Vesitiiviit Vibraattorit

Vesitiiviin vibraattorin voi ottaa mukaan suihkuun ja useimmista niistä voi nauttia myös kylvyssä. Vesitiiviit vibraattorit on todella helppo pitää puhtaana, sillä voit pestä ne käytön jälkeen juoksevalla vedellä ilman huolta siitä, että lelu vahingoittuu. Tarjolla on monenlaisia erilaisia tuotteita, joista löydät varmasti omaan käyttöösi sopivat, jotka voivat sulostuttaa suihkuhetkiäsi aina kun siltä tuntuu.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Halkaisija
Pituus
Ominaisuudet
Bejeweled (13)
Inflatable (1)
Kauko-ohjattava (61)
Ladattava (387)
Lämpötoiminto (6)
Matkalukko (61)
Paristokäyttöinen (116)
Realistic (20)
Säädettävä (3)
Sovelluksella ohjattava (37)
Splashproof (16)
Suction Cup (15)
Thrusting Function (14)
Vacuum Function (2)
Valjaskäyttöön sopiva (11)
Vesitiivis (471)
Vibrating (483)
Virtual Reality App (2)
Materiaali
ABS-muovi (68)
Alumiini (3)
Elastomeeri (1)
Polypropeeni (1)
PU-nahka (1)
PVC (15)
Ruostumaton teräs (2)
Silikoni (388)
TPE (7)
TPR (16)
Tuotemerkki
Adrien Lastic (5)
Amaysin (20)
B Swish (12)
Bang! (4)
baseks (5)
Belladot (7)
Belou (1)
Big Teaze Toys (3)
Bodywand (1)
CalExotics (23)
Cleopatra (3)
Crave (1)
Crush (1)
Dame Products (4)
Doc Johnson (2)
Dorcel (3)
Doxy (2)
Dream Toys (1)
Durex (1)
expired_Shots (1)
expired_Tracy's Dog (2)
Fantasy For Her (9)
FemmeFunn (4)
Fifty Shades of Grey (12)
Frisky (3)
Fun Factory (18)
Gaia (2)
GC (2)
GoGasm (3)
H2O (1)
Hot Octopuss (3)
Inmi (1)
Innovation (1)
Intimina (4)
Irresistible (1)
Je Joue (8)
Kiiroo (1)
King Cock (6)
King Cock Elite (1)
Le Wand (2)
Lelo (33)
LELO (34)
Lora DiCarlo (1)
Love Hamma (1)
Love To Love (1)
Lovehoney (2)
Lovense (7)
Loving Joy (2)
Magic Motion (7)
Master Series (4)
Minds of Love (2)
Mjuze (1)
Mystim (1)
Nexus (5)
Nomi Tang (1)
Nu Sensuelle (1)
ohhcean (3)
OhMiBod (1)
PicoBong (2)
Pillow Talk (3)
Pipedream (2)
PMV20 (5)
PowerBullet (1)
Pretty Love (1)
Puissante (1)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (4)
Realov (1)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Rocks Off (23)
Romp (8)
Satisfyer (39)
Screaming O (3)
Seven Creations (5)
Shots Toys (1)
Sinful (49)
Sir Richard's Control (2)
Snail Vibe (1)
Sportsheets (1)
Svakom (11)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
Tantus (3)
Tenga (1)
TENGA (9)
TOYJOY (2)
Tracy's Dog (17)
Trinity Vibes (1)
Velve (2)
Vibe Couture (1)
VIVE (3)
VUSH (3)
We-Vibe (11)
Whisperz (1)
Willie City (1)
Womanizer (8)
XOUXOU (1)
You2Toys (4)
Zumio (3)
Näytä kaikki 508 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 508 tuotteesta
Näytä lisää

Vesitiiviit vibraattorit - tie hauskanpitoon kylpyhuoneen puolella

Ota vesitiivis vibraattori suihkuun mukaan

Onko olemassakaan mitään rentouttavampaa kuin lämmin suihku tai kylpy, joka herättää koko vartalon tuntemaan lempeää mielihyvää? Tunnetusti rentoutuneena on myös helpompaa kokea fyysistä nautintoa ihan sinne orgasmiin asti, joten miksi et kokeilisi ottaa seksilelua mukaan kosteisiin kylpyhuonehetkiin? Muista kuitenkin varmistaa ensin, että kyseessä on varmasti vesitiivis vibraattori, dildo tai mistä välineestä sattuukin olemaan kyse. Ja jos sellaista ei vielä yöpöydän laatikosta (tai kylppärin kaapista) löydy, tältä sivulta voit valita suosikkisi, sillä tässä kategoriassa on ainoastaan vesitiiviitä vibraattoreita.

Vesitiiviit vibraattorit ovat siitäkin käytännöllisiä, että niiden puhdistaminen käytön jälkeen on todella helppoa, kun ei tarvitse miettiä, voiko paristokoteloon tai akkuun päästä vettä. Sen kun suihkutat lelun pinnalle seksilelun puhdistusainetta, annat vaikuttaa hetken ja huuhtelet sitten juoksevalla vedellä. Ei voi olla yksinkertaisempaa. Kuivahtamisen jälkeen lelun voi pakata pois odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Millaisia leluja voi hankkia vesitiiviinä?

Vastaus otsikon kysymykseen on nykyisin aika yksinkertainen: käytännössä millaisia tahansa. Vesitiiviydestä on tullut yksi kysytyimmistä ominaisuuksista seksilelulle, mikä tarkoittaa myös sitä, että vesitiiviitä vibraattoreita on saatavilla huomattavasti enemmän nyt kuin vain muutama vuosi sitten. Useimmiten niistä täytyy kuitenkin maksaa muutama euro enemmän kuin suihkuun sopimattomista tuotteista, mikä on toki ihan ymmärrettävää. Vesitiiviistä tuotteista löytyy niin paristokäyttöisiä kuin akullisiakin leluja.

Tuotemerkeistä mm. suositut Womanizer ja Satisfyer valmistavat vesitiiviitä klitoriskiihottimia ja valikoimasta löytyy myös monenlaisia kauko-ohjattavia seksileluja. Monia rabbit-, klitoris- ja dildovibraattoreita saa vesitiiviinä, ja onpa valikoimassa nykyisin monia Magic Wandejakin, vaikka pitkään se oli vibraattorityyppi, jota ei todellakaan voinut ottaa suihkuun mukaan. Katso vaikka Velven upeita esimerkkejä näistä vibraattorityypeistä. Edelleenkään johdollisia versioita ei saa vesitiiviinä (mikä ei liene kenellekään yllätys), mutta monet akulliset versiot ovat täysin suihkuturvallisia. Niinpä voimakkaan värinän ystävätkin pääsevät nauttimaan vesileikeistä.

Kutsu kumppanisi leikkiin mukaan

Suihkuleikit ovat ihania yksin, mutta koska jaettu ilo on tunnetusti kaksinkertainen, miksi et ottaisi kumppaniasi menoon mukaan? Kun seisotte yhdessä lämpimän, virtaavan veden alla tai pujahdatte sylikkäin tai raajat lomittain kylpyammeeseen, läheisyydeltä ei voi välttyä. Ekstrabonuksena olette myös jo valmiiksi alasti, joten kosteiden leikkien hauskimpaan osioon ei ole lainkaan pitkä matka.

Aloittakaa saippuoimalla toisenne vuorotellen ja keskittykää siihen, miltä toisen iho (ja toisen kosketukset) tuntuvat. Käykää läpi vartalon joka sopukka intiimialueet mukaan lukien ja muistakaa viivytellä aina kun siltä tuntuu. Nauttikaa hellän sivelyn aiheuttamista kylmistä ja kuumista väreistä sekä koskettajan että kosketettavan taholla. Huuhtelun jälkeen vesitiivis vibraattori voi tulla kuvaan mukaan. Vietelkää toisenne sen kiihottavalla värinällä, jonka voi kohdistaa kaikkiin niihin kohtiin, missä se tuntuu kaikista parhaalta. Kysymys kuuluukin, kauanko maltatte odottaa ennen kuin viette leikin huippuunsa asti?

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi