Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seksileluja vaatteiden päällä matkalaukussaSeksileluja vaatteiden päällä matkalaukussa
Oppaat
Author
Päivitetty viimeksi:30/05/2022

Parhaat seksilelut käsimatkatavaroihin

Sisällysluettelo

Ahh!!! Kesä on täällä, ja monille se tarkoittaa lomaa. Ja lomallahan on parhaat mahdollisuudet harrastaa yhteistä laatuaikaa. Silloin voimme rentoutua kunnolla ja varata aikaa läheisyydelle ja intiimiydelle ilman että arjen monet haasteet tulevat tielle.

Jos olet lähdössä kesälomalle kumppanisi kanssa ja haluaisit nauttia ihanan tuhmista lomaleikeistä, seksileluilla voi tuoda mukavaa maustetta yhteisiin nautintoihin pitkän, kuuman päivän päätteeksi.

Vaan ennen kuin ryhdyt pakkaamaan, on muutama juttu, joihin kannattaa kiinnittää huomiota valitessasi reissuun sopivia seksivälineitä. Siis ainakin siinä tapauksessa, että haluat välttää nolot tilanteet lentokentän turvatarkastuksessa ja sen, että lelut vievät liikaa tilaa laukussa.

Erilaisia seksileluja

6 vinkkiä käsimatkatavaroihin sopivien seksilelujen valitsemiseen

Maailmasta löytyy takuulla monia asioita, joihin käyttäisit mieluummin aikaasi kuin seksilelujesi esittelyyn ja niistä keskustelemiseen lentokentän turvatarkastajien kanssa samalla kun kanssamatkustajien jono takana sen kun kasvaa. Viime vuosien aikana seksileluista on kuitenkin tullut siinä määrin valtavirtaa, että ainakin useimpien suurten lentokenttien turvatarkastajat on koulutettu tunnistamaan ne.

Ei ole kuitenkaan olemassa mitään tarkkoja sääntöjä siihen, millaisia seksileluja voi ottaa lentokoneeseen mukaan. Siksi riippuukin pitkälti turvatarkastajista itsestään mitä he pitävät vaarana muille matkustajille ja lentoturvallisuudelle.

Joitain ohjenuoria kannattaa kuitenkin pitää mielessä etenkin, jos sinulla on vain käsimatkatavaroita mukana.

Sininen magic wand pyyhkeen päällä

1) Huolehdi, ettei vibraattori pärähdä käyntiin turvatarkastuksessa

Jos haluat ottaa vibraattorin tai värisevän dildon lomalle mukaan, pakkaa se ilman paristoja tai valitse sellainen tuote, jossa on matkalukitus. Silloin voit olla aivan varma siitä, ettei vibraattori käynnisty itsestään matkalaukussa ja herätä tarpeetonta huomiota.

Voi olla hyvä idea pakata seksilelu rasiaan ja laittaa se päällimmäiseksi käsimatkatavaroihin. Pakkaa kaikki osat kuten kaukosäädin ja laturi rasiaan mukaan, jolloin lelusi ei anna vaarallista vaikutelmaa, ja kun se on pakattuna päällimmäiseksi, siihen pääsee helpommin ja huomiota herättämättömämmin käsiksi, mikäli turvatarkastajat haluavat vilkaista sitä tarkemmin.

2) Valitse kompakti seksilelu

Matkatavaroihin olisi varmasti syytä mahtua monia muitakin asioita kuin seksileluja, joten valitse reissuun mukaan sellainen, joka ei vie liikaa tilaa. Kauko-ohjattava Satisfyer Double Love ja Sinfulin Teaser-klitorisvibraattori ovat molemmat hyviä esimerkkejä suosituista vibraattoreista, jotka ovat sekä tehokkaita että pienikokoisia - ja tietenkin niillä on myös hauskaa leikkiä yhdessä.

Kaksi mustaa vibraattoria pyyhkeen päällä

3) Älä pakkaa terästä tai muuta metallia käsimatkatavaroihin

Muista, että käsimatkatavarasi kulkevat metallinpaljastimen läpi, jolloin teräsdildo tai teräksestä valmistettu anustappi herättää takuulla huomiota turvatarkastuksessa - etenkin, jos tarkastajat ovat sitä mieltä, että lelu näyttää epäilyttävältä ja ottavat sen esille. Siksi kannattaakin valita reissuun mukaan muista materiaaleista valmistettuja seksileluja, kuten esim. muovisia tai silikonista valettuja.

Mieti myös seksilelun muotoa ja jätä esim. pistoolin tai patruunan muotoiset lelut suosiolla kotiin turvallisuussyistä. Jos sinulla on metallista valmistettu seksilelu, jota ilman et kerta kaikkiaan pärjää lomalla, pakkaa se ruumaan menevään laukkuun käsimatkatavaroiden sijaan.

Psst! Lasidildo on mainio vaihtoehto metallisille leluille!

4) Jätä se ekstrapitkä dildo kotiin

Tai pakkaa se ruumaan menevään laukkuun. Sylinterin muotoisia esineitä, joiden pituus on 30 cm tai enemmän, ei saa nimittäin pakata käsimatkatavaroihin, joten jos erityisen suuri dildosi on ehdoton matkakumppani, tulee se pakata ruumaan.

Käsimatkatavaroihin voi kuitenkin huoletta pakata lyhyemmän dildon. Esimerkiksi Willie City -valikoimasta löydät kaiken kokoisia matkakumppaneita - ja muista jättää tilaa myös seksikkäille alusvaatteille ja kondomeille.

Useita dildoja vaatteiden ja aurinkolasien kanssa matkalaukussa

5) Valitse vesitiivis seksilelu lomalle

Jos haluat olla huoleton sen suhteen, missä ja milloin seksileluasi voi käyttää loman aikana, kannattaa satsata mieluiten vesitiiviiseen leluun. Silloin sen voi ottaa esille aina kun siltä tuntuu ja se on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Hyvä esimerkki vesitiiviistä ja yhteiseen käyttöön sopivasta suositusta seksilelusta on Sinfulin Unlimited Pleasure -parivibraattori.

Aurinkolasit ja vibraattori pyyhkeen päällä

6) Liukuvoide tulee pakata nesteiden kanssa

Kun kiihko yllättää lomareissulla, voi liukuvoiteelle tulla tarvetta, joten sellainenkin kannattaisi pakata mukaan. Jos valitset vesipohjaisen liukuvoiteen, sitä voi käyttää minkä tahansa seksilelun tai kondomin kanssa.

Muista, että yksittäisen nestepakkauksen suurin sallittu koko on 100 ml ja kaikki nesteet tulee pakata läpinäkyvään muovipussiin. Jos jätät mieluummin kookkaamman liukkaripullon kotiin, voit pakata liukkaria pieniin matkapulloihin - niihin samoihin kuin shampoot ja suihkusaippuatkin.

Liukuvoidepulloja pyyhkeen päällä

Suosikkiseksilelumme matkalaukkuun

Vaikka tiedätkin nyt, miten valita oikeat seksilelut reissuun mukaan, voi silti olla vaikeaa päättää, mistä lähteä liikkeelle. Siksi keräsimme tähän omat ehdotuksemme sopivimmista seksileluista, jotka voit pakata matkalaukkuun mukaan ongelmitta. Mukana on jotain sekä miehille että naisille, ja kaikkia näistä voi käyttää joko yksin tai kumppanin kanssa, joten luvassa on nautintoa loma-auringon lämpöön ihan jokaiselle.

ohhcean OBP-01 Magic Wand

Ohhcean-tuotemerkin OBP-01 Magic Wand voi ensisilmäyksellä näyttää suurehkolta käsimatkalaukkuun, mutta wandiksi se on itseasiassa pienikokoinen. Vibraattori on muotoilultaan tyylikäs ja viaton, ja jos käsimatkatavarasi joutuvat syyniin, voit aina sanoa että se on kipeiden lihasten hieromiseen.

Wandia nimittäin voi käyttää kokovartalohierontaan - kuin myös erogeenisten alueiden stimulointiin sukupuolesta riippumatta.

Se on ladattava ja vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan virkistävään kylpyyn vietettyäsi ensin koko päivän biitsillä.

Sininen Magic Wand

Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager

Jos haluat mahdollisimman kompaktin matkakumppanin, pakkaa Iroha by TENGA -tuotesarjan Ukidama Hana mukaan.

Sen ainutlaatuinen muotoilu on täydellinen ulkoisten nautintopisteiden hemmotteluun - sekä omien että kumppanisi. Ottakaa se mukaan hotellin sänkyyn, kylpyammeeseen tai vaikka yksityiseen uima-altaaseen.

Vibraattori kelluu ja valaisee, joten se on täydellinen kylpylelu ja luo ihanan intiimiä ja ylellistä tunnelmaa.

Pehmeässä vibraattorissa on 4 asetusta ja se on ladattavissa. Helppoa!

Seksileluja hämärässä valaistuksessa

TENGA Egg Wavy ll Masturbaattori

Toinen taskukokoinen ja matkalaukkuun helposti sujahtava TENGAn lelu on Wavy ll -munanmuotoinen masturbaattori. Se on täydellinen ratkaisu, kun kaipaat hieman lisää stimulaatiota lomamatkalle. Munankuoren sisälle kätkeytyy todella joustava masturbaattoriholkki, jonka sisärakenne on herkullisen kiihottavan tuntuinen.

Mukana tulee myös näytepakkaus liukuvoidetta, joten saat kaiken tarvitsemasi samassa paketissa, ellet aio käyttää holkkia useamman kerran. Se on suunniteltu alunperin kertakäyttöiseksi, mutta sitä voi käyttää myös useamman kerran, jos et ole liian raju otteissasi, puhdistat holkin huolella ja otat mukaan hieman lisää liukuvoidetta.

Seksilelu, liukuvoide ja Sinful-kassi pyyhkeen päällä

Hyvää lomaa ja onnea matkaan pakkauspuuhiin.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful