TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Tupladildot

Tupladildot tuottavat nautintoa sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa. Voit käyttää tupladildoa tuhmissa soololeikeissä, joissa pääset nauttimaan vaginaalisesta ja anaalipenetraatiosta samanaikaisesti, tai voit hankkia kaksipäisen dildon, jota käyttämällä sekä sinä että kumppanisi saatte stimulaatiota. Valikoimastamme löytyy monenlaisia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja malleja.

Myydyimmät tuotteet

Tupladildo vie kiihottavat leikit askeleen pitemmälle

Miksi valita tupladildo?

Tupladildo tai kaksipäinen dildo on käsite, joka kattaa muutamankin erityyppisen seksilelun, joilla on myös vähän toisistaan poikkeavia käyttötapoja. Ensimmäisenä sanasta tulee mieleen pitkä, kahdella terskalla varustettu dildo, jonka voi jakaa kumppanin kanssa tai taivuttaa siten, että sitä voi käyttää yksin tuplapenetraatioon. Toisaalta tupladildo voi myös olla kaksi päällekkäistä dildoa yhdessä lelussa, ja silloin sen käyttötarkoitus on pelkästään tuplapenetraatio. Kolmas tyyppi on nk. valjaaton strap-on, jonka lyhyemmän pään nainen asettaa emättimeensä ja pitää sen paikoillaan lantionpohjan lihasten avulla. Pitemmällä päällä hän penetroituu kumppaniinsa joko vaginaalisesti tai anaalisesti.

Kaksipäinen dildo tuntuu jo heti ensinäkemältä astetta tuhmemmalta seksilelulta. Tuplapenetraatio on monille tuttua lähinnä aikuisviihteen puolelta, sillä aika harvalla loppujen lopuksi on halua tai mahdollisuutta harrastaa seksiä useamman ihmisen kanssa kerrallaan. Moni kuitenkin fantasioi siitä, ja tupladildon avulla nuo fantasiat voi toteuttaa joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Miten sitä oikein käytetään?

Tuplapenetraatiossa on aivan erityisen tärkeää huolehtia runsaasta liukastuksesta. Tupladildot ja suuret XXL-dildot on yleensä valmistettu pehmeistä materiaaleista, mikä tarkoittaa sitä, että niiden kanssa kannattaa käyttää vesipohjaista liukkaria. Kapeampaan anaaliosaan kannattaa sivellä runsaasti paksua anaaliliukuvoidetta, kun taas emättimeen menevään päähän riittää ihan tavallinen vesipohjainen liukuvoide.

Liukastuksen jälkeen voi asettua esim. sängylle selinmakuulle siten, että lantiota tukee tyynyllä tai parilla, jotta se kohoaa kunnolla patjasta ylös. Sen jälkeen dildoa voi alkaa viedä varovasti sisään. Anuksen on hyvä olla tässä vaiheessa hyvin lämmitelty esim. anustapin avulla, jolloin dildo on helpompi saada paikoilleen.

Tupladildoa voi käyttää myös istuvassa asennossa, jolloin sen päälle voi laskeutua varovasti. Silloin sen päällä voi ikään kuin keinua, mikä tuntuu monista todella nautinnolliselta. Jos pelkkä penetroiva stimulaatio ei ole riittävää orgasmin saamiseksi, leikkiin voi ottaa lisäksi klitorisvibraattorin. Sitä voi olla helpointa käyttää istuvassa asennossa, jolloin kädet jäävät dildon liikuttamisen osalta vapaiksi.

Entä jos haluan leikkiä sillä kumppanin kanssa?

Kumppanin mukaan ottaminen helpottaa dildon käyttöä huomattavasti, sillä silloin sen liikuttelun voi jättää hänen vastuulleen ja sinä voit keskittyä silkkaan nautintoon. Jos kyseessä on sellainen kaksipäinen dildo, joka kiinnitetään valjaisiin, voi kumppani hoitaa harness-dildon liikuttelemisen lantionsa avulla, jolloin kokemus on mahdollisimman luonnollinen. Silloin pitää vain olla varovainen voimankäytön suhteen, sillä lantiolla aikaansaadut työnnöt ovat huomattavasti käsityöntöjä voimakkaampia ja vaikeampia hallita.

Jos taas kyseessä on pitkänomainen kaksipäinen dildo, sauvan voi jakaa, jolloin voitte olla esim. nelinkontin intiimialueet vastakkain ja liikkua toisianne vasten sauvan ollessa välissänne. Valjaaton strap-on puolestaan mahdollistaa kaikki seksiasennot, jotka onnistuisivat myös tavallisessa yhdynnässä, mutta sen käyttö vaatii kantajalta vahvaa lantionpohjan lihaksistoa. Ylipäänsä tämän tyyppiset seksilelut vaativat harjoittelua, joten ne ovat parhaimmillaan silloin, kun käyttäjillä on jo aiempaa kokemusta erilaisten seksilelujen käytöstä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful