TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Kinkyt välineet kasvoille

Voitko kuvitella mitään kiihottavampaa kuin seksikkäät leikit, joissa luovut yhdestä tai useammasta aististasi ja samalla antaudut kumppanisi armoille? Valikoimastamme löydät kinkyt välineet kasvoille, joiden avulla tuhmat fantasiat on helppo toteuttaa. Anna kumppanisi peittää silmäsi ja aktivoida tuntoaistisi äärimmilleen, tai luovu suusi hallinnasta väliaikaisesti. Mausta seksielämääsi fetissituotteilla ja nauti entistä enemmän.

Kinkyt välineet kasvoille ja osaksi kiihottavia aistileikkejä

Toteuttakaa kaikki kinkyt fantasianne

Tälle sivulle on koottu valikoimamme kasvoille asetettavat kinkyt välineet, joista löydät sekä silmänaamiot, fetissimaskit että suukapulat. Niiden avulla pääsette käsiksi monenlaisiin kiihottaviin aistileikkeihin, jotka tuovat lisämaustetta BDSM-skenaarioihin tai miksei myös vaniljaseksiin.

Riippumatta siitä, minkä verran sinulla on kokemusta kinkyistä välineistä, tältä sivulta löytyy varmasti jotain sopivaa. Jos etsit jotain ihanan aistillista, jolla peittää omat tai kumppanisi silmät leikkien aikana, valikoimassa on monenlaisia silmäsiteitä, joista valita. Etsitpä sitten satiinista, pitsistä, nahasta tai vaikkapa lateksista valmistettua mallia, löydät meiltä varmasti sopivan.

Erilaiset fetissimaskit puolestaan kattavat niin kasvoja koristelevat naamiot kuin koko pään peittävät mallit, joten tarjolla on jotain sekä naamiaisiin että hardcore-sessioihin, erilaisia eläinmaskeja unohtamatta.

Suukapuloista puolestaan löytyy niin pallolla, O-renkaalla kuin erilaisilla dildoillakin varustettuja versioita, joten oli subin kokemustaso mikä tahansa, meiltä löytyy jotain sopivaa, jolla sulkea hänen suunsa. Ja sitten kun on aika edetä haastavammalle tasolle, valikoimamme tulee jälleen avuksi.

Tuhmia nautintoja silmät peitettyinä

Silmien peittäminen seksileikkejä varten on yksi tapa lisätä nautintoon uusi ulottuvuus. Näköaistin väliaikainenkin menettäminen saa aikaan haavoittuvuuden tunteen, sillä ihmiset ovat arjessaan kovin riippuvaisia silmistään. Kun et pysty näkemään kumppanisi liikkeitä, et voi arvata hänen aikeitaan. Et myöskään näe, mihin sinua kosketetaan seuraavaksi, jolloin et voi varautua siihen. Kysyy luottamusta uskaltautua olemaan sokkona toisen armoilla.

Näköaistin menettäminen saa kaikki muut aistit herkistymään, mikä tarkoittaa sitä, että keskityt enemmän siihen, mitä kuulet, haistat, maistat ja tunnet. Kumppanisi kosketukset tuntuvat erilaisilta ihollasi. Sinun on helpompaa olla tilanteessa läsnä tavallista haavoittuvaisempana. Eikä tämä ole mitenkään sukupuolesta riippuvainen juttu, vaan se koskee ihan yhtälailla kaikkia.

Silmien peittäminen on hellävarainen tapa totutella kinkyjen elementtien tuomiseen makuuhuoneen puolelle, mutta sen vaikutus ei suinkaan heikkene myöhemminkään. Sen päälle on helppoa lähteä rakentamaan muita BDSM-elementtejä, kuten käsien ja jalkojen sidontaa, kokeiluja erilaisilla lämpötiloilla ja hellillä tai intensiivisillä kosketuksilla aina kipuleikkeihin asti, jne.

Kinkyt välineet kasvoille luovat myös tunnelmaa

BDSM-leikkeihin kuuluu olennaisesti alistuvan osapuolen rajoittaminen tavalla tai toisella. Silmien peittäminen on yksi tapa, mutta myös esim. puhumisen tai ylipäänsä suun käyttämisen estäminen on toinen varsin tehokas tapa saada sub tuntemaan avuttomuutta. Koko pään peittävistä välineistä löytyy myös sellaisia, jotka peittävät korvat, ja joissain on jopa erilliset vahvikkeet korvien kohdalla, jotta kuuloaisti estyy kunnolla. Kun sekä silmät että korvat ovat poissa pelistä, alkaa olla todella vaikeaa ennakoida, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Kasvoille puettavat välineet muuttavat kantajansa ulkonäköä, mikä on monille fetisisteille tärkeä osa leikkejä. Niihin voi yhdistää myös muuten kinkyn asun, kuten BDSM-valjaat, joka on valmistettu esim. nahasta, lateksista, PVC:stä tai läpikuultavista materiaaleista. BDSM-leikeissä onkin varsin yleistä panostaa leikkijöiden asustukseen sekä leikkiympäristöön, jotta tunnelma on kohdillaan ja tilanteeseen on helpompi eläytyä. Leikeissä on kyse fantasioiden toteuttamisesta erilaisten roolien avulla, jolloin sekä välineillä että ympäristöllä on todellakin väliä. Sinfulin vaikoimasta löydätte kaiken tarvittavan, jotta voitte rakentaa puitteet juuri teitä kiihottaville leikeille. Ei muuta kuin etsimään!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful