TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Puuduttavat Kondomit

Paranna seksuaalista kestävyyttäsi ja saa enemmän irti yhteisistä seksikokemuksistanne puuduttavien kondomien avulla. Kondomit puuduttavat kevyesti, mutteivät vähennä seksuaalista halua tai nautintoa.

Myydyimmät tuotteet

Puuduttavat kondomit auttavat sinua kestämään pidempään

Apu puuduttavista kondomeista

Miehenä tiedät varmasti tunteen: Tulet kotiin yömyöhään kaupungilta peitsi tanassa, sinulla on ihana nainen tai mies kainalossa ja illan edetessä väistämättömään päätökseensä tuntuu, että kestät sängyssä ikuisesti. Ehkä se johtuu illan aikana juoduista drinkeistä tai siitä, että kyseessä on yhden illan juttu, josta ei ole sen kummemmin paineita, tai ehkä se johtuu siitä, että käytössä on puuduttava kondomi. Mene ja tiedä. Oli miten oli, faktaa on se, että puuduttavan kondomin avulla kestät pidempään. Ja siksi Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa Sinful.fi myy näitä huippusuosittuja apuvälineitä - ne nimittäin todella toimivat.

Valikoimastamme löydät markkinoiden suosituimmat puuduttavat kondomit, jotka hidastavat orgasmin saamista ja siemensyöksyä. Kannattaa siis tutustua tarkemmin kategorian tuotteisiin ja löytää niistä omat suosikkisi. 

Tuntoherkkyyden alentaminen helpottaa yhteistä orgasmia

Voi olla todella vaikeaa pidätellä orgasmia ja laukeamista kun rakastelee ihanaa kumppaniaan. Juurikin siksi markkinoilta löytyy puuduttavia kondomeja, jotka auttavat nimenomaan siihen ongelmaan. Meillä miehillä ei aina ole ollut kaikista paras maine mitä tulee orgasmin saamiseen samanaikaisesti kumppanin kanssa. Vaan sille tulee nyt loppu, ja siitä pitävät huolen nämä viivästyttävät kumit, joita voi hankkia suoraan verkkokaupastamme. Ja niistä on takuulla iloa kummallekin osapuolelle.

Puuduttavat kondomit toimivat siten, että ne on sivelty ohuella kerroksella liukuvoidetta - ihan niin kuin tavallisetkin kondomit - mutta tässä tapauksessa liukuvoiteella on kevyesti puuduttava vaikutus niin kauan kuin se on kontaktissa ihon kanssa. Niinpä sen imeytyessä ihoon se alentaa tuntoherkkyyttä juuri sopivasti siten, että seksi tuntuu edelleen todella hyvältä, mutta kitka ei vaikuta samalla tavalla kuin normaalisti, jolloin orgasmia pystyy viivästyttämään. Koska naisilla yleensä kestää pidempään saada orgasmi, puuduttavan kondomin avulla ostat teille molemmille lisäaikaa, mikä on varmasti kumppanisi mieleen.

Mistä ostaa puuduttavat kondomit?

No tietenkin täältä Sinfulilta! Mutta toki niitä on saatavilla muualtakin. Netistä ostamisessa vaan on se hyvä puoli, ettei kondomeja tarvitse esitellä kaikelle kansalle kaupan tai apteekin kassalla, vaan ne saa kätevästi kotiin kuljetettuina huomaamattomassa paketissa. Sinful.fi:n asiaskaspalvelusta saa myös neuvoja oikeanlaisten kondomien valintaan, ja kaikki yhteydenotot käsitellään täysin luottamuksellisesti. Etenkin puuduttavista kondomeista on ehkä helpompi kysyä sähköpostitse nimettömänä kuin joltakulta kasvotusten. Tietoa saa toki myös netistä, joten kannattaa ehdottomasti lukea Sinfulin ultimaattinen opas.

Eli jos sinusta tuntuu, että joskus on vaikeaa kestää tarpeeksi pitkään sängyssä tai ehkä kumppanisi on joskus maininnut asiasta, kannattaa hankkia puuduttavia kondomeja yöpöydän laatikkoon, jolloin olet aina valmiina toimintaan. Ennenaikainen laukeaminen tuntuu aina ikävältä, mutta miltei jokainen mies joutuu sen joskus kokemaan. Onneksi siihen on kuitenkin olemassa ratkaisuja. Kokeile mm. huippusuosittuja brändejä kuten Durex ja Pasante, jotka ovat markkinajohtajia syystä. 

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful