TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Vstroker Lisälaite Virtuaaliseksiin var 1

Fleshlight Vstroker Lisälaite Virtuaaliseksiin

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fleshlight Vstroker -lisälaitteen avulla voit luoda oman virtuaalisen seksikokemuksesi tietokoneen ruudulle. Se antaa fantasioillesi aivan uuden ulottuvuuden.

Liitä Vstroker Fleshlightiisi ja sen kautta liikkeesi holkin sisällä siirtyvät näytölle, jossa seksikkäät tytöt kiihottuvat Fleshlightisi rytmissä. Tämän lähemmäksi pornotähtiä on vaikea päästä. Jokaisessa videossa on intro-kohtaus, kahdeksan interaktiivista kohtausta ja kliimaksikohtaus.

Kun ostat Vstrokerin Fleshlightiisi, saat kaksi DVD:tä sekä seitsemän päivän ilmaisen jäsenyyden Vstroker.com-sivustoon, josta voit ladata videoita juuri niistä tytöistä, joiden haluat osallistuvan seksikohtauksiisi. Ilmaisjäsenyyden päätyttyä voit ostaa lisää videoita.

Korvaa Fleshlightisi korkki Vstrokerilla ja liitä mukana tuleva USB-tikku tietokoneeseesi. Tämän jälkeen liikkeesi siirtyvät langattomasti tietokoneellesi. USB-tikun ja Vstroker-laitteen maksimietäisyys on 10 metriä.

Näin käytät Vstrokeria:

- Aseta mukana tulevat paristot Vstrokeriin. - Ruuvaa Fleshlightin pohja auki ja aseta Vstroker sen tilalle. Voit käyttää Vstrokeria myös ilman Fleshlightia, mutta parhaan kokemuksen saat sen kanssa. - Aseta mukana tuleva USB-tikku tietokoneeseesi ja anna tietokoneesi ladata sillä oleva ohjelma. - Käynnistä Vstroker pienestä mustasta napista. Siihen syttyy valo, kun se yhdistyy tietokoneeseesi. - Käytä Fleshlightiasi normaalisti. - Käytä mukana tulevia DVD:itä tai lataa video Vstroker.comista.

Pakkaukseen kuuluu Vstroker (kaksi osaa, jotka kumpikin ruuvataan kiinni Fleshlightiin), kaksi DVD-elokuvaa, joita voit käyttää yhdessä Vstrokerin kanssa, USB-tikku, 2 x AAA-paristoa, seitsemän päivän ilmainen jäsenyys Vstroker.comiin ja mainos-CD. Huomioithan, ettei Fleshlight tule pakkauksen mukana, vaan se on ostettava erikseen.

Käyttöjärjestelmävaatimukset: Windows XP/XP64/Vista/Vista64/7 OS (tai uudempi). Tietokoneesi tehokkuus saattaa vaikuttaa siihen, miten tarkasti video reagoi Vstrokerin välittämiin liikkeisiin.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful