TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Fetissimaskit

Kaipaatko tuhmaa fetissimaskia luomaan juuri oikeanlaista tunnelmaa kinkyihin bileisiin tai kotityrmään? Tai onko haussa seksikästä mystiikkaa henkivä naamio? Tältä sivulta löydät niin fetissimaskit kuin naamiotkin jokaiseen käyttötarkoitukseen. Anna mielikuvituksesi lentää, piilota identiteettisi maskin taakse ja nauti kiihottavista kokemuksista.

Myydyimmät tuotteet

Tuhmat fetissimaskit kinkyihin seksileikkeihin

Fetissimaskit ja naamiot moneen lähtöön

Tältä sivulta löydät valikoimamme kinkyt fetissimaskit, joita voi käyttää juuri niin kuin itse haluat. Eli olipa luvassa fetissibileet, viattomat naamiaiset tai kuuma sessio kotityrmässä, meiltä löydät sopivan maskin, jonka avulla pääset oikeanlaiseen tunnelmaan.

Varsinaisten fetissimaskien lisäksi sivulle on kerätty monia pelkästään kasvojen yläosan peittäviä, Fifty Shades of Grey -henkisiä naamioita, jotka sopivat erinomaisesti teemabileisiin tai tuomaan seksikkääseen asuun sopivaa mystiikkaa.

Jos taas etsit täydellistä fetissimaskia itsellesi tai subillesi, löydät siinäkin tapauksessa etsimäsi. Valikoimassa on eläimistä inspiraationsa saaneita maskeja niin kissa- kuin koiraleikkeihinkin, kasvot osittain peittäviä versioita ja tietenkin myös koko pään peittäviä malleja, aistieristystä unohtamatta.

Meiltä löydät kaikki tunnetuimmat tuotemerkit tanskalaisesta Obaiesta ja lateksiin erikoistuneesta Late X:stä aina amerikkalaiseen Master Seriesiin, mutta jos mielessäsi on joku tietty fetissimaski, jota et löydä sivulta, voit ilman muuta olla asiakaspalveluumme yhteydessä, jotta voimme selvittää, voisimmeko ottaa sen valikoimaamme.

Valitse oma suosikkisi

Jos kiihotut alistumisesta, dominanssista tai aistieristysleikeistä, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Fetissimaskit ovat olennainen osa monia kinkyjä asuja tämän tyyppisissä leikeissä, sillä ne sekä näyttävät todella kuumilta että tuovat leikkiin aktiivisia elementtejä.

Fetissimaski voi olla esteettinen osa asua, jolloin se voi peittää joko domin tai subin päätä tai kasvoja. Domin kasvoilla se peittää kasvojen ilmeitä, mikä voi olla hyvä tapa korostaa domin asemaa ja helpottaa dominoivan roolin ylläpitämistä. Subin kasvoilla se puolestaan eristää aisteja, oli kyse sitten silmien peittämisestä tai pidemmälle viedystä aistieristyksestä, jolloin esim. korvat peitetään, tai mahdollisesti myös suu, vaikka useimmiten sitä varten maskiin yhdistetään erillinen suukapula.

Eläimistä inspiraationsa ottavat maskit puolestaan helpottavat erilaisiin rooleihin eläytymistä esim. puppy play -sessioissa. On teistä itsestänne kiinni millaisia skenaarioita haluatte toteuttaa ja millaiset asusteet sopivat niihin parhaiten. Monilla harrastajilla on myös erilaisiin materiaaleihin kohdistuvia fetissejä, joten jos kiiltävä lateksi tai tuoksuva nahka on sinun juttusi, valitse asusteet sen perusteella.

Varusteet aloittelijoille ja kokeneille

Kun olet löytänyt tarpeisiisi parhaiten sopivan fetissimaskin, kannattaa vilkaista mitä kaikkea muuta sivustomme tarjoaa, sillä meiltä löydät hurjan määrän erilaisia fetissituotteita. Jos asukokonaisuutesi ei vielä ole ihan loppuun asti mietitty, on hyvä idea vilkaista läpi valikoimamme fetissiasut, sillä sieltä voi hyvinkin löytyä jotain sopivaa. Moniin naamioihin voi yhdistää myös esim. suukapulan, jolla saat pidettyä subisi kielen kurissa.

Sitten kun asu on kunnossa, kannattaa miettiä, mitä muuta rekvisiittaa saattaisit tarvita. Jos asu on fetissibileitä varten, sitä voi höystää esim. sopivalla piiskalla tai kahleilla. Jos taas luvassa on kuuma sessio kumppanisi kanssa, sidontasetti, levitystanko tai vaikka erilaiset nipistimet voivat olla oivallinen hankinta.

Valikoimastamme löydät tuotteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin fetisisteille. Tarjolla on jotain monessa hintaluokassa, joten jos et ihan vielä tiedä, mikä on juuri sinun juttusi, voit hankkia edullisempia välineitä, joilla pääset hyvin alkuun. Jos taas kaipaat uutta piristystä lelulaatikkoon, josta löytyy jo paljon välineitä ennestään, kannattaa ehdottomasti katsastaa ainakin uusimpien fetissituotteiden kategoria, josta löydät markkinoiden kiinnostavimmat uutuudet.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful