Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Pjur

Pjur-tuotteiden valikoimaan kuuluu monenlaisten liukuvoiteiden lisäksi viivästyssuihkeita ja seksilelujen puhdistussuihkeita. Pjur-tuotteet on valmistettu Saksassa ja ne tarjoavat ihanaa nautintoa sekä soololeikkeihin että yhteisiin hetkiin kumppanisi kanssa.

Pjur - monenlaiset intiimituotteet hyvään seksielämään

Upeat intiimituotteet

Kuulemme ja luemme päivittäin uusista aineista, ainesosista tai materiaaleista, jotka ovat meille vahingollisia, ja nykyisin useimmat ihmiset ovat varsin tarkkoja siitä mitä he laittavat suuhunsta tai levittävät ihollensa. Viime vuosien aikana myös seksi- ja intiimikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden suhteen on alettu kiinnittää huomiota ympäristö- ja vartaloystävällisyyteen, ja onneksi niin! Yksi edelläkävijä tällaisten tuotteiden kehittämisessä on saksalainen Pjur. Brändi valmistaa monia erilaisia miehille ja naisille suunnattuja tuotteita, joiden avulla voi parantaa omaa seksielämäänsä.

Brändi perustettiin Saksassa vuonna 1995. Perustaja Alexander Giebel halusi parantaa ihmisten seksielämää tarjoamalla tuotteita, jotka on valmistettu puhtaimmista ja parhaimmista raaka-aineista. Alexander matkusti laajasti löytääkseen ainesosia, joita hän testasi laajasti kotimaassaan Saksassa varmistaakseen, että ne olivat tarpeeksi hyviä hänen tarkoituksiinsa. Pjurin laboratoriossa näitä uusia ainesosia käytettiin monenlaisten tuotteiden valmistukseen, ja se kannatti. Pjur oli maailman ensimmäinen yritys, joka kehitti ja lanseerasi silikonipohjaisen liukuvoiteen. Yhä edelleen tämä samainen tuote, Pjur Woman, on valtavan suosittu ja se on voittanut useita testejä ja palkintoja.

Pjur - saksalaista laatua parhaimmillaan

Kaikissa Pjurin tuotteissa on merkintä "Made in Germany", sillä kaikki tuotemerkin erilaiset voiteet ja suihkeet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Saksan maaperällä. Kaikki tuotemerkin tuotteet on CE-, FDA- ja TGA-sertifioitu, ja Saksan tehtaalla työskentelevät laborantit ja kemistit kehittävät tuotteita jatkuvasti paremmiksi. Tämän jatkuvan kehityksen ja korkean kontrollin vuoksi Pjur oli ensimmäisten joukossa lanseeraamassa viivästyssuihkeita, jotka eivät sisältäneet lidokaiinia tai bentsokaiinia. Nämä ainesosat on korvattu mm. neidonhiuspuulla (ginkgo), ginsengillä ja vuohenpuksiolla (jojoba).

Mikä alkoi yhden miehen missiona vuonna 1995 on yli 20 vuoden aikana muuttunut koko yrityksen visioksi. Pjur on yksi maailman suurimmista intiimituotteiden valmistajista. Tuotemerkin tuotteiden avulla saa nostettua seksikokemusten laatua astetta korkeammalle, ja ne sopivat kaikille sukupuoleen tai parisuhdetilanteeseen katsomatta. Jos haluat parantaa seksilelusi antamaa nautintoa tai saada vielä vähän lisää irti itsetyydytyksestä tai seksistä, Pjurin tuotteista löydät sopivat vaihtoehdot.

Pjur on enemmän kuin "pelkkä" liukuvoide

Vaikka Pjur on useimmille tuttu nimenomaan liukuvoiteidensa vuoksi, on brändillä tarjottavana muutakin kuin "vain" liukuvoiteita. Pjur valmistaa monenlaisia seksielämää tavalla tai toisella parantavia tuotteita. Jos haluat kokeilla anaalistimulaatiota yksin tai kumppanisi kanssa, voit käyttää rentouttavaa Analyse Me -anaalisuihketta, jolla on aavistuksen turruttava vaikutus. Mitä rentoutuneempi olet anaaliseksin aikana, sitä paremman kokemuksen saat, ja tähän tarkoitukseen Pjur on täydellinen.

Brändi valmistaa myös monenlaisia tuotteita, jotka on suunnattu nimenomaan miehille tai naisille. Naisia varten on kehitetty mm. stimuloiva suihke, jonka avulla voi parantaa intiimialueiden tuntoherkkyyttä ja nauttia seksistä enemmän. Suihke lisää klitoriksen alueen verenkiertoa, jolloin pieninkin kosketus tuntuu uskomattoman kiihottavalta. Tuotesarjasta löytyy myös tuotteita lisäämään miesten seksuaalista nautintoa. Voit hankkia esim. voiteita ja suihkeita, jotka parantavat kestävyyttäsi makuuhuoneessa ilahduttaen sekä sinua että kumppaniasi. Olipa tarpeesi mikä tahansa, Pjurilta löytyy siihen sopiva tuote.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful