Pjur Back Door Silikonipohjainen Anaaliliukuvoide 100 ml -PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Pjur Back Door Silikonipohjainen Anaaliliukuvoide 100 ml -PALKITTU  1

Pjur Back Door Silikonipohjainen Anaaliliukuvoide 100 ml -PALKITTU

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

16,90 €

Kuvaus

Pjur Back Door on laadukas silikonipohjainen anaaliliukuvoide, joka soveltuu erinomaisesti anaalileikkeihin. Sen koostumus on erityisen paksu ja pehmeä, ja se sisältää rentouttavaa jojobauutetta.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet sopivat parhaiten käytettäväksi lasista, teräksestä tai lääketieteellisestä muovista valmistettujen seksilelujen kanssa. Jos haluat parhaan mahdollisen kokemuksen, suosittelemme käyttämään sen kanssa myös Pjur Analyse Me Rentouttavaa Anaalisuihketta.

Saksalaisvalmisteinen Pjur Back Door on dermatologisesti testattu ja sisältää vain parhaita ainesosia. Huomioithan, ettei sitä saa käyttää yhdessä silikonisten seksilelujen kanssa, sillä ne voivat reagoida keskenään, jolloin lelun pinta menee pilalle.

Vuonna 2013 Pjurin "Sexy Six" ‑sarja (johon Back Door -liukuvoide kuuluu) voitti Erotixxx Award ‑palkinnon kategoriassa "vuoden paras uusi tuotesarja".

Tiedot

MATERIAALI: Silikonipohjainen liukuvoide, jossa jojobaa.
KOKO: 100 ml.
DERMATOLOGISESTI TESTATTU: Kyllä.
TUOKSU/MAKU: Neutraali.
KONDOMITURVALLINEN: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Stimulaatio
Käytettävyys
Erittäin hyvin toimiva peppuliukkari Tämän kanssa on helppo antautua nautinnoille ja voi herkutella nopea tempoisemmastakin anaalipanosta. Mukavan tuntuista, ei kuivu ollenkaan. Tällä pylly pysyy kosteanliukkaana todella pitkään. Tätä kun hieroo peppureiälle muutaman minuutin päästä tulee hyvä tunne ja se todellakin jatkuu ja kun saanut pyllyyn oikeen kunnolla on senkin jälkeen hyvä tunne ja jättää peräaukon kiimaisen tuntuiseksi. Toki dildojen kanssa käytettävä kondomia kun silikonipohjainen liukkari kyseeessä, mutta on todellakin sen arvoista, tätä kun kerran kokeilee niin varmasti ihastuu.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Pjur Back Door Silikonipohjainen Anaaliliukuvoide 100 ml -PALKITTU

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *