Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seksileluja ja paljon paperisydämiä vaaleanpunaisella taustallaSeksileluja ja paljon paperisydämiä vaaleanpunaisella taustalla
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:20/01/2022

Näin hemmottelet kumppaniasi ystävänpäivänä

Sisällysluettelo

Toiset meistä syleilevät intohimoisesti jokaista mahdollisuutta tulla hemmotelluksi tai hemmotella kumppaniaan – ja mikä olisikaan siihen parempi tilaisuus kuin ystävänpäivä eli Valentine’s Day. Toiset taasen innostuvat kaikenlaisista amerikkalaisista juhlapäivistä, oli niissä kyse sitten rakkaudesta tai kuolemasta ja kummituksista (Juu, tarkoitan juurikin Halloweenia).

Heititpä sitten kädet ilmaan tai pyyhkeen kehään helmikuun neljännentoista lähestyessä, meillä on joka tapauksessa sinulle (ja rakkaallesi) vinkkejä aivan erityiseen ystävänpäivään.

Kaksi henkilöä makaa sängyssä kasvot ja suurin osa vartalosta peiton alla

Kuka Valentinus oikein oli?

Aloitetaanpa kertomalla, kuka ihme Valentinus oikein oli ja miksi ylipäänsä juhlimme ystävänpäivää.

Jos matkaamme ajassa reippaasti taaksepäin, 14. helmikuuta oli roomalaisille keväisen levottomuuden, uhrien ja rakkausarpajaisten aikaa. Tämänkaltaiset tuhmuudet eivät olleet kristinuskolle mieleen, joten paavi nimeltään Pyhä Gelasius muutti sen Pyhän Valtentinuksen päiväksi vuonna 498.

Pyhä Valentinus oli pappi ja marttyyri, joka eli keisari Claudius Gothicuksen vallan alla. Keisari oli tyly kaippari, jonka mielestä hyvä sotamies ei voi olla samanaikaisesti naimissa. Näin ollen avioitumisesta tuli sotilaille kiellettyä.

Mutta myytin mukaan romanttinen Valentinus oli asiasta eri mieltä ja vihki nuoria ja rakastuneita pareja salassa keisarilta.

Kun sana tottelemattomuudesta kiiri Claudiuksen korviin, Valentinus tuomittiin kuolemaan.

Flirttailu ja kosiskelu tulivat osaksi ystävänpäivän perinteitä myöhemmin brittiläisen runoilijan runojen myötä, ja ystävänpäiväkortit ja kaupallisuus astuivat kuvioihin 1840-luvulla. Suomessa ystävänpäivä on nimensä mukaisesti omistettu myös ystävien muistamista varten, eikä pelkästään rakastavaisille.

Perinteiset juhlarituaalit

Ystävänpäivä ei sanana varmaankaan tuo mieleesi menneiden aikojen roomalaisia, uhrilahjoja tai kuolleita pyhimyksiä.

Todennäköisesti tutumpia ovat punaiset ruusut, konvehdit ja suloiset ystävänpäiväkortit, joiden kera amerikkalaiset ovat perinteisesti päivää juhlistaneet.

Ja tämä perinne on yltänyt tänne meille Pohjolaan saakka.

Romanttinen ystävänpäivä koetaan nykyisin pitkälti naisten juhlapäiväksi, sillä useimmiten nimenomaan naiset pääsevät nauttimaan romanttisista eleistä helmikuun puolessavälissä. Ja nämä eleet voivat olla mitä vain pienistä lahjoista ja huomionosoituksista romanttisiin treffeihin – ehkäpä jopa hotelliyön merkeissä.

Sillä mitäpä sitä ei tekisi rakkaansa vuoksi, vai mitä?

Psst! Jos sinä tai kumppanisi ette ole niinkään romantiikan perään, teille löytyy myös muita merkkipäiviä. Jos omistat peniksen, sinun ei tarvitse odotella kauaa. 14.3. on nimittäin Pihvi- ja suihinottopäivä, joten luvassa on oikein kokonaisvaltaista hemmottelua. Vaginallisten kannattaa puolestaan ruksia kalenterista 14.4., sillä tuolloin tarjolla on kakkua ja suuseksiä!

Sydämillä kirjoitettu teksti "I love u"

Minä rakastan sinua

Vain kolme pientä sanaa, mutta niin täynnä merkitystä – sekä lausuttaessa että lausumatta jättäessä. Joidenkin on helppoa tunnustaa rakkauttaan suuntaan ja toiseen, mutta toisille se voi olla hyvinkin vaikeaa, tai tarve tunnustaa tai kuulla tunnustuksia on vähäisempi.

Rakkautta voi osoittaa monella muullakin tavalla kuin sanoin, ja siihen ystävänpäivä sopii kuin valettu.

Alla muutamia yksinkertaisia vinkkejä tunteidesi ilmaisuun.

Kirjoita hänelle

Nappaa amerikkalaisten mainio idea ja lähetä rakkaudentunnustuksesi hänelle ystävänpäiväkorttina. Voit itse päättää, ryhdytkö korkealentoiseen runouteen vai et. Yksinkertaisesti “Minä rakastan sinua”, “Ihanaa että olet olemassa” tai “Teet minut onnelliseksi” toimivat aivan hyvin.

Jos et ole saanut ostettua korttia, rakkaudentäyteinen tekstiviestikin tuo takuulla hymyn hänen huulilleen.

Pieniä punaisia sydämiä, post-it-lappuja ja kynä

Kerro se tarralapuilla

Etsi kuulakärkikynä ja post-it-tarralaput käsiisi kotitoimistostasi. Kirjoita lapuille asioita ja ominaisuuksia, joita arvostat kumppanissasi, ja liimaa ne paikkoihin, joista hän löytää ne helposti. Jääkaappi, yöpöytä, auton kojelauta ja kylpyhuoneen peili ovat hyviä esimerkkejä.

Kylpyhuoneesta puheen ollen, voit piirtää sydämen höyrystyneeseen peiliin, kun kumppanisi on suihkussa.

Tee soittolista

Vanhoina hyvinä aikoina kasettinauhurilla oli helppo nauhoittaa soittolista suosikkibiiseistä C-kasetille, eikä se vaatinut tekijältä kuin hieman hienosäätöä.

Nykyaikainen vastine voi olla esimerkiksi soittolistan laatiminen Spotifyihin.

Palauta mieleesi ne biisit, joiden soidessa tanssitte, suutelitte tai muhinoitte ensimmäistä kertaa, sekä yhteiset suosikkibiisinne ja vaikka suosikkileffanne soundtrack.

Voitte nauttia soittolistasta yhdessä ja palata ihaniin, romanttisiin muistoihin.

Korvalappustereot, kasetti ja kuulokkeet vaaleanpunaisella taustalla

Klassikko ei petä

Suklaarasia ja kukkakimppu jättävät harvoin ketään kylmäksi. Se, onko ele vai itse lahja tärkeämpi, on tietty vastaanottajasta kiinni (esimerkiksi tiettyinä kuukautiskierron päivinä suklaa saattaa olla käänteentekevä lahja).

Tunnet itse kumppanisi parhaiten ja tiedät takuulla, ilahduttaako häntä ruusukimppu ylellisen konvehtirasian kera, vai ovatko neilikka ja Fazerin sininen sopivampi setti.

Klassikkolahjoja voivat toki olla myös pullo hyvää viiniä, harvinainen LP-levy tai pelipaita kuuluisan urheilijan allekirjoituksella.

Lahjoja vatsalle

Voit julistaa rakkauttasi kumppaniasi kohtaan myös keittiötaidoillasi. Ruokalistalla voi olla vaikka kyljys, hampurilaisia, risottoa tai sushia, aivan rakkaasi mieltymyksistä ja makunystyröistä riippuen.

Tärkeintä on, että kuuntelet hänen toiveitaan ja teet parhaasi. Ja muista myös pöytäkoristeet. Vaihda käsipyyherulla (käsi ylös, jos teiltä löytyy toisinaan vessapaperirulla käsipyyhkeen virkaa toimittamassa) servietteihin ja lisää kynttilät ja hieman musiikkia. Laita soimaan esimerkiksi se romanttinen soittolista, jonka kyhäsit häntä varten.

Vinkki: Jos haluat eroottisesti virittynyttä tunnelmaa, tarjoile ruokalajeja, jotka sisältävät ostereita, inkivääriä tai hunajaa. Ne ovat nimittäin ruoka-aineita, joilla sanotaan olevan lempeä nostattavia ominaisuuksia.

Kaksi lasia, samppanjapullo, punainen ruusu ja irtonaisia ruusun terälehtiä

Romantiikkaa makuuhuoneessa

Makuuhuone ja etenkin parisänky ovat ehdottomasti tutuimpia ja luontevia paikkoja rakkauden osoittamiseen. Vaikka fantastinen seksi ei välttämättä vaadikaan suuria tunteita, on seksi rakkaan kanssa usein todella maagista.

Otit tai jätit yllämainitut romanttiset vinkit, erotiikkaan on aina hyvä panostaa.

Ja tähän tilaisuuteen sopivat täydellisesti rakastavat – ja tuhmat – lahjat, nimittäin seksilelut.

Esittelemme seuraavaksi kolme tuotetta sekä naisille, miehille että pareille, jotka toivottavasti saavat armaasi ilahtumaan.

Naisille

Seuraavilla tuotteilla teet elämäsi naisen ystävänpäivästä tavallista paremman.

1. Amaysin Power Ladattava Magic Wand

Kutakuinkin jokaisen naisen tulisi omistaa magic wand. Monipuolinen vibraattori sopii huimaavan ihanaan esileikkiin ja omaan kivaan ja sillä voi hemmotella sekä jännittyneitä lihaksia että tuntoherkkää klitorista.

Yllätä Amaysinin Magic Wandilla.

2. Womanizer Premium 2 Paineaaltokiihotin

Jos haluat hemmotella kumppaniasi upeilla orgasmeilla, paineaaltokiihotin on varma valinta. Ja jos haluat lahjasi olevan seksilelujen aatelia mitä muotoiluun ja toiminnallisuuteen tulee, valitse Womanizer.

Osta Womanizer Premium 2.

3. Amaysin Curvy Ladattava Rabbit Vibraattori

Amaysin Curvy on kurvikas rabbit-vibraattori, joka stimuloi sekä klitorista että G-pistettä samaan aikaan. Sen avulla voi saavuttaa upeita ja intensiivisiä sekaorgasmeja, jotka tuntuvat aina pikkuvarpaissa asti.

Osta Amaysin Curvy Ladattava Rabbit Vibraattori.

Kolme seksilelua, ruusu ja ruusun terälehtiä sängyllä

Miehille

Hemmottele elämäsi miestä näillä seksileluilla, niin hän ei takuulla unohda ystävänpäivää jatkossa.

1. MR.MEMBR Explosive Handjob

Vanha kunnon runkkaus ei luultavasti koskaan mene pois muodista, mutta voit tehdä siitä vieläkin stimuloivampaa tällaisen joustavan holkin avulla.

2. Fun Factory Manta Penisvibraattori

Monipuolinen penisvibraattori Manta tekee sekä itsetyydytyksestä että seksistä entistä tuhmempaa. Värähtelyistä voi nauttia ylös ja alas koko peniksen varren pitkin sekä käsin, huulilla, kielellä että jopa yhdynnän aikana. Sano mitä haluat - Manta miellyttää sitä!

3. Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus

Anus on tuntoherkkien hermopäätteiden temppeli, jolla on paljon tarjottavaa orgasmintäyteisille nautintohetkille. Wild Thing -seksilelupakkauksesta löytyy leluja, jotka ovat täydellisiä eturauhasen eli P-pisteen hemmotteluun.

Kolme erilaista seksilelua ja pieniä punaisia sydämiä vierekkäin

Pareille

Sen sijaan, että keskittyisit vain kumppanisi hemmotteluun, miksi et tarjoaisi jotain ihanaa teille molemmille?

1. Amaysin Ribbed Ladattava Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

Kauko-ohjattava kiihotinkuula kuten Amaysin on täydellinen seksilelu, kun haluatte kokeilla tuhmia leikkejä makuuhuoneen ulkopuolella. Sen kanssa voitte aloittaa salaisen esileikin jo ollessanne treffeillä elokuvateatterissa tai nauttiessanne niitä aiemmin mainittuja ostereita hienossa ravintolassa.

2. Sinful This Weekend Seksilelupakkaus

This Weekend -seksilelupakkaus sisältää seksileluja ja tarvikkeita, jotka tarjoavat paljon virikkeitä romanttisen ja eroottisen tunnelman sytytteeksi. Eli kyseessä on täydellinen paketti ystävänpäivän viettoon. Se sisältää tuotteita sekä miehille että naisille, joista voitte nauttia yhdessä.

3. We-Vibe Chorus Parivibraattori Sovelluksella ja Kaukosäätimellä

Onko makuuhuone teille se kaikkein mieluisin leikkipaikka? Siinä tapauksessa parivibraattori kuten Chorus sopii teille täydellisesti. Sen värinöitä voi ohjata sekä kaukosäätimellä että sovelluksesta, joten se sopii mainiosti myös etäleikkeihin, mutta parhaimmillaan se on ehdottomasti silloin, kun se stimuloi teitä molempia yhdynnän aikana. Se asetetaan naisen emättimeen siten, että se kiihottaa klitorista ja G-pistettä samanaikaisesti. Eikä mieskään jää nautinnosta paitsi, sillä värinät välittyvät penikseen hänen työntyessään sisään.

Kolme erilaista seksilelua ja isoja vaaleanpunaisia sydämiä vierekkäin

Mutta hei, entäs sinkut?

Ehkä olet tahtomattasi sinkku ja tuntuu, että ystävänpäivä on vain ikävä muistutus siitä, tai ehkä nautit soolostatuksestasi ja sen tuomista eduista.

Vaikka ystävänpäivä onkin monille romanttisen rakkauden ja parisuhteen juhlaa, voit juhlistaa erityisesti sitä suomalaista versiota antamalla lahjan tai pari kaunista sanaa läheiselle ystävällesi.

Ja jos haluat antaa itsellesi eroottisen lahjan, tarjolla on onneksi laaja valikoima nautintovälineitä, oli sinulla sitten penis tai vagina.

Erilaisia naisten, miesten ja parien seksileluja ja paljon sydämiä

Hyvää ystävänpäivää, rakas lukija

Astetta intohimoisempi suudelma deittisi kanssa, tulista rakastelua elämäsi valitun kanssa, kohteliaisuuksia läheiselle ystävälle tai rakastava halaus ihanalle itsellesi - juhlitpa ystävänpäivää miten vain, toivomme sinulle muistamisen arvoisia hetkiä.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful