Ladattavat Penisrenkaat

Ladattavat penisrenkaat tarjoavat pitempikestoisen ja tukevamman erektion ja lisäksi ne värisevät tuottaen nautintoa sekä sinulle että kumppanillesi. Monet ladattavista penisrenkaista värisevät voimakkaasti ja niissä on ladattuna pitkä käyttöaika, joten voitte vain nauttia ja nauttia - ilman paristojen ostamista ja vaihtamista!

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Ominaisuudet
Hollow (1)
Kauko-ohjattava (9)
Ladattava (41)
Matkalukko (1)
Säädettävä (2)
Sovelluksella ohjattava (8)
Splashproof (3)
Thrusting Function (1)
Vesitiivis (36)
Vibrating (41)
Materiaali
ABS-muovi (1)
Elastomex (1)
Silikoni (38)
TPE (1)
Tuotemerkki
Adrien Lastic (1)
Amaysin (3)
Bathmate (2)
Beauments (1)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (3)
Hueman (1)
Je Joue (1)
King Cock Elite (1)
Lelo (1)
LELO (2)
Magic Motion (1)
Mr. Membr (1)
Nexus (1)
OhMiBod (2)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (5)
Sinful (7)
Svakom (2)
TENGA (1)
We-Vibe (3)
Näytä kaikki 44 tuotetta
Olet nähnyt 44 yhteensä 44 tuotteesta

Ladattavat penisrenkaat - stimuloivaa ja pitkäkestoista nautintoa

Vahvempi erektio kiihottavilla värinöillä

Kaikki penikset ovat toki itsessään täydellisiä, mutta ei ole väärin käyttää välillä lisävarusteita, jotka tehostavat vehkeesi ominaisuuksia ja tarjoavat kiihottavaa stimulaatiota sekä sinulle että kumppanillesi. Ladattavat penisrenkaat tarjoavat pidempikestoisen, vahvemman erektion ja nautinnollista värinää molempien iloksi, eikä sinun tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta.

Penisrenkaiden perimmäinen toimintaperiaate on yksinkertainen: asetat renkaan peniksen tyveen, jossa se hidastaa verenkiertoa takaisin peniksestä ja saat tukevamman ja kestävämmän erektion, joka kestää pidempään ja myös tuntuu kookkaammalta. Kuulostaa hyvältä, mutta lisää tähän vielä kiihottava värinäominaisuus, joka hyväilee ihanasti kumppanisi intiimialueita seksin aikana, ja ollaan jo aika kovalla tasolla.

Ladattavat penisrenkaat on tavallisesti varustettu sisäänrakennetulla vibraattorilla tai irrotettavalla bullet-vibraattorilla, joka tarjoaa värinöitä joko yhdellä tai useammalla rytmillä ja nopeudella. Seksin aikana penisrengas hieroo kumppanisi klitoriksen aluetta liikkeidenne rytmissä. Sen tarjoama värisevä stimulaatio tuntuu monista naisista äärettömän kiihottavalta ja se helpottaa myös naisen orgasmin saamista. Aikamoinen lisävaruste siis!

Ladattavat penisrenkaat monella muotoilulla

Kun etsit itsellesi sopivinta ladattavaa penisrengasta, kannattaa tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin. Niitä on nimittäin monia. Useimmiten renkaassa on värisevä uloke, joka kohdistuu klitorikseen tai kiveksiisi seksin aikana. Ulokkeen koko ja muoto vaihtelevat mallien välillä ja niitä löytyykin esimerkiksi sileitä, nystyröityjä, juomutettuja, pitkulaisia ja kaartuvia. Myös rengasosan koko ja muoto vaihtelevat; osa malleista ulottuu peniksen lisäksi kivesten ympäri, tai rengas on varustettu erillisellä kivesrenkaalla tai lisäosalla, joka välittää värinöitä myös kivesten tai välilihan alueelle.

Muotoilun lisäksi ladattavat penisrenkaat eroavat toisistaan myös vibraattorien osalta. Värinäasetuksia voi olla yksi tai lukuisia, ja eroja löytyy myös koskien rytmejä ja voimakkuuksia. Toisissa penisrenkaissa värinöitä vaihdetaan renkaassa olevaa painiketta painamalla, mutta tietyissä malleissa mukaan tulee myös kaukosäädin tai värinää voi ohjata sovelluksella. Lataamisen suhteen löytyy myös eroja, joten ostopäätöstä tehdessä kannattaakin kiinnittää huomiota lataamisaikaan ja käyttöaikaan, jotka vaihtelevat tuotteittain. Mutta on vain positiivista, että valinnanvaraa löytyy. Täydellistä rengasta metsästäessä ei auta kuin kokeilla, ja se vasta kivaa onkin!

Hyvään kannattaa panostaa

Ladattavat penisrenkaat ovat laatutietoinen valinta. Tältä sivulta löytyvät tuotteet on valmistettu laadukkaista, turvallisista ja fantastisen tuntuisista materiaaleista, ja useat valikoimamme renkaista ovat jopa voittaneet palkintoja ja testejä. Ladattavat mallit saattavat olla perusmalleja ja paristoilla toimivia renkaita hintavampia, mutta ne ovat myös hintansa väärtejä. Viestität valinnallasi, että välität oman ja kumppanisi nautinnon lisäksi myös ympäristöstä, ja ajan mittaan säästät myös selvää rahaa, koska sinun ei tarvitse ostaa jatkuvasti uusia paristoja. Säästät myös aikaa ja hermojasi, kun voit ladata renkaan yhtä helposti kuin älypuhelimesi, ja jos muistat pitää renkaan ladattuna, se on aina valmis kun haluatte heittäytyä tuhmiin leikkeihinne.

Löydät tarkemmat tiedot ja ominaisuudet yksittäisistä tuotteista klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on kysyttävää valikoimamme seksileluista tai haluat, että autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi