Pjur

Pjur-liukuvoiteet sisältävät vain korkealaatuisia ainesosia. Pjur-tuotteiden valikoimaan kuuluu liukuvoiteiden lisäksi viivästyssuihkeita ja antibakteerisia seksilelujen puhdistussuihkeita. Pjur tarjoaa parasta nautintoa sekä soololeikkeihin että yhteisiin hetkiin kumppanisi kanssa.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Pjur (42)
Näytä kaikki 42 tuotetta
Olet nähnyt 42 yhteensä 42 tuotteesta

Pjur - laadukkaat tuotteet parantavat seksielämääsi

Pjur käyttää vain parhaita ainesosia

Kuulemme ja luemme päivittäin uusista aineista, ainesosista tai materiaaleista, jotka ovat meille vahingollisia, ja nykyisin useimmat ihmiset ovat varsin tarkkoja siitä mitä he laittavat suuhunsta tai levittävät ihollensa. Viime vuosien aikana myös seksi- ja intiimikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden suhteen on alettu kiinnittää huomiota ympäristö- ja vartaloystävällisyyteen, ja onneksi niin! Yksi edelläkävijä tällaisten tuotteiden kehittämisessä on saksalainen Pjur. Pjur valmistaa monia erilaisia miehille ja naisille suunnattuja tuotteita, joiden avulla voi parantaa omaa seksielämäänsä. Yhteistä näille kaikille on se, että ne on valmistettu parhaista mahdollisista ainesosista.

Pjur perustettiin Saksassa vuonna 1995. Perustaja Alexander Giebel halusi parantaa ihmisten seksielämää tarjoamalla laatutuotteita, jotka on valmistettu puhtaimmista ja parhaimmista raaka-aineista. Alexander matkusti laajasti löytääkseen luonnollisia ainesosia, joita hän testasi laajasti kotimaassaan Saksassa varmistaakseen, että ne olivat tarpeeksi hyviä Pjurille. Pjurin laboratoriossa näitä uusia ainesosia käytettiin monenlaisten tuotteiden valmistukseen, ja se kannatti. Pjur oli maailman ensimmäinen yritys, joka kehitti ja lanseerasi silikonipohjaisen liukuvoiteen. Yhä edelleen tämä samainen tuote, Pjur Woman, on valtavan suosittu ja se on voittanut useita testejä ja palkintoja.

Pjur - saksalaista laatua parhaimmillaan

Kaikissa Pjurin tuotteissa on merkintä "Made in Germany". Kaikki tuotemerkin erilaiset voiteet ja suihkeet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Saksan maaperällä. Näin Pjur voi varmistaa tuotteidensa korkean laadun. Kaikki Pjurin tuotteet on CE-, FDA- ja TGA-sertifioitu, ja Saksan tehtaalla työskentelevät laborantit ja kemistit kehittävät tuotteita jatkuvasti paremmiksi. Tämän jatkuvan kehityksen ja korkean kontrollin vuoksi Pjur oli ensimmäisten joukossa lanseeraamassa viivästyssuihkeita, jotka eivät sisältäneet lidokaiinia tai bentsokaiinia. Nämä vahingolliset ainesosat on korvattu luonnollisilla ainesosilla kuten neidonhiuspuulla (ginkgo), ginsengillä ja vuohenpuksiolla (jojoba).

Mikä alkoi yhden miehen missiona vuonna 1995 on yli 20 vuoden aikana muuttunut koko yrityksen visioksi. Pjur on yksi maailman suurimmista laadukkaiden intiimituotteiden valmistajista. Pjurin tuotteiden avulla saa nostettua seksikokemusten laatua astetta korkeammalle, ja ne sopivat kaikille sukupuoleen tai parisuhdetilanteeseen katsomatta. Jos haluat parantaa seksilelusi antamaa nautintoa tai saada vielä vähän lisää irti itsetyydytyksestä tai seksistä, Pjurin tuotteista löydät sopivat vaihtoehdot.

Pjur on enemmän kuin "pelkkä" liukuvoide

Vaikka Pjur on useimmille tuttu nimenomaan liukuvoiteidensa vuoksi, on Pjurilla tarjottavana muutakin kuin "vain" liukuvoiteita. Pjur valmistaa monenlaisia seksielämää tavalla tai toisella parantavia tuotteita. Jos haluat kokeilla anaalistimulaatiota yksin tai kumppanisi kanssa, voit käyttää rentouttavaa Pjur Analyse Me -anaalisuihketta, jolla on aavistuksen turruttava vaikutus. Mitä rentoutuneempi olet anaaliseksin aikana, sitä paremman kokemuksen saat, ja tähän tarkoitukseen Pjur on täydellinen.

Pjur valmistaa myös monenlaisia tuotteita, jotka on suunnattu nimenomaan miehille tai naisille. Naisia varten on kehitetty mm. Pjurin stimuloiva suihke, jonka avulla voi parantaa intiimialueiden tuntoherkkyyttä ja nauttia seksistä enemmän. Suihke lisää klitoriksen alueen verenkiertoa, jolloin pieninkin kosketus tuntuu uskomattoman kiihottavalta. Pjurilta löytyy myös tuotteita lisäämään miesten seksuaalista nautintoa. Voit hankkia esim. voiteita ja suihkeita, jotka parantavat kestävyyttäsi makuuhuoneessa ilahduttaen sekä sinua että kumppaniasi. Olipa tarpeesi mikä tahansa, Pjurilta löytyy siihen sopiva tuote.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi