Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Double Lover Penisholkki Pumpulla ja Vibraattorilla var 1

Double Lover Penisholkki Pumpulla ja Vibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Double Lover Penisholkki Pumpulla ja Vibraattorilla on pariskunnille suunnattu upea seksilelu, joka tarjoaa teille molemmille suurta nautintoa. Penisholkki soveltuu mainiosti käytettäväksi yhdynnän aikana.

Double Lover on aidonkaltaiseksi muotoiltu penisholkki, joka asetetaan peniksen ympärille, jossa se luo nautinnollisen tuntuisen alipaineen. Alipainetta voi säätää, ja sen saa kokonaan vapautettua pumpun venttiilin kautta.

Penisholkin sisäpuoli on nystyröity, jotta se tarjoaa sinulle parasta mahdollista nautintoa. Kumppanisi puolestaan pääsee nauttimaan täyttävämmästä stimulaatiosta etenkin pumppufunktion ollessa käytössä. Lisäksi holkin päässä on vibraattori, joka stimuloi teitä molempia. Vibraattorin portaatonta värinää voi säätää mukana tulevan kaukosäätimen avulla.

Penisholkin pituus on 20,5 cm ja sen sisäpituus on 13,5 cm, joten se tarjoaa miehelle runsaasti lisäpituutta. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne parhaan mahdollisen kokemuksen.

Vibraattorin kaukosäädin toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Okei...
debbie - 3. feb. 2014
Yleisesti ottaen ihan ok.. Sillä on joitain vaikeuksia pysyä alussa, kunnes pidät siitä kiinni. Vibraattori on upea ja pumppu toimii moitteettomasti.. Joustonauhaa on ehkä harkittava uudelleen ja valmistettava eri tavalla. Mutta muuten tuote on täysin kunnossa ;)
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful