TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Lateksittomat Kondomit

Kaipaatko allergiaa aiheuttamatonta vaihtoehtoa tavallisille kondomeille? Älä anna allergian estää sinua nauttimasta turvallisesta seksistä, vaan tutustu lateksittomien kondomien valikoimaan. Ne sopivat myös kaikille, jotka haluavat nauttia tavallista ohuemmista kondomeista.

Lateksittomat kondomit suojaavat myös allergiareaktioilta

Lateksittomat kondomit sopivat kaikille

Juuri oikeanlaisen kondomin löytäminen monenlaisten vaihtoehtojen joukosta voi olla vaikeaa, mutta monille se on se ensisijainen ehkäisymuoto ja onpa se kaikista saatavilla olevista myös ainoa, joka suojaa seksitaudeilta. Mutta miten valita se kaikista sopivin? Markkinoilta löytyy suurta ja pientä, erityisen ohutta, lateksitonta, juomutettua, maustettua ja vaikka mitä. Tässä kategoriassa keskitymme lateksittomiin kondomeihin, jotka ovat sekä erityisen ohuita että allergiaa aiheuttamattomia ja sopivat mainiosti myös lateksiallergikoille, toisin kuin tavalliset kondomit.

Lateksiallergia on selvä syy lateksittoman kondomin valintaan, mutta tässä kondomityypissä on muitakin hyviä puolia tavallisiin kumeihin verrattuna. Lateksittomat kondomit valmistetaan useimmiten polyisopreenistä tai polyuretaanimuovista, joista on mahdollista tehdä huomattavan ohuita kondomeja - siis vieläkin ohuempia kuin ohuina markkinoidut lateksikondomit. Ohuus tunnetusti vaikuttaa myös tuntoherkkyyteen käytön aikana, joten jos haluat nauttia mahdollisimman luonnollisesta tuntuvasta turvaseksikokemuksesta, valitse käyttöösi lateksiton kondomi.

Allergiaa aiheuttamattomat kondomit

Lateksiallergia ei ole erityisen yleinen vaiva, sillä se koskettaa arviolta 1-2 prosenttia väestöstä. Se on hitusen yleisempää terveydenhoitohenkilökunnalla kuin muulla väestöllä. Yleensä se oireilee kutinana ja ihon punoituksena silloin kun käsitellään kumituotteita. Vaikeimmissa tapauksissa se voi kuitenkin aiheuttaa myös anafylaktisen reaktion. Sellaista ei tietenkään kukaan toivo seksikokemukseltaan, joten kannattaa pitää mielessä se, että vaikka et itse olisikaan lateksille allerginen, kumppanisi saattaa hyvinkin olla - etenkin, jos harrastat seksiä uuden kumppanin kanssa.

Yhä useampi kondomimerkki on alkanut valmistaa lateksittomia kondomeja, joten niitä on nykyään saatavilla paljon helpommin kuin vielä joitakin vuosia sitten. Tunnetut merkit kuten Durex, RFSU ja Pasante valmistavat myös lateksittomia vaihtoehtoja, mutta niiden rinnalta löytyy lisäksi todella suositut Manix Skyn -kondomit, joita saa monessa eri koossa. Eli jos kaipaat keskimääräistä suurempaa tai pienempää kondomia, kannattaa tutustua Manix Skyn -valikoimaan.

Muista myös liukastus

Kondomit on yleensä liukastettu jo valmiiksi, mutta useimmiten valmiiksi lisätyn liukuvoiteen määrä on varsin vähäinen. Seksi on kuitenkin parhaimmillaan silloin, kun liukastusta on riittävästi, ja monilla on mielessä myös huoli siitä, ettei seksi kondomin kanssa tunnu yhtä hyvältä kuin se muutoin tuntuisi. Liukuvoide on erinomainen tapa auttaa asiaa, sillä kun kondomin pinnalle lisää liukkaria, sen materiaali tuntuu paljon eläväisemmältä ihoa vasten. Jos haluat vielä vähän lisätehostetta, voit valita kiihottavan liukuvoiteen, joka herättelee teidän molempien aisteja entistäkin enemmän. Muista kuitenkin tarkistaa ensin, että liukuvoide on yhteensopivaa kondomien kanssa, sillä näin ei ole kaikissa tapauksissa.

Jos kaipaat apua kondomien tai liukuvoiteen valintaan, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä osaavaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme. Löydämme varmasti vastaukset kysymyksiisi. Ja jos valikoimastamme puuttuu juuri se tuote, jota etsit, asiakaspalvelun kautta voit selvittää, josko voisimme ottaa sen myyntiin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful