TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Pumpattavat Anustapit

Jos haluat viedä anaaliset leikit astetta pidemmälle, pumpattava anustappi on mielenkiintoinen tuote, joka tekee tehtävänsä. Saat juuri sopivan täyttävää tuntumaa ja voit antaa myös kumppanisi pumpata seksilelua oikean kokoiseksi.

Pumpattava anustappi - Kiihottavaan anaalistimulaatioon

Mikä on pumpattava anustappi?

Pumpattava anustappi on seksilelu, joka voidaan asettaa anukseen. Pumpattavat anustapit on tyypillisesti valmistettu pehmeästä ja taipuisasta materiaalista, kuten silikonista tai lateksista, ja ne voidaan pumpata haluttuun kokoon. Tämäntyyppinen seksilelu tarjoaa ainutlaatuisen täyttyvyyden tunteen. Useiden tuotteiden mukana toimitetaan myös vibraattori, mikä voi tehdä kokemuksesta entistäkin paremman. Tämäntyyppiset tapit ovat myös loistava tapa lisätä vaihtelua seksielämään. Voit käyttää sitä esimerkiksi esileikin tai yhdynnän aikana, jos haluat olla erityisen tuhma - tai osana itsetyydytyssessiota.

Jos anaalistimulaatio ei ole sinulle entuudestaan tuttua, tämän tyyppinen tuote ei välttämättä ole paras ensimmäisiin kokeiluihin. Kokeile sen sijaan sormea tai pienempää anaaliseksilelua - esimerkiksi jotakin aloittelijamallia. Kun olet tottunut tämän tyyppiseen stimulaation, voit siirtyä suurempiin anaalileluihin, kuten pumpattaviin anustappeihin. On myös hyvä huomata, että vaikka sinulla olisi kokemusta anaaliseksileluista, nämä tuotteet eivät välttämättä ole sinua varten. Se riippuu pitkälti siitä, mistä pidät - eikä siihen ole oikeaa tai väärää vastausta.

Pumpattava anustappi pariskunnille ja sinkuille

Kuten jo mainitsimmekin, voit käyttää pumpattavaa anustappia yksin tai kumppanin kanssa.Se sopii molempiin yhtä hyvin. Jos käytät sitä kumppanin kanssa, se voi olla mukana sekä esileikeissä että yhdynnässä. Kun kokeilet pumpattavaa anustappia ensimmäistä kertaa, se kannattaa tehdä yksin - tai ainakin ilman, että sinua stimuloidaan muualta. On tietenkin tärkeää lämmitellä hyvin ennen aloittamista (ja tähän tarkoitukseen kumppanin apu on erittäin tervetullutta) ja varaa tämän seksilelun käytön opetteluun aikaa, sillä se on aivan uudenlainen stimulaation muoto.

Jos sinulla ei ole kumppania, mutta haluat kokeilla tämäntyyppistä seksilelua, anna palaa. Muista kuitenkin edetä hitaasti, jotta voit tottua uuteen tuntemukseen, jonka anuksen hidas laajeneminen tuottaa. Se kuitenkin poikkeaa siitä tunteesta, mitä tavallinen anustappi tarjoaa. Ja tietenkin on hyvä muistaa lämmitellä hyvin, jotta et vain hyppää suoraan syvään päätyyn - tämä on tärkeää.

Miksi kannattaa valita pumpattava anustappi?

Jos olet etsimässä pumpattavaa anustappia, sinun tulee muistaa etenkin yksi asia:Kun harrastat anaaliseksiä tai leikit anaaliseksileluilla, sinun on käytettävä liukuvoidetta - ja mieluiten nimenomaan anaalileikkeihin tarkoitettua liukuvoidetta. Tämä johtuu siitä, että anaaliliukuvoide on koostumukseltaan paljon paksumpaa, joten sen kanssa työskentely on helpompaa - ja liukkauskin on yleensä parempi.

Toivomme, että sinulla on nyt kaikki tarvitsemasi tiedot ja osaaminen. Jos ei, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, joka vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiis.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful