös niihin osiin, joita et ehkä tiennyt edes olevan olemassa. Kiihotin saa nimensä innovatiivisesta cruise control -ominaisuudesta, joka pitää stimulaation tasaisena riippumatta siitä miten lujasti tai kevyesti painat sitä klitoristasi vasten.

Sona Cruise ei ole suinkaan ainoa LELO-perheen tehokas ja kaunis paineaaltokiihotin. Sillä on myös kolme kanssasisarta: Sona, Sona 2 ja Sona 2 Cruise. Voit tutustua niihin tarkemmin niiden omilla tuotesivuilla ja valita sitten itsellesi sopivimman mallin.

Vaaleanpunainen seksilelu ja kukkien terälehtiä

LELO Soraya 2 Ladattava Vibraattori

Useimmat naiset ovat ainakin kuulleet rabbit-vibraattorista ja varmasti monet ovat sitä kokeilleetkin. Se on aito bestselleri, jota rakastetaan ympäri maailmaa. Soraya 2 on luksusversio tästä suositusta vibraattorityypistä, jonka muotoiluun on jälleen kerran kiinnitetty erityistä huomiota. Samaa voi sanoa myös käytettävyydestä, sillä tässä rabbitissa on mm. näppärä kädensija, jonka avulla sitä on helppo pitää paikoillaan käytön aikana.

Vibraattorin erityinen muoto on sunniteltu naisten intiimialueille tehtyjen ultraäänitutkimusten perusteella siten, että sen sisään asettuva osa osuu niin hyvin G-pisteen alueelle kuin ylipäänsä on mahdollista, kun jokaisen naisen anatomia on erilainen. Juurikin naisen anatomian yksilöllisyys on myös ulkoisen stimulaattorin erityisen joustavuuden taustalla, jotta se mukautuisi vartalon muotoihin ja osuisi aina klitoriksen alueelle.

Sisään menevässä osassa ja klitoriskiihottimessa on molemmissa oma moottorinsa ja niitä voi ohjata erikseen, jotta saat juuri sinulle sopivinta stimulaatiota matkallasi kohti ihania tuplaorgasmeja.

Henkilö pitelee violettia seksilelua rintakehänsä edessä

Top 3: Seksilelut miehille

Alta löydät tarkemmat kuvaukset brändin kolmesta parhaasta ja suosituimmasta seksilelusta miehille.

LELO Hugo Eturauhasvibraattori

Hugo on ylellinen eturauhaskiihotin, joka edustaa monin tavoin aivan uudenlaista lähestymistapaa miehiseen nautintoon. LELO:n mukaan tuote voi lisätä miehen kliimaksin intensiteettiä jopa 33 prosentilla. Se kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!

Eturauhanen ja anaalistimulaatio yleensäkin on yhä edelleen monille miehille jossain määrin tabu. Se on erityisen valitettavaa, koska eturauhanen voi olla valtavien, suorastaan räjähtävien orgasmien lähde. Hugo kiihottaa eturauhasta samalla kun se hyväilee tuntoherkkää välilihan aluetta sen kahden moottorin ja stimulaatiopään avulla.

Niin Hugossa kuin sen kaukosäätimessäkin muotoilu on huippuluokkaa pyöreine linjoineen, laadukkaine materiaaleineen ja metallinvärisine yksityiskohtineen. Kaukosäädin hyödyntää mullistavaa SenseMotion™-teknologiaa, joka tekee painikkeista miltei turhia, sillä se reagoi kaukosäätimen liikkeisiin ja säätää eturauhasvibraattorin värinää niiden mukaisesti. Hugo on suunniteltu nimenomaan muotoilua ja teknisiä laitteita arvostavia miehiä ajatellen.

Henkilö pitelee mustaa seksilelua etusormellaan

LELO F1S V2 Red Pleasure

Jos Hugo sopii teknisistä vimpaimista innostuvalle miehelle, F1s-masturbaattori on suunnattu miehille, joilla on bensaa suonissaan ja joiden sydän sykkii uusimmalle teknologialle. Jos intohimonasi on uppoutua harrastuksiisi täysillä, tämä on nappivalinta. Tällä kertaa syventymisen kohteesta saa palkkioksi myös ruumiillista nautintoa.

F1s V2 on saanut inspiraationsa kilpa-autoista, mikä näkyy sen punamustassa värityksessä ja mukana tulevan sovelluksen käyttöliittymässä, joka muistuttaa nopeusmittaria.

Lisävarusteet eivät suinkaan lopu tähän. F1s V2 on nimittäin maailman ensimmäinen Software Development Kit (SDK) -yhteensopiva itsetyydytin. Toisin sanoen jos olet yhtään teknisesti näppärä, voit suunnitella siihen ikioman sovelluksen.

Alusvaatteisiin ja paitaan pukeutunut henkilö pitelee käsissään kahta seksilelua

LELO Tor 2 Ladattava Penisrengas

Penisrenkaan käytöllä on monia hyviä puolia. Saat kovemman ja pitkäkestoisemman erektion, sillä penikseen pakkautunut veri ei pääse virtaamaan takaisin vartaloon yhtä nopeasti kuin tavallisesti. Tor 2 -penisrengas on kuitenkin muutakin kuin simppeli penisrengas. Sen näkee jo upeasta muotoilusta, josta korkea laatu huokuu jo kauas.

Tor 2 on suunniteltu erityisesti käyttömukavuutta ajatellen ja se pysyy siellä missä pitääkin, joten se tarjoaa myös kumppanille mahdollisimman paljon nautintoa. Renkaassa on 6 erilaista värinäasetusta, jotka välittyvät niin peniksen varteen kuin kumppanin klitoriksellekin.

Kuten muissakin brändin tuotteissa, tässäkin käytettävyyttä on harkittu tarkkaan. Siksi vibraattorin painikkeet on aseteltu siten, että värinäasetusten vaihtaminen on helppoa myös yhdynnän aikana. Tor 2 on pieni, näppärä tuote, joka tarjoaa takuulla valtavasti nautintoa niin sinulle kuin kumppanillesikin.

Alusvaatteisiin ja paitaan pukeutunut henkilö istuu seksilelu sormessaan

Top 3: Seksilelut pareille

Alta löydät tarkemmat kuvaukset brändin kolmesta parhaasta ja suosituimmasta seksilelusta pareille.

LELO Smart Wand Large 2

Tässä on pesunkestävä testivoittaja pareille, joka suorastaan säteilee ruotsalaisen brändin parhaita puolia. Siinä yhdistyvät muodikkaat värit, metallinhohtoiset yksityiskohdat ja fiksu muotoilu, jotka muodostavat juuri oikeanlaisen kokonaisuuden ja käytettävyyden. Kaiken kuorruttaa huippulaadukkaat materiaalit ja nautinnolliset värinät.

Smart Wand Large 2 on LELO:n tulkinta maailmankuulusta klassikosta, Magic Wandista. Se on muotoiltu ergonomisesti, jotta se istuu hyvin käteen kun luvassa on viettelevää hierontaa tai orgasmintäyteisiä leikkejä.

Koska jokainen yksityiskohta on harkittu, Smart Wand on tietenkin vesitiivis, ladattava ja täynnä toinen toistaan kuumempia värinärytmejä ja -nopeuksia. Sen joustava pää tekee monenlaisten alueiden kiihottamisesta helppoa.

Musta seksilelu ja kristalleja pöydällä

LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

Emme suinkaan ole ainoita, jotka arvostavat LELO:n upeita tuotteita, ja siitä hyvänä esimerkkinä toimii tämä kiihotinkuula. Lyla 2 on valittu mm. tanskalaisen Ekstrabladet-viihdesivuston testivoittajaksi. Se sai testissä peräti 6/6 tähteä.

Kuula on täydellinen valinta eroottisiin leikkeihin peiton alla, mutta se on myös tuhma kaveri, jonka kanssa voi uskaltautua kodin neljän seinän ulkopuolelle. Kun kuula asetetaan emättimeen ja sen johdoton kaukosäädin kumppanin taskuun, luvassa on nautinnollisia leikkejä ihan missä vain. Lyla 2 pitää salaisuutenne - se tunnetaan nimittäin maailman hiljaisimpana johdottomana kiihotinkuulana.

Myös tässä lelussa suunnittelijat ovat käyttäneet hyväkseen SenseMotion™-teknologiaa, joten vibraattoria voi hallita varsin huomaamattomasti kääntelemällä kaukosäädintä taskun suojissa. Yksi asia on varmaa - Lyla 2 on aina valmis seuraamaan teitä tuleville romanttisille treffeille.

Alushousuihin pukeutunut henkilö makaa seksilelu kädessään

LELO Tiani 3 Kauko-ohjattava Parivibraattori

Tiani 3 on innovatiivinen parivibraattori, joka on valmistettu teidän molempien nautinnoksi. Sen kapeampi pää asetetaan emättimeen, kun taas paksumpi osa jää lepäämään klitoriksen alueelle, jossa se tarjoaa kevyen kiihottavaa tai voimakasta värinää tarpeiden mukaisesti. Kun kumppani työntyy naisen sisään, hänkin voi tuntea vibraattorin värinän.

Värinää säädellään fiksulla SenseMotion™-kaukosäätimellä, joten teidän on helppo hallita nautinnollisen lisästimulaation intensiteettiä.

Henkilö pitelee seksilelua ja kaukosäädintä rintakehänsä edessä

Osta LELO-seksilelut Sinfulista

Jos luit tänne asti, ei varmasti voi olla enää epäilyksen häivääkään siitä, etteikö tällä fantastisella brändillä ole tarjottavanaan todella upeita seksileluja.

Tässä käsittelimme 9 tuotetta, jotka ovat asiakkaidemme suosikkeja, mutta jos niistä ei löytynyt juuri sinulle sopivinta leikkikaveria, kannattaa tutustua muihin valikoimastamme löytyviin valiokappaleisiin.

LELO:n tuotteisiin tutustuminen ei takuulla kaduta jälkeenpäin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2023 Sinful