Erikoiskondomit

Erikoiskondomeja löytyy hyvin monenlaisia. Käytämme termiä "erikoiskondomit" kondomeista, joissa on esimerkiksi juomuja, makuja, nystyröitä tai erikoisliukuvoidetta. Piristä niillä seksielämääsi ja löydä uusia tapoja nauttia. Kokeile viilentäviä, lämmittäviä, kiihottavia tai puuduttavia kondomeja, valitse lateksiton tai vegaaninen vaihtoehto, nauti uudenlaisista makuelämyksistä tai saa kumppanisi nauramaan värikkäällä valinnalla.  

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Lateksi (29)
Luonnonkumi (4)
Polyisopreeni (3)
TPR (1)
Tuotemerkki
Billy Boy (1)
Durex (5)
EXS (3)
Fair Squared (3)
Glyde (2)
MY.SIZE (2)
Pasante (9)
RFSU (1)
Skins (9)
SKYN (2)
Näytä kaikki 56 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 56 tuotteesta
Näytä lisää

Erikoiskondomit tarjoavat uudenlaisia kokemuksia

Mitä erikoiskondomit oikein ovat?

Me täällä Sinfulilla käytämme termiä “erikoiskondomit” kaikista sellaisista kumeista, joilla on erityisiä ominaisuuksia, eli ne tekevät jotain muutakin kuin peruskondomit. Esimerkkinä mainittakoon vaikkapa erikoisliukuvoiteella liukastetut kondomit, joilla on esim. lämmittävä, tai viilentävä vaikutus (ja löytyypä sellaisiakin, jotka on voideltu kiihottavalla liukuvoiteella), tai erilaisella pintarakenteella varustetut kondomit, joissa on nystyröitä tai juomuja.

Tältä sivulta löydät mm. erikoiskondomeja, joilla on puuduttava vaikutus, mikä auttaa ylläpitämään erektiota ja helpottaa siemensyöksyn pidättelyä. Puuduttava vaikutus tulee kondomin sisäpuolella olevasta liukuvoiteesta, joka alentaa peniksen tuntoherkkyyttä hitusen, mistä on apua mm. miehille, joilla on taipumusta laueta turhan nopeasti. Lisäksi sivulta löytyy monenlaisilla tekstuureilla varustettuja kondomeja, joiden nystyrät ja juomut tekevät penetraatiosta entistäkin nautinnollisempaa vastaanottavalle osapuolelle.

Toisin sanoen erikoiskondomien avulla voi tuoda vaihtelua omaan seksielämään, ja toisaalta niillä voi tuoda yhdyntään jotain sellaista, joka ei onnistuisi ilman kondomia. Niistä voi myös löytyä apu silloin, kun tavalliset kondomit eivät jostain syystä käy sinulle tai kumppanillesi, sillä erikoiskondomeissa on myös esim. vegaanisia tai lateksittomia vaihtoehtoja.

Miksi valita ehkäisyvälineeksi kondomi?

Kondomi on tarjolla olevista ehkäisymuodoista ainoa, joka suojaa sekä ei-toivotulta raskaudelta että seksin välityksellä tarttuvilta taudeilta. Siksi se on oivallinen valinta aina kun harrastat seksiä uuden kumppanin kanssa, mutta myös silloin, kun esim. hormonaalinen ehkäisy ei syystä tai toisesta sovi sinulle tai kumppanillesi. Oikein käytettynä kondomi on erittäin tehokas ehkäisymuoto ja vieläpä helppokäyttöinen sellainen, jolla ei ole käytännössä mitään sivuvaikutuksia. Eikä se ole myöskään hinnalla pilattu.

Kumia on helppo pitää mukana missä ja milloin tahansa, kun taas miltei kaikki muut ehkäisyvälineet ovat sellaisia, että ne on pitänyt asettaa paikoilleen jo etukäteen, tai esim. ehkäisypilleri on pitänyt muistaa syödä. Kuka tahansa voi ostaa kondomeja ja niitä on saatavilla kaikista elintarvikekaupoista, apteekeista ja kioskeista. Erikoiskondomeja voi tosin joutua hankkimaan niihin erikoistuneista verkkokaupoista, mutta silloin ne saa kätevästi kotiin toimitettuina.

Jos taas luvassa on suuseksiä, markkinoilta löytyy erityisesti siihen käyttötarkoitukseen suunniteltuja suuseksisuojia, jotka nekin suojaavat tehokkaasti seksitaudeilta. Suuseksisuoja asetetaan nuoltavan alueen päälle, minkä jälkeen pidetään huoli siitä, että kieli ja huulet koskettavat ainoastaan suojaa eikä sitä ympäröivää ihoa.

Monipuolinen tuotekategoria

Jos et vielä ole vakuuttunut siitä, että erikoiskondomeja kannattaa kokeilla, suosittelemme lukemaan vielä vähän pidemmälle. Olemme nimittäin vakuuttuneita siitä, että tämän kategorian tuotteille kannattaa antaa mahdollisuus. Valitsimme kolme tuotetyyppiä, joihin paneutua hieman syvemmin, jotta saat käsityksen siitä, mitä iloa niistä voisi olla teille. Ensimmäisenä mainittakoon makukondomit, jotka soveltuvat erityisesti suuseksiin. Monet ovat sitä mieltä, ettei peruskondomien maku ole kaksinen, joten makukondomin avulla hommasta tulee heti paljon houkuttelevampaa. Erilaisia makuvaihtoehtoja on runsaasti, joten niistä löytyy varmasti jotain teille sopivaa.

Moni on myös sitä mieltä, että kondomin käytön myötä seksi ei ole yhtä stimuloivaa ja nautinnollista kuin ilman kondomia, mikä lieneekin suurin syy siihen, miksi kondomi jätetään toisinaan pois, vaikka ei kannattaisi. Monilta valmistajilta löytyy kuitenkin huomattavan ohuita kondomeja, jotka auttavat tähän ongelmaan. Vielä kun sivelet kondomin pinnalle vähän lisää liukuvoidetta, kokemus on huomattavasti luonnollisempi.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä mainittakoon värikkäät kondomit, sillä niiden avulla seksiin voi tuoda pientä lisähauskuutta. Jotkut valitsevat kiihottavan mustan, toiset tykkäävät kirkkaista väreistä ja onpa markkinoilta saatavilla myös pimeässä hohtavia kondomeja, jos haluat panostaa oikein kunnolla.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi