TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Anustapit Hännällä

Anustapit hännällä tuovat uuden, kiihottavan ulottuvuuden anaalileikkeihinne. Sinful.fi tarjoaa laajan valikoiman upeita hännällisiä tappeja, jotka piristävät takuulla roolileikkejänne. Valitkaa monista upeista vaihtoehdoista ja löytäkää uusi suosikkinne tai tutustukaa perinteisempii anustappeihin, joista löytyy myös monia vaihtoehtoja.

Anustappi hännällä tuo villejä vivahteita tuhmiin roolileikkeihin

Anustappi hännällä tuo esiin eläimellisen puolesi

Kun haluat heittäytyä tuhmiin, eläimellisiin roolileikkeihin, anustappi hännällä johdattelee takuulla kunnolla sisälle tunnelmaan. Hännäkkäissä anustapeissa itse häntä onkin usein tappia tärkeämpi, ja stimuloiva sisään asetettava osa on enemmänkin tuhma ja tervetullut lisämauste. Mutta mikä näissä pörröisissä anaalileluissa oikein kiehtoo?

Samalla tavalla kuin mihin tahansa eroottisiin roolileikkeihin, myös eläimellisiin roolileikkeihin on yhtä monta syytä kuin niistä nauttivia ihmisiä. Eläimen nahkoihin sonnustautuessaan voi lähettää rationaalisen minänsä lomille ja päästää vaistot ja aistit valloilleen - mikä on täydellinen lähtökohta fantastisiin seksileikkeihin.

Anaalitappi hännällä on täydellinen seksilelu myös niille turri- eli furry-harrastajille, jotka haluavat tuoda eläimellistä puoltaan esille myös makuuhuoneessa. Lisäksi tuhma häntä tuo särmää BDSM-leikeissä suosittuun pet playhin, jossa toinen osapuoli omaksuu alistuvan lemmikin roolin. Ja toki aivan tavallisillekin tuhmeliineille pörröinen ja aistillinen häntä voi olla suloinen ja hauska lisä kiihottaviin leikkeihin. Anustappi hännällä yhdistääkin täydellisesti villit roolileikit ja eroottisen stimulaation.

Anaalitappi hännällä vaatii hellää hoitoa

Kun hankit uuden anustapin hännällä, on suositeltavaa, että harjaat sen ensin hellävaraisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa irrottaaksesi mahdolliset irtokarvat - ja tutustut samalla lempeästi uuteen seksileluusi. 

Kuten kaikki peppulelut, myös anaalitappi hännällä tulee liukastaa runsaalla määrällä liukuvoidetta ennen käyttöä, mutta varo kuitenkin sotkemasta häntäosaa. Hännällinen tappi vaatii puhdistuksen suhteen hieman enemmän huomiota kuin tavallinen tappi. Joissain malleissa on irrotettava häntä, jolloin voit pestä tapin ja hännän erikseen. Kaikissa malleissa se ei ole mahdollista, mutta se ei suinkaan ole ongelma, kunhan olet puhdistuksen kanssa huolellinen. Käytä pH-arvoltaan mietoa saippuaa ja haaleaa, ei liian kuumaa vettä molempiin osiin. Hännästä kannattaa pestä vain ne kohdat, jotka ovat tahraantuneet.

Pesun jälkeen kuivaa tappi ja häntä huolellisesti ennen säilytystä. Hiustenkuivaajan kuumimmat asetukset saattavat vaurioittaa hännän kuituja, joten taputtele se mieluummin kuivaksi pyyhkeellä tai käytä mietoa lämpöä. 

Meiltä löydät kaikenkarvaiset hännät tuhmiin leikkeihin

Olitpa sängyssä villikissa, pupu, poni tai täysi susi, löydät meiltä varmasti tarpeisiisi sopivan upean anustapin hännällä koristamaan takamustasi. Jos et ole käyttänyt anaalileluja aikaisemmin, suosittelemme aloittamaan pienestä, materiaaliltaan joustavasta mallista ja tutustumaan ensin stimulaatioon omaan tahtiisi. Voit lukea neuvoja esimerkiksi blogistamme aloittelijan opas anaalileluihin

Jos olet astetta kokeneempi hännänheiluttaja, saatat kaivata tuhmiin leikkeihisi hieman enemmän lisävarusteita. Löydät virtuaalihyllyiltämme myös kaulapantoja, kettinkejä, maskeja ja vaikka kuonokoppana toimivia suukapuloita. Myös seksikkäiden alusvaatteiden ja fetissiasujen joukosta saattaa löytyä hännän kanssa yhteensopivia varusteita, esimerkiksi seksikkäät sukat puputytölle tai silkkikäsineet foxy ladylle. Löydät meiltä myös laadukkaimmat anaali liukuvoiteet, anaalipuhdistusvälineet ja seksilelujen puhdistusaineet, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman mukava ja anaalitappi hännällä pysyisi uudenveroisena mahdollisimman pitkään.

Jos haluat tarkempia tietoja tietystä tuotteesta, klikkaa tuotekuvaukseen, josta löytyy mm. tietoja materiaaleista ja mitoista. Jos sinulla on kysyttävää, voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful