Puhallettava Seksinukke

Jos mietit investoivasi seksinukkeen, kannattaa kokeilla ensin puhallettavaa versiota. Puhallettava seksinukke on helppo täyttää ilmalla kiihkon yllättäessä ja yhtä nopeasti sen saa tyhjennettyä käytön jälkeen, jolloin se ei vie paljoakaan säilytystilaa. Nukeista löytyy nykyisin myös edistyneempiä versioita, joilla on aidonkaltaiset intiimialueet ja usein myös kasvot, kädet ja jalat. Toteuta niiden avulla kuumimmatkin fantasiasi.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Meiki (1)
NMC (3)
Pipedream Extreme Toyz (1)
Shots Toys (1)
Ultimate Fantasy Doll (1)
You2Toys (4)
Pituus
Materiaali
Polyesteri (1)
PVC (7)
TPE (2)
Vinyyli (1)
Ominaisuudet
Inflatable (7)
Kauko-ohjattava (4)
Ladattava (1)
Paristokäyttöinen (4)
Realistic (7)
Vesitiivis (1)
Vibrating (6)
Näytä kaikki 12 tuotetta

Puhallettava seksinukke on muutakin kuin pelkkää hassuttelua

Puhallettava seksinukke on monipuolinen lelu

Mitä tulee ensimmäisenä mieleen, kun ajattelet puhallettavaa seksinukkea? Varmaan ensimmäinen mielikuva on opiskelijabileet, joissa nukkea heitellään tanssilattialla, tai amerikkalaiset komediat, joissa se vedetään lipputankoon roikkumaan kaiken kansan huviksi ja kauhistukseksi. Vaan niistä on paljon muuhunkin kuin pelkkään hupailuun ja jekutteluun.

Puhallettava seksinukke voi tarkoittaa perinteistä pumpattavaa Barbaraa, eli edullista ja laadultaan sen mukaista muovinukkea, joka ei todennäköisesti kestä kovin montaa käyttökertaa. Vaan nykyään markkinoilta löytyy huomattavasti enemmän vaihtoehtoja, ja nykyisissä puhallettavissa seksinukeissa on monesti esim. luonnollisesta materiaalista valmistetut intiimialueet, pää ja mahdollisesti kädet ja jalkaterätkin.

Silloin nukke soveltuu mainiosti seksiin eri asennoissa ja sitä on kaikin puolin miellyttävämpää sekä katsoa että koskettaa. Jos olet harkinnut seksinuken hankkimista, mutta korkea hinta mietityttää, puhallettavasta versiosta voi olla hyvä lähteä liikkeelle, sillä silloin saat käsityksen siitä, ovatko tämän tyyppiset seksilelut ylipäänsä sinua varten.

Vaan kyllä siitä voi vitsiäkin vääntää

Vaikka puhallettava seksinukke ei millään muotoa ole pelkästään hupijutuksi tarkoitettu lelu, voi sitä ilman muuta sellaisenakin käyttää. Nuken voi vallan mainiosti antaa polttarilahjaksi tai hankkia hauskaksi rekvisiitaksi opiskelijabileisiin. Tai miten olisi aikuisten allasbileet kesällä? Sinne vaan pumpattava Barbara tai sen miehinen vastine kellumaan joukkoon. Kuka kaipaa rantapalloa, jos voi leikkiä puhallettavalla seksinukella?

Mutta jos harkitset hankkivasi sellaisen ihan oikeaksi seksileluksi, valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan nuken. Ihan ensimmäiseksi kannattaa miettiä, mihin haluat puhallettavan seksinuken pystyvän. Onko tiettyjä seksiasentoja, joita haluat sen kanssa kokeilla? Kiinnostaako sinua ensisijaisesti vaginaalinen, anaali- vai suuseksi, vai kenties ne kaikki? Onko tärkeää, että nukella on aidonkaltaisia osia, vai riittääkö sinulle pelkkä PVC? Haluatko sellaisen nuken, jota voisi kenties pukeakin, tai jonka hiuksia voisi harjata ja laittaa? Mahdollisuuksia on tarjolla runsaasti.

Nukkea voi ja kannattaa myös huoltaa

Jos haluat pitää nukestasi mahdollisimman hyvää huolta, kaksi asiaa ovat aivan ensiarvoisen tärkeitä. Käytä ensinnäkin nuken kanssa runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta, sillä silloin kokemus on mahdollisimman luonnollinen ja nukke kestää hankauskitkaa paremmin. Toisekseen puhdista nukke huolellisesti käytön jälkeen (ja harkitse kondomin käyttöä sen kanssa, sillä silloin puhdistus käy käden käänteessä).

Jos nukessa on irrotettava holkkiosa intiimialueiden kohdalla, sen puhdistaminen käy näppärästi hanan alla, mutta joissain malleissa koko nukke täytyy puhdistaa kerralla, ja silloin se käy helpoiten suihkun puolella. Muista myös käyttää pesuun veden lisäksi seksilelun puhdistusainetta, jolloin nuken materiaali ei varmasti vahingoitu eikä sen sisälle pääse muodostumaan bakteeripesäkkeitä.

Joissain nukeissa on mukana korjaussetti, joten jos siihen sattuu tulemaan reikä, sen voi paikata. Mukana saattaa olla myös stimulaatiota lisäävä vibraattori, jota voi käyttää nuken kanssa. Lue tuotekuvaukset tarkasti, jotta tiedät, mitä tarvikkeita nuken mukana tulee, ja jos mieleesi tulee kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja osaavaan asiakaspalveluumme. Löydämme varmasti kaipaamasi vastaukset.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi