TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seksivälineitä ja erilaisia työkalujaSeksivälineitä ja erilaisia työkaluja
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:26/04/2022

Seksuaaliset apuvälineet miehille

Me kaikki haluamme toimivan seksielämän.

Haluamme seksin olevan vaivaton suoritus parhaaseen Hollywood-tyyliin, jossa nainen on aina halukas, mies on aina kova ja orgasmi on aina taattu.

Mutta totta puhuen – todellisuudessa näin on harvemmin.

Jos seksielämä ei toimi haluamallasi tavalla, syitä voi olla monia. Tällä voidaan tarkoittaa niin seksiä, jota harrastat itsesi kanssa kuin seksiä kumppanisi kanssa.

Etkä ole yksin. Monet miehet kohtaavat joskus elämässään samoja haasteita kuin sinä. Ainoa kysymys onkin, mitä haluat asialle tehdä.

Voit esimerkiksi lukea tämän blogikirjoituksen.

Esittelen sinulle seuraavaksi työkalupakin erilaisia seksileluja ja apuvälineitä, jotka auttavat sinua matkalla kohti parempaa seksiä ja monia muita nautinnollisia kokemuksia.

Seksileluja ja työkaluja

Ensimmäinen pysäkki

Vaikka et luultavasti malttaisi odottaa, että pääset jatkamaan lukemista, käymme ensin lääkärin vastaanotolla.

Ja nyt varmaan ajattelet, että ei hitto vie, ei varmasti!

Mutta olen pahoillani, kaveri – et pääse pakoon.

Siinä oli huonot uutiset. Hyvä asia on, että lääkärisi on varmasti kuullut tai nähnyt jotain samankaltaista aiemminkin.

Luota lääkärisi osaamiseen, olipa sinulla sitten erektio-ongelma tai vaikeuksia tulla, liian aikainen siemensyöksy tai et ole tyytyväinen peniksesi kokoon.

Juuri sinun ongelmaasi voi olla monia eri syitä. Toiset fyysisiä, toiset henkisiä. Mikään seksilelu tai laite ei korvaa lääkärisi ammattimaista arviointia.

Joten hoidapa asia alta pois ja varaa aika nyt.

ED – lyhenne, jota kukaan ei halua tietää

ED eli erectile dysfunction tarkoittaa erektiohäiriötä, mutta kenties termi impotenssi on sinulle tutumpi. Tämä tarkoittaa – lyhyesti sanottuna – että sinulla on vaikeuksia saavuttaa ja ylläpitää erektiota.

Suurin osa miehistä on kokenut tai tulee kokemaan erektio-ongelmia elämänsä aikana. Ongelmat voivat olla lyhytaikaisia ja ohimeneviä tai pitkäkestoisia siinä määrin, että seksielämäsi ja elämänlaatusi heikkenevät.

Erektiovaikeuksiin voi olla fyysisiä syitä, kuten ikä, selkäytimen hermovaurio, diabetes tai korkea verenpaine. Se voi liittyä elämäntapoihin, jos ruokavaliosi koostuu pihveistä ja Barolosta ja liikunnan harrastaminen rajoittuu savukkeiden ostoreissuihin. Myös psyykkinen tilasi voi estää erektion.

Kuten aiemmin mainittiin, lääkärisi voi auttaa sinua ymmärtämään syyn.

Ja kun tiedät syyn, on olemassa seksileluja, jotka voivat auttaa sinua löytämään ratkaisun ongelmaasi.

Työkalut ja penispumppu

Kokeile penispumppua

Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä, on kokeilla penispumppua.

Monet käyttävät penispumppuja saadakseen tilapäisesti suuremman peniksen itsetyydytyksen ja seksin aikana. Palaamme tähän ominaisuuteen hieman myöhemmin.

Voit myös käyttää penispumppua tukemaan erektiota leikkien aikana. Pumppu luo tyhjiön sylinterinsä sisälle pakottaen veren penikseen ja tehden siitä kovemman.

Penispumppuja on monta erilaista mallia. On manuaalisia pumppuja, joissa sinun on käytettävä käsivoimaa. On automaattisia pumppuja, joissa sinun tarvitsee vain painaa nappia. Osassa pumppuja on painemittari, ja osaa pumpuista voit käyttää kylvyssä.

Toiminta ja tekniikka ovat aika lailla samat, joten se, mistä pidät, on makuasia. Mikä tärkeintä, älä pumppaa liian kovaa alussa ja kuuntele kehoasi.

Löydät runsaasti lisätietoja oppaastamme: ultimaattinen opas penispumppuihin.

Tyäkaluja ja penispumppuja

Korvaamaton penisrengas

Jos haluat varmistua optimaalisesta tehosta, ota oppia Beyoncélta ja "put a ring on it". Vaikka penisrengas ei näytä ihmeelliseltä, se voi olla kullanarvoinen apu erektiovaikeuksien aikana.

Jos kokeilet penispumppua, laita penisrengas pumpun ympärille ennen aloittamista. Sitten se on helppo rullata alas peniksen yli, kun sinulla on erektio.

Näin varmistat, että kaikki penikseen pakkautunut veri ei palaa välittömästi kehoon.

Penispumppu ja penisrengas

Voit myös käyttää penisrengasta ilman pumppua, jos saat erektion ilman apua ja tarvitset "vain" vähän apua sen ylläpitämiseen.

Renkaan tulee puristaa penistä tyvestä, mutta se ei saa sattua eikä penikseen saa tulla värimuutoksia. Sitä voi käyttää enintään 30 minuuttia kerrallaan.

Erilaiset penisrenkaat

Se ei vain seiso

On tilanteita ja tapauksia, joissa ei voida tehdä mitään – ainakaan aputekniikan rintamalla. Muista ottaa yhteyttä lääkäriisi, jos olet kiinnostunut lääketieteellisestä tai kirurgisesta hoidosta.

Voit myös tutustua tuotteisiin tai apuvälineisiin, jotka eivät varsinaisesti vaadi sinulta erektion saavuttamista.

On olemassa penisvibraattoreita, jotka voivat stimuloida ja saada sinut tulemaan, vaikka penis ei olisikaan kova. Etsi malleja, jotka keskittyvät peniksen ulko-osan stimulaatioon ja erityisesti terskan alla olevaan tuntoherkkään penisjänteeseen.

Penisvibraattorit puupalojen päällä

Mallit, kuten Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibraattori, on suunniteltu juuri tätä tarkoitusta varten, joten nautintoa voi olla runsain mitoin, vaikka et saisi erektiota.

The Onanist, 5. joulukuuta 2021”Jos sinulla on ongelmia erektion kanssa, tämä laite on korvaamaton. Se auttaa minua laukeamaan joka kerta, enkä pärjää ilman tätä laitetta enää ollenkaan. Sillä on niin uskomaton vaikutus, että siitä puhumisen ei pitäisi olla tabu. Tuote todella ylittää odotukseni."

Voit myös käyttää onttoa strap-onia, jos haluat harrastaa penetroivaa seksiä kumppanisi kanssa.

Penisvibraattori ja puupalaset

Ei se koko – vaan kuinka sitä käytät

Ennen kuin aloitan, haluan tehdä yhden asian selväksi - peniksesi koko merkitsee kumppanillesi paljon vähemmän kuin luulet.

Ja jos vertaat itseäsi kookkaisiin pornotähtiin, voin ilokseni kertoa sinulle, että keskimääräinen erektiossa oleva penis ei ole niin suuri kuin ehkä luulet.

Eräs peniksen kokoa koskeva tutkimus vuodelta 2020 osoitti, että erektiossa olevan peniksen keskipituus on jossain 12,95 ja 13,97 cm:n välillä.

Mutta jos olet edelleen tyytymätön peniksesi kokoon, seuraavana saat muutamia vinkkejä.

Mutta ensin haluan rohkaista sinua muuttamaan ajattelutapaasi! Puhu kauniisti peniksestäsi – se ansaitsee sen.

Ja sitten sinulla on tietenkin erinomainen mahdollisuus tulla asiantuntijaksi monella muulla alalla. Esimerkiksi nautinnon tuottamisessa kumppanillesi käsin, ehkä kielesi on varsinainen voimistelija, tai osaat hyödyntää vibraattoria uskomattomilla tavoilla.

Mutta voit myös kokeilla joitain seuraavista.

Työkaluja ja kaksi penisholkkia

Otapa pumppu taas esille

Kuten aiemmin mainittiin, voit käyttää penispumppua peniksesi tilapäiseen suurentamiseen.

Sylinteri luo alipaineen tunkkisi ympärille pumpun pumpatessa verta penikseesi. Se tekee teistä molemmista kovempia, isompia ja erityisen tuntoherkkiä #winwinwin.

Laita penisrengas varren tyveen nauttiaksesi tuloksesta mahdollisimman pitkään, mutta muista, että rengas saa olla paikallaan enintään 30 minuuttia kerrallaan.

Erilaisia penispumppuja

Naamiosankari

Jos haluat tehdä siitä erittäin helppoa, penisholkki saattaa olla sinulle oikea ratkaisu.

Valikoimasta löytyy mustia holkkeja, läpinäkyviä holkkeja, paksuja holkkeja, holkkeja, joissa on remmit ja holkkeja, joissa on nystyröitä. Halutessasi voit valita holkin, joka antaa sinulle muutaman sentin lisää mittaa tai holkin, joka tekee sinusta kaksipäisen anakondan.

Aseta holkki peniksen päälle ennen yhdyntää, jotta voit tyydyttää kumppanisi täyteläisemmin, pitemmällä varrella tai jopa molemmilla.

On olemassa myös holkkeja, joissa on stimuloiva sisärakenne, joka antaa pientä lisänautiota on myös sinulle.

Penisholkit puulaatikossa ja ruuveja

Pysyvä ratkaisu (?)

Tähän asti olet kuullut vain tilapäisistä ratkaisuista, mutta on myös olemassa menetelmä, joka (pitkällä kärsivällisyydellä) voi antaa sinulle pysyvästi suuremman peniksen.

Oletko koskaan kuullut peniksen pidentimestä?

Lyhyesti sanottuna peniksen pidennin on apuväline, jonka laitat penikseen ja annat olla paikallaan useita tunteja päivässä – tai yössä – useiden kuukausien ajan.

Se pidentää penistä pakottamalla kudoksen tuottamaan uusia soluja, ja vaikka se saattaa kuulostaa rajulta, se on melko turvallista, kunhan noudatat aina valmistajan ohjeita.

Peniksen pidennin ja mitta

PE – toinen tympäisevä lyhenne

Monet ihmiset uskovat virheellisesti, että penetroivan seksin pitäisi kestää pitkään, mutta keskimääräinen yhdyntä kestää 8 minuuttia.

Spektri on itse asiassa 1–15 minuuttia.

PE on lyhenne sanoista premature ejaculation eli ennenaikainen siemensyöksy.

Ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsiminen tarkoittaa, että saat penetroivan seksin aikana siemensyöksyn aina, ennen kuin seksuaalisen stimulaation alkamisesta on kulunut 3 minuuttia.

Jos syynä on kohonnut tuntoherkkyys, voit kokeilla niin kutsuttua viivästysvoidetta nähdäksesi, toimiiko se sinulla. Löydät sen myös nimellä viivästyssuihke, ja se on pieni suihke, geeli tai voide, jota sivelet terskaan ennen seksin harrastamista.

Viivästysvoide, työkaluja ja betonitiiliä

Sillä on lievä turruttava vaikutus, joten tunnet hieman vähemmän ja näin ollen kestät hieman pidempään. Voit itse päättää ostatko sen meiltä täältä kaupasta vai pyydätkö lääkäriäsi määräämään paikallispuudutusvoidetta. Voit myös kokeilla kondomia vähentääksesi herkkyyttä.

Kondomeja ilmastointiteipin päällä

Kun orgasmi ei tule

Aivan kuten ongelmana voi olla liian nopea tuleminen, voi ongelmana myös olla, ettet tule ollenkaan.

Tässäkin tilanteessa syyt voivat olla fyysisiä tai henkisiä. Lääkärisi voi kuitenkin auttaa sinua selvittämään syyn.

Kun syy on tiedossa, voit kokeilla erilaisia asioita.

Lisää stimulaatiota

Voit kokeilla lisästimulaatiota nähdäksesi, saako se orgasmin vyörymään ylitsesi. Mitä jos käyttäisit stimuloivaa geeliä, joka lisää verenkiertoa, tai ehkä viilentävää tai lämmittävää liukuvoidetta.

Voit myös kokeilla värinöitä nähdäksesi, ovatko ne sinua varten. Tutustu penisvibraattorivalikoimaamme ja katso, löydätkö jotain itsellesi ja makuusi sopivaa.

Penisvibraattori, rautalankaa ja työkaluja

Siirrä huomio muihin asioihin

Se kuulostaa tylsältä, tiedän – mutta kokeile, voitko siirtää huomiosi pois ongelmasta joksikin aikaa.

Tee paljon asioita, jotka tuntuvat hyviltä. Sekä yksin että yhdessä kumppanisi kanssa. Yritä päästää irti ajatuksesta, että sinun on ehdottomasti saavutettava huipentuma. Sen ei tarvitse olla seksin tarkoitus. Kyse on hauskanpidosta ja nautinnosta – jolla on monia eri muotoja.

Käyrä penis

Todella käyrä penis voi olla sekä ärsyttävä että tuskallinen seksin aikana. Ehkä peniksesi on käyrä luonnostaan tai sinulla on niin kutsuttu Peyronien tauti.

Peyronien tauti on tulehduksen kaltainen tila peniksen sienimäisessä kudoksessa (corpus cavernosum). Tällöin paranemisen aikana voi muodostua arpikudosta ja kudoksestasi voi tulla vähemmän joustavaa, jolloin penis taipuu erektiossa.

Pieni käyryys ei ole suinkaan ongelma, mutta jos mutka on merkittävä, yhdyntä voi olla vaikeaa ja tuskallista.

Eikä näin tietenkään pitäisi olla.

Lääkärisi voi auttaa sinua tutkimaan erilaisia lääketieteellisiä ja kirurgisia hoitoja, joten suosittelen aloittamaan lääkärikäynnillä.

Ruuveja, vatupassi ja peniksen pidennin puulaudan päällä

Mutta on myös miehiä, jotka ovat saaneet hyviä tuloksia hyödyntämällä peniksen pidennintä. Vaikka tavoitteenasi ei olisikaan kasvattaa peniksen kokoa, pidennin voi auttaa suoristamaan penistä.

Bjørn, 2. lokakuuta 2016, "Olen nyt käyttänyt male edge -pidennintä noin 8 kuukauden ajan, en kasvattaakseni penistä, vaan suoristaakseni käyryyttä. Peniksessäni oli 70 asteen käyryys, joka on nyt laskenut 25 asteeseen noin 750 tunnin jälkeen...”

Lainaus on Male Edge Pro -peniksen pidentimen arvostelusta.

Legendaarinen eturauhanen

Kun kerron, että eturauhanen on miehen G-piste ja että sen stimulaatio voi antaa huimaavia orgasmeja, niin useimpien miesten kiinnostus herää.

Kun mainitsen, että eturauhanen sijaitsee peräaukossa, useat miehet menettävät kiinnostuksensa melko nopeasti.

Valitettavasti!

On nimittäin monia hyviä syitä tutkia erogeenisia alueita. Tässä niistä muutamia:

 1. Voit saada erityisen intensiivisiä orgasmeja
 2. Voit saada orgasmin koskematta penikseen
 3. Se vähentää riskiä sairastua eturauhassyöpään

Keskitymme kohtaan kolme alla olevassa osiossa.

Kolme eturauhasvibraattoria puulaudan päällä

Masturboi itsellesi paremmat tulevaisuudennäkymät

Vuonna 2003 tehdyssä australialaistutkimuksessa, joka perustui 2338 eri-ikäisen miehen vastauksiin, havaittiin, että keskimäärin vähintään viisi siemensyöksyä viikossa voi vähentää syövän mahdollisuutta ennen 70 ikävuotta jopa 36 prosentilla.

Verrattuna siihen, jos saat keskimäärin kaksi siemensyöksyä viikossa.

Professori Graham Gilesin mukaan säännölliset siemensyöksyt vähentävät eturauhassyövän riskiä, koska siemensyöksy yksinkertaisesti tyhjentää eturauhasesta nesteen, joka auttaa kuljettamaan siemennestettä ulos kehosta.

Tämä estää nesteessä mahdollisesti olevien syöpää aiheuttavien aineiden kertymisen.

Se on toki täysin ok, jos haluat mieluummin masturboida tai harrastaa seksiä ilman eturauhasen stimulaatiota. Siemensyöksy on siemensyöksy.

Mutta sen sanotaan olevan erityisen tehokasta, jos myös eturauhasta hierotaan. Hieronta auttaa lisäämään verenkiertoa eturauhasessa ja rauhanen tyhjenee entistä tehokkaammin. Voit käyttää joko sormiasi tai eturauhasvibraattoria.

Ja huomaa – et ehkä aina syö tarpeeksi kasviksia ja kuntosalikorttisikin lojuu käyttämättömänä, mutta jos saat siemensyöksyn viisi kertaa viikossa, pysyt ainakin jollain tavalla terveenä.

Eturauhasvibraattori puupalikan päällä

Onnea matkaan

Riippumatta siitä, miten peniksesi käyttäytyy, olet jumissa sen kanssa lopun elämääsi – tai se on pikemminkin jumissa sinun kanssasi.

Siksi on todella tärkeää, että otat asian vakavasti, jos huomaat tunnistavasi yhden tai useamman oireen yllä mainituista.

Ymmärrän, että se voi olla mukavuusalueesi ulkopuolella, mutta hei – avun hakeminen ei ole merkki heikkoudesta. Se vaatii voimaa!

Joten tässä valtavat yläviitoset sinulle.

Ehkä apua löytyy osittain myös miesten seksileluvalikoimastamme. Jos tarvitset apua oikean nautintoa tuottavan lelun löytämisessä, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.

Toivon, että otat ilon irti makuuhuoneessa yhä useammin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful